Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘Investering bij EuroParcs was schot in de roos’

16 april 2020

Hij had nog nooit in onroerend goed in het algemeen geïnvesteerd. Is het dan een opvallende stap te noemen dat Theo Eussen voor onroerend goed in de recreatiesector koos? Of beter gezegd: een recreatiewoning bij EuroParcs? ,,Nee, want het rendement dat mij geboden werd was beter dan een investering in een regulier huis”, verklaart de 51-jarige inwoner van Craubeek. ,,En EuroParcs bleek een betrouwbare zakelijke partners, want ik kreeg en krijg netjes elke maand de verhuuropbrengsten op mijn rekening gestort. Ik heb daarop besloten nog een investering te doen: Sinds kort ben ik eigenaar van niet één maar twee recreatiewoningen op Resort Brunssummerheide in Brunssum.”

Eussen, die in het dagelijks leven chef is op een werkplaats van een bedrijf dat ervoor zorgt dat de auto(snel)wegen geveegd worden, zocht voordat hij zich in het recreatieve onroerend goed stortte al enige tijd naar nieuwe wegen voor zijn vermogen. ,,Ik heb twintig jaar in de aandelenmarkt gezeten maar had tijdens de crisisjaren een vervelende ervaring. Dan ga je op zoek naar alternatieven en toen viel mijn oog op een krantenadvertentie van EuroParcs. Het beloofde rendement was zo goed dat ik naar Resort Brunssummerheide ben gegaan. Ik kwam toen in contact met  aankoopadviseur Ger Spork en de klik was er direct. Toen ik zag hoeveel energie er in het park werd gestoken en ik mijn huiswerk had gedaan over hoe betrouwbaar EuroParcs was, heb ik toegehapt. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Sterker, ik heb in december mijn tweede recreatiewoning gekocht, slechts een jaar na de eerste aankoop. Ik kan EuroParcs dan ook bij iedereen aanraden, mijn investering in het bedrijf was een schot in de roos.”

,,Ik kan EuroParcs dan ook bij iedereen aanraden, mijn investering in het bedrijf was een schot in de roos.”


Beide woningen zijn een Lumière Trois Wood voor vier personen. ,,De houtlook is prachtig en past helemaal in de bosrijke Zuid-Limburgse heuvels”, vertelt Eussen. ,,Daarnaast heb je dankzij de vele ramen een prachtige lichtinval. De ruimtebeleving is dankzij de living met halfopen keuken toch al groot. Verder zijn de slaapkamers en de badkamer luxueus ingericht. Tenslotte kun je dankzij de luifel met ingebouwde lichtspotjes boven de entree ook ’s avonds of bij regen heerlijk buiten zitten als de temperatuur dat toelaat.”

 

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder