Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Samenwerking met EuroParcs verloopt prima

16 april 2020

Ervaring Europarcs van Pieter en Dominique Lankhorst

Al acht jaar zijn Pieter en Dominique Lankhorst klant bij EuroParcs. ,,En altijd tot volle tevredenheid”, vertelt het echtpaar uit Badhoevedorp. Dat was de reden dat zij het aandurfden om het nieuwste van het nieuwste te kopen: Een Pavillon de l‘Etage op Landgoed Brunssheim. ,,Wij waren net niet het eerste, maar dus wel het tweede gezin dat dit nieuwe type gekocht heeft”, verklaart Pieter Lankhorst.

De hoge raampartijen… De duurzame bouwmaterialen… De luxe afwerking van buiten en van binnen… Maar vooral ook het uitzicht dat je vanaf de eerste etage hebt over de woonkamer en het landgoed met voorop natuurbad De Zeekoelen: het is simpelweg onbetaalbaar. ,,Of toch weer niet”, lacht de Badhoevedorper. ,,Want die fraaie etage en de ligging aan het water zijn nu precies de redenen dat we deze vakantiewoning gekocht hebben. En je hebt als gast ook nog de beschikking over een steiger om op te zonnen en een trappetje om het water in en uit te gaan Kortom, de beleving is er één als op een privéstrand.”

Met de aankoop van de Pavillon de l‘Etage heeft de Noord-Hollandse familie nu ook buiten Landgoed Hommelheide durven investeren. ,,Wij hadden een kleine vakantiewoning voor vier personen, een Linde, in Susteren en die hebben wij ingeruild voor deze moderne etagewoning. Die is groter,namelijk geschikt voor acht personen en dat is precies wat mij door EuroParcs geadviseerd werd. Kleinere vakantiewoningen raken namelijk steeds minder in trek doordat er steeds meer van komen.”

Pieter en Dominique Lankhorst hebben nog een vakantiewoning in Susteren die geschikt is voor twaalf personen. ,,Daar maken we af en toe nog eens voor onszelf gebruik van, de nieuwe woning op Brunssheim is alleen voor de verhuur bedoeld”, maken ze duidelijk. Zoals ook duidelijk is dat dit ondernemersgezin in de modebranche heel veel vertrouwen in EuroParcs heeft. ,,Ik zag de naam EuroParcs acht jaar geleden voorbijkomen op internet en raakte geïnteresseerd”, vertelt hij. ,,Toen ik een keer in Limburg op klantbezoek was, heb ik dat gecombineerd met een bezoek aan Landgoed Hommelheide. Dat park was nog volop in de opbouw, maar je zag toch al dat het er heel mooi zou worden. Verder sprak het mij direct aan dat ik zaken deed met een familiebedrijf, want dat maakt de betrokkenheid van de onderneming bij een klant alleen maar groter. Ik heb dan ook direct een modelwoning gekocht. Ik heb daar, noch van andere beslissingen bij EuroParcs, spijt gehad.”

Wij hadden een kleine vakantiewoning voor vier personen, een Linde, in Susteren en die hebben wij ingeruild voor deze moderne etagewoning.

Misschien ook interessant

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba.
Lees verder
De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles.
Lees verder