Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Recreatiewoning te koop bij EuroParcs

Staat er op één van onze mooie parken een recreatiewoning te koop die volledig aansluit bij uw investerings- of recreatiewensen? Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden die onze parken te bieden hebben. Daarnaast is het wellicht ook interessant om te weten waarom een recreatiewoning kopen bij EuroParcs aantrekkelijk is als investering, want dat is zeker een mogelijkheid. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.  

Bekijk het woningaanbod

Uitgebreid aanbod recreatiewoningen

Een recreatiewoning kopen kan u zoveel moois brengen met uw gezin, familie, vrienden, maar ook zeker als belegging. Ons portfolio bestaat uit een groot aanbod recreatiewoningen verspreid door heel Nederland én Europa. Zowel aan de kust als in het binnenland kunt u heerlijk vertoeven op onze parken die voor groot en klein genoeg te bieden hebben.

EuroParcs biedt recreatiewoningen te koop aan van ieder kaliber. Van tiny house tot riante villa, hier vindt u het ultieme recreatieplezier in allerlei facetten. De woningen verschillen van grootte, luxe, comfort, ruimte, faciliteiten en prijs. Factoren waarop u de recreatiewoningen eenvoudig kunt selecteren op onze website. Zit er een kanshebber tussen? Dan rest u slechts nog een prettig contactmoment met onze experts die u zullen begeleiden bij de koop van uw recreatiewoning.

Onbezorgd recreëren

Op al onze parken kunt u genieten van diverse faciliteiten die geschikt zijn voor iedereen. Stellen, gezinnen, families, vriendengroepen of collega’s kunnen zich absoluut ronduit vermaken. Afhankelijk van de parkgrootte, geniet u van onder meer diverse sportvelden, speeltuinen en speelruimtes, zwembaden, theaters, bootverhuur, fiets- en wandelroutes. Een recreatiewoning kopen bij EuroParcs betekent dus onbezorgd recreëren!

Nieuwe parken in aantocht

EuroParcs houdt altijd haar ogen op uitbreiding en ontwikkeling, het kan dus maar zo zijn dat uw ideale recreatiewoning te koop komt te staan op één van deze locaties. Heeft u de ideale plek al wel in gedachten, maar ziet u deze niet tussen ons aanbod staan? Dan is het zeker aan te raden om ons goed in de gaten te houden. Daarnaast kunnen wij u altijd verblijden met informatie over welke parken in aanbouw zijn. Hiervoor kunt u gerust contact opnemen.

Recreatiewoning te koop; een mooie investeringsmogelijkheid

Naast dat een recreatiewoning kopen natuurlijk de ideale manier is om jaarlijks met zekerheid te kunnen genieten op uw favoriete vakantiepark, kan het ook dienen als slimme investering. EuroParcs Verkoop biedt al jaren recreatiewoningen aan die door investeerders gekocht worden als belegging. U koopt een woning bij ons en verhuurt deze vervolgens weer door aan derden. Het grote voordeel hiervan is dat u hier zelf een eerlijke verhuuropbrengst van ontvangt. Daarnaast hebben wij onze eigen verhuurorganisatie, waardoor uw recreatiewoning optimaal verhuurd kan worden.

Een recreatiewoning financieren

Een hypotheek nemen op uw recreatiewoning? Het is mogelijk. De regels voor een recreatiewoning financieren zijn in de afgelopen jaren wel verder aangescherpt. Zowel voor de aankoop van een woning als het kopen van een recreatiewoning. Een regel hiervoor is bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning kunt financieren met een hypotheek voor maximaal 70%. Wilt u maximaal genieten van uw huurinkomsten? Dan raden wij u bij het kopen van recreatiewoning(en) aan om deze zoveel mogelijk uit eigen vermogen te financieren, zodat u genoeg rendement overhoudt.

De belastingvoordelen uitgelegd

Een recreatiewoning kopen heeft talloze voordelen waar u van kunt genieten, maar u moet ook zeker met enkele reglementen rekening houden. Kiest u ervoor om de woning te verhuren, dan gelden er vanzelfsprekend andere regels dan wanneer u de recreatiewoning puur voor eigen gebruik koopt. Bent u van plan om de woning in de verhuur te zetten? Dan is de volledige btw over de aankoop aftrekbaar.

Vanzelfsprekend wordt de btw bij gedeeltelijke verhuur deels aftrekbaar en bij eigen gebruik van de recreatiewoning vervalt de aftrek. De belastingvoordelen zijn, wanneer u de woning volledig verhuurt, zeer aantrekkelijk. U komt hiermee namelijk in box 3 terecht, waardoor u slechts een gering bedrag afdraagt aan de belastingdienst.

Daarnaast gelden er ook voor ieder woningtype andere regels. Wanneer u kiest voor een riante villa of juist een houten tiny house, zit daar weldegelijk verschil in. U moet namelijk rekening houden met de diverse bouwreglementen en de daaraan verbonden financiële aspecten. Omvang is zeker een belangrijke factor, maar ook de manier waarop de woning gebouwd is of wordt gaat worden. Onze medewerkers kunnen u hier uitgebreid over adviseren.

Mogelijkheden door heel Nederland

Of u nu graag wilt beleggen of zelf wilt genieten in één van onze vakantieparken, een recreatiewoning kopen in Nederland kan op ieder park van EuroParcs, in iedere provincie. De fiscale aspecten, de faciliteiten, de locaties, de luxe woningtypes en het comfort zijn verschillende redenen waarom het kopen van een recreatiewoning in Nederland zeer aantrekkelijk is bij EuroParcs. Onze medewerkers informeren u graag over de beste mogelijkheden voor uw woon- of investeringswensen.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op met ons!

Wilt u een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik of als investering? Wij informeren u graag over alles wat mogelijk is bij EuroParcs en waar u allemaal aan moet denken. Wanneer u wilt investeren vragen wij u om ons stappenplan in te vullen, zodat wij u naar behoren kunnen helpen. Neem eenvoudig contact op met verkoop@europarcs.nl of bel met 088 - 070 8000 voor een gedegen advies.  

Ons woningaanbod

Bekijk het aanbod recreatiewoningen van elk vakantiepark en ontdek wat het beste bij uw wensen past. Zo kunt u bijvoorbeeld een vakantiewoning aan zee kopen of een recreatiewoning kopen aan het water.

Bekijk het aanbod

Investeren in een tweede woning

Investeren? U kunt een vakantiewoning aan zee kopen of een recreatiewoning kopen aan het water bijvoorbeeld voor eigen gebruik of een huis kopen voor verhuur of allebei!

Lees meer

Een afspraak maken?

U kunt bij EuroParcs altijd eenvoudig een afspraak maken voor bijvoorbeeld een bezichtiging met onze medewerkers of voor meer informatie over het investeren in een recreatiewoning.

Maak een afspraak