Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Pim de Vos overtuigd van Wim Vos en EuroParcs

16 april 2020

Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs. Dat heeft erin geresulteerd dat de gepensioneerde topadvocaat (67) sinds dit voorjaar eigenaar is van twee vakantiewoningen van het type Pavillon Beach op Resort Reestervallei en een vakantiewoning van het model Pavillon Delice op Resort Limburg.

,,Mijn eerste aankopen in recreatief onroerend goed ooit”, aldus De Vos die hier echter wel een kanttekening bij plaatst. ,,Mijn buurman had al een stuk of zes recreatieobjecten toen ik voor het eerst kennismaakte met Wim Vos. Zijn relatie met EuroParcs ging al een jaar of vijf terug. Ik had daardoor wel al kennis opgedaan van het bedrijf, omdat hij mij had gevraagd een aankoopcontract juridisch te controleren. Mijn indruk destijds was er al één van ‘best een grote onderneming’. Het zag er ook gewoon deugdelijk uit wat er op papier stond. Bovendien was en is mijn buurman erg tevreden over EuroParcs. Hij zei in het voorjaar tegen mij: ‘Zo’n investering geeft een interessant rendement en belangrijker nog: EuroParcs komt de afspraken na. Waarom ga je niet met mij naar de Second Home Beurs in Utrecht’.”

Dat deed de man die een glanzende loopbaan met een eigen advocatenkantoor gehad heeft en daarnaast naam heeft gemaakt door ruim veertig jaar geleden als de jongste advocaat ooit tot de advocatuur toe te treden. ,,Het was de eerste keer dat ik op zo’n beurs stond, maar de presentatie van EuroParcs met diverse vakantiewoningen op ware grootte sprak mij wel direct aan. Sterker nog, ik heb uiteindelijk twee modellen Pavillon Beach, die op die beurs getoond werden, gekocht.”

Plezierig contact
Dat deed de Amsterdammer niet gelijk, maar pas na het tweede gesprek dat op Resort Limburg in Susteren plaatsvond. ,,Beide keren heb ik CEO Wim Vos gesproken. Wat een deskundige en sympathieke vent en daarnaast ook een topverkoper. Maar ik moet zeggen dat het hele bedrijf mij vanaf de eerste kennismaking aanspreekt. Het is een familieonderneming en dat proef je in het contact. Dat is betrokken en behulpzaam, kortom gewoon plezierig. Als er iets is wordt er heel snel geschakeld. Om een bepaalde service eruit te lichten: We hebben voor de inrichting van de vakantiewoningen veel en vakkundig advies gehad van interieurstylistes die EuroParcs had geregeld.”

Tijdens dat tweede gesprek kwam naast Resort Reestervallei ook Resort Limburg zelf ter sprake. ,,Wim had een prachtige kavel aan de achterkant van het resort beschikbaar. Aan het water, op maar liefst 650 vierkante meter grond met alleen buren op grote afstand. We zijn daarvoor gegaan en hebben net als bij de vakantiewoningen op Resort Reestervallei op advies van Wim gekozen voor een moderne uitstraling.”

Vakantiewoning met sauna
Deze vakantiewoning voor acht personen en inclusief sauna is een paar weken geleden opgeleverd. De Vos: ,,Ze is aangekocht voor het rendement, maar ik heb er met de familie toch al een keer in mogen verblijven. Mijn vrouw en ik, maar ook de kleinkinderen vonden het er fantastisch. Niet alleen door de ligging aan het water, maar ook door het rijke voorzieningenniveau op het resort en het feit dat je zo in België of Duitsland zit.”

De twee vakantiewoningen op Resort Reestervallei zijn eerder gereed gekomen voor de verhuur. Niettemin mocht De Vos en de familie daar ook een paar dagen verblijven. ,,We hebben op Resort Reestervallei een vijf- en zespersoonswoning die eruit springen door onder meer een groot terras. Het resort is intiemer, maar dat heeft ook wel wat. Bovendien: de omgeving met heel veel natuur leent zich voor uitjes. Daarnaast kunnen de kids zich er uitleven.”

Maar het belangrijkste is toch wel dat EuroParcs zich aan de afspraken houdt. ,,Ik krijg netjes de afgesproken bedragen betaald. De aankoop van de drie vakantiewoningen is een goede investering voor mijn pensioen gebleken.”

,,Mijn eerste aankopen in recreatief onroerend goed ooit”.

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder
,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba.
Lees verder