Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Recreatiewoning kopen bij Europarcs


Overweegt u een recreatiewoning te kopen? EuroParcs assisteert en informeert u graag bij het kopen van een recreatiewoning. Bij het kopen van een recreatiewoning is het van belang dat wij uw eisen en wensen zo goed mogelijk in beeld hebben. Zo kunnen wij u van gedegen aankooadvies voorzien.


Uw keuzemogelijkheden bij het kopen van een recreatiewoning


Uw recreatiewoning geeft meerdere mogelijkheden als het gaat om het beheer. De belangrijkste keuze is daarbij aan u. U kunt een recreatiewoning kopen voor puur eigen gebruik, gedeeltelijk voor de verhuur en gedeeltelijk voor eigen gebruik of voor honderd procent voor de verhuur.

1. Eigen gebruik
Wanneer u puur voor eigen gebruik kiest hebt u geen verplichting de recreatiewoning te verhuren, maar u geniet aan de andere kant ook niet van verhuuropbrengsten. Permanente bewoning is niet toegestaan.

2. Gedeeltelijke verhuur

U combineert het beste van beiden: u geniet bij tijd en wijle zelf van uw aanwinst, maar verhuurt het recreatieobject verder gedurende het jaar grotendeels met het oog op rendement. Voor de juiste balans kunt u met ons afspraken maken zodat maatwerk is gegarandeerd.

3 Volledige verhuur
Wanneer u voor rendement gaat is het uiteraard de beste optie om uw nieuwe bezit jaarrond te verhuren. Daarbij geldt: des te groter de vakwerkwoning des te hoger de verhuuropbrengsten zijn.


Naast uw keuzemogelijkheid zijn er nog vele vragen essentieel om u van goed aankoopadvies te kunnen voorzien.
U kunt bij het kopen van een recreatiewoning kiezen voor een nieuw te bouwen recreatiewoning, of voor een bestaande recreatiewoning.
Ook de keuze vanj de locatie is belangrijk bij het kopen van een recreatiewoning.

Wenst u advies op maar bij het kopen van een recreatiewoning? Maak dan vrijblijvend een afspraak door te bellen met 088-070 8000 of vul hier het contactformulier in.

 

Recreatiewoning kopen in Limburg
Recreatiewoning kopen in Noord-Holland
Recreatiewoning kopen in Zuid-Holland
Recreatiewoning kopen in Zeeland
Recreatiewoning kopen in Overijssel
Recreatiewoning kopen op de Veluwe