Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Header - Vakantiehuis kopen Friesland
Blok 1 - Vakantiehuis kopen Friesland

Vakantiehuis Friesland kopen is genieten van ruimte en water

Voor wie houdt van weidse uitzichten en water is een vakantiehuis Friesland kopen de perfecte optie. Het waterrijke landschap met zijn vele meren herbergt veel mogelijkheden om een vakantiehuis in Friesland aan het water te kopen. De grootste zoetwaterplas van allemaal ligt aan de westzijde van de provincie: het IJsselmeer. Hieraan ligt een klein stadje, Hindeloopen, dat een grootse internationale uitstraling heeft.

Hindeloopen straalt door zijn vele monumentale huizen, de mooie jachthaven en het fraaie vakantiepark EuroParcs Hindeloopen kwaliteit én een authentieke Nederlandse identiteit uit. Dit maakt dat deze plaats jaarrond grote aantallen Japanners, Chinezen en Amerikanen ontvangt.

Het maakt dat wie een luxe vakantiehuis in Friesland op deze locatie koopt zich verzekerd weet van een brede doelgroep om het vakantiehuis in Friesland te verhuren. Een vakantiehuis te koop in Friesland heeft kortom in Hindeloopen net wat meer uitstraling dan elders!

Bekijk ons woningaanbod in Friesland

De voordelen van een vakantiehuis Friesland kopen

Een vakantiehuis kopen in Friesland betekent heerlijk zwemmen, zeilen en surfen op mooie dagen, mooie wandel- en fietstochten maken langs het water en genieten van de pittoreske plaatsen en de gemoedelijke cultuur. Hindeloopen is daar een voorbeeld van, maar eigenlijk staan alle Friese dorpen en steden voor een sfeer die oer-Nederlands en toch anders, namelijk typisch Fries, is. Een sfeer waarin u de auto, de fiets of uw (vakantie)huis niet op slot hoeft te doen want er gebeurt toch niets.

Dit maakt een vakantiepark als EuroParcs Hindeloopen tot een ideaal vakantieparadijs. Een plek waar kinderen veilig kunnen ravotten op het strand van het IJsselmeer, balsporten kunnen beoefenen op de speelvelden en vooral  veel kunnen zwemmen. Een vakantiehuis in Friesland aan het water staat dan ook in alle opzichten voor de ideale gezinsvakantie. EuroParcs heeft bovendien een interessant en veelzijdig aanbod!

Voordeel 1 van een vakantiehuis in Friesland kopen

Een vakantiehuis kopen in Friesland betekent, wanneer u de aankoop doet uit commerciële overwegingen, dat u aansluiting vindt bij nationale en internationale vakantiewensen. Tenminste, wanneer u een luxe vakantiehuis in Friesland koopt zoals bij EuroParcs Hindeloopen. De uitstraling van dit park past bij de uitstraling van het kleine stadje zelf. Water en waterbeleving zijn namelijk vakantiewensen die wereldwijd tot de verbeelding spreken.

Daarbij heeft Hindeloopen nog als pre dat het een jachthaven heeft waardoor u met de boot naar het park kan reizen. De gezellige sfeer, met leuke winkels en horeca maken het plaatje compleet: wanneer we het hebben over een vakantiewoning die te koop staat in Friesland is het een zekerheid dat dit in Hindeloopen maar voor korte tijd is.

Het is echter niet alleen Hindeloopen maar de hele regio Zuidwest Fryslân die aanspreekt. Hindeloopen is namelijk de laatste halte voordat boten binnendoor kunnen steken naar de Friese meren. Ook die staan internationaal op de kaart met de Fluessen als voornaamste eyecatcher. Voor wie zijn hart heeft verpand aan alles wat met water te maken heeft is een vakantiehuis Friesland kopen dan ook altijd een geslaagde investering. 

Maak een afspraak

Voordeel 2 van een vakantiehuis in Friesland kopen

Kijken op de bruine vloot, de kleine straatjes, de houten bruggen en wellicht iemand in traditionele kleding: een luxe vakantiehuis in Friesland en zeker in Hindeloopen past prima bij deze rijke uitstraling. Hindeloopen roept bij het internationale publiek een wauw-effect en soms zelfs reacties van bijkans verrukking op. Het Nederlandse publiek waardeert de plek als één van de Friese Elfsteden en een locatie waar een museum staat dat in beeld, woord en met spullen de Elfstedentocht in beleving brengt. 

De Zuiderzeeplaats is ook een ideale uitvalsbasis om andere Friese Elfsteden te leren kennen. Denk aan Workum, Stavoren, IJlst, Sloten, Sneek en Bolsward die alle niet te ver van Hindeloopen liggen en elk een rijke historie herbergen. Niet alleen Hindeloopen, maar de hele regio wordt meer en meer ontdekt door de buitenlandse toerist. Het maakt een vakantiehuis Friesland kopen op EuroParcs Hindeloopen meer en meer een geborgde investering.

Voordeel 3 van een vakantiehuis in Friesland kopen

Een vakantiehuis in Friesland kopen betekent dat u kwaliteit eigen maakt. Of in ieder geval bij EuroParcs Hindeloopen, want elk van deze luxe vakantiehuizen aan het water zijn robuust met een pakkend design. Sowieso is de ligging bijzonder: op weinig andere plekken in de provincie kunt u een vakantiehuis Friesland zo dicht aan het water kopen of in ieder geval niet aan het IJsselmeer.

U heeft bij EuroParcs verder een ruime keuze welk type vakantiewoning   u het meest aanspreekt. Daarnaast moet u zelf bepalen hoe groot het vakantiehuis in Friesland moet zijn. Echter, als het aankooptraject is opgestart en ook na de oplevering bij de verhuur wordt u geheel door EuroParcs ontzorgd. Dit maakt een vakantiehuis Friesland kopen alleen maar nog prettiger!

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Blok 2 - Vakantiehuis kopen Friesland

Veel gestelde vragen over investeren in een vakantiehuis in Friesland

Hoeveel EuroParcs woningen zijn er beschikbaar in Friesland?

Dat is geen vast aantal, het aanbod loopt uiteen van enkele tot tientallen. Het aanbod is afhankelijk van uitbreidingsplannen op bestaande parken en nieuwe projecten die in Flevoland worden opgestart.

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Friesland?

Het IJsselmeer en de Friese meren gelden als een must see. Daarnaast heeft elk van de Friese Elfsteden een gezellig centrum. Van die steden moet u zeker ook naar de Friese hoofdstad Leeuwarden gaan. Dat kent een sfeervol uitgaansleven, u vindt hier ook talloze leuke winkels in de kleine straatjes van de stad.

Wat zijn leuke activiteiten in Friesland?

Friesland leent zich enorm om te zeilen, surfen en zwemmen. Ook kunt u er fraaie wandel- en fietstochten maken. Verder kent Friesland naast het schaatsen nog een echte volkssport: het fierljeppen oftewel polsstokverspringen over een sloot of waterbak.