Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiehuis Limburg kopen

Vakantiehuis in Limburg kopen: Bourgondisch genieten van de heuvels en het eten

Onder Limburgs mooiste wordt vaak de wielerklassieker Amstel Gold Race verstaan of het heuvellandschap maar een vakantiehuis Limburg kopen valt er ook onder. Niet alleen vanwege het landschap maar ook door de Bourgondische cultuur. Oftewel: een meerwaarde van vakantiehuis in Limburg kopen is dat u elke dag kunt genieten van het heerlijke Limburgse eten en drinken.

Limburg staat voor gemoedelijkheid in cultuur en voor diversiteit qua landschap. Een vakantiehuis in Zuid-Limburg kopen betekent opstaan, ontbijten en dan het fietstenue of de wandelschoenen aantrekken. Zodat u kunt genieten van de heuvels, de prachtige dalen, de bossen, heidevelden, akkers, grotten en de meanderende Maas.

Niet alleen het landschap staat voor kwaliteit, maar de architectuur ook. Het maakt dat een vakantiehuis in Limburg kopen extra uitstraling geeft ten opzichte van andere Nederlandse regio’s: de vele kastelen en landhuizen geven de hele provincie extra cachet. Een professionele vakantieparkenspecialist als EuroParcs speelt hier feilloos op in: zaken doen met deze partij houdt in dat u qua design, inrichting én gevoel een luxe vakantiehuis in Limburg koopt.

Vakantiehuis in Limburg kopen: elke regio is uniek in uitstraling

Wie denkt aan een vakantiehuis in Limburg kopen denkt aan heuvels en het bruisende Maastricht of Valkenburg. Oftewel: een vakantiehuis Zuid-Limburg komt bij de meeste Nederlanders als eerste op wanneer ze overwegen om recreatief onroerend goed eigen te maken in Nederlands zuidelijkste provincie.

Limburg is echter meer dan alleen het zuiden: in het noorden bijvoorbeeld, langs de Maas, treft u ook fraaie natuur met unieke ‘maasduinen’. Een toonaangevend bedrijf als EuroParcs bedient het hele Limburgse spectrum met vijf parken verspreid over de zuidelijkste provincie van het land. Elk van hen geeft het gevoel, wanneer u besluit een vakantiehuis in Limburg te kopen, een buitenlandse aankoop te doen met een vertrouwd Nederlands karakter.

Bekijk ons volledige aanbod

Vakantiehuis in Limburg kopen: een overzicht van noord naar zuid

Een vakantiehuis in Limburg kopen betekent voor het noorden van de provincie dat de mooiste plekken dicht bij de Maas gelegen zijn. EuroParcs heeft een toplocatie in deze regio: EuroParcs Maasduinen, vlak bij Nationaal Park Maasduinen. Dit hele gebied, binnen en buiten het natuurpark, is een blikvanger door de heiden, bossen, vennen, rivierduinen en de hoogteverschillen. Bovendien ligt het park vlak bij Venlo, Mönchengladbach en attractiepark Toverland.

Een Limburgs vakantiehuis kopen voor het midden van de provincie staat gelijk aan een bezoek aan EuroParcs Limburg. Dit park is gesitueerd in Susteren, op het smalste deel van Limburg. Vanaf deze locatie bent u binnen tien minuten in België en in nog geen twintig minuten in het winkelwalhalla Maasmechelen met zijn outletcentrum. Tegelijkertijd bent u ook in tien minuten in Duitsland en zijn de Limburgse heuvels, wanneer u de auto pakt, op slechts twintig minuten rijden gelegen.

EuroParcs heeft drie locaties voor wanneer u overweegt een vakantiehuis Zuid-Limburg te kopen.  Het aanbod omvat EuroParcs Brunssummerheide, EuroParcs Gulperberg en EuroParcs Poort van Maastricht. EuroParcs Brunssummerheide is gesitueerd op het hoogste punt van Brunssum, direct aan de Brunssummerheide. EuroParcs Poort van Maastricht ligt tussen Valkenburg en Maastricht en EuroParcs Gulperberg biedt, wanneer u besluit een vakantiehuis Limburg te kopen, een fraai uitzicht over het Geuldal.

Maak een afspraak

 

Vakantiewoning in Limburg kopen is in alles ‘emoproof’

Soms doe je een aankoop waar je later spijt van krijgt, maar een vakantiehuis in Limburg kopen valt daar niet onder. Dat komt niet alleen door het bijzondere landschap, maar ook omdat Limburg voor alle leeftijden veel vertier brengt. Om met de gastronomie te beginnen: de Limburgse keuken is niet alleen heerlijk maar ook origineel. Tot de aanraders behoren Livar varkensvlees en Tête de Veau wat letterlijk vertaald ‘kop van het kalf’ betekent.

Een Limburgs vakantiehuis kopen is ook anderszins bestand tegen een emotionele kater na afloop. De uitgebreide shopfun in steden als Maastricht, Valkenburg, Roermond of Venlo maakt een luxe vakantiehuis kopen in Limburg al ‘emoproof’ en dan zijn de klimparken, attractieparken, dierentuinen, zwembaden met wildwaterbanen nog niet eens genoemd. Limburg onderscheidt zich omdat het relatief veel van dit soort voorzieningen heeft.

Een vakantiehuis Zuid-Limburg kopen is onderscheidend, omdat deze streek erg veel biedt qua familievermaak. Van de wereldtuinen van Mondo Verde tot de Valkenburgse grotten, van Snow World in Landgraaf, tot dierentuin GaiaZOO in Kerkrade, van pretpark De Valkenier tot Fun Valley en de Thermen in Valkenburg: een vakantiehuis Limburg biedt zo ontzettend veel mogelijkheden voor het gezin!

Bent u geïnspireerd door de zuidelijkste Nederlandse provincie? EuroParcs heeft altijd een interessant aanbod om een vakantiehuis in Limburg te kopen!

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Hoeveel EuroParcs woningen zijn er beschikbaar in Limburg? 

Dat is geen vast aantal, het aanbod loopt uiteen van enkele tot tientallen. Het aanbod is afhankelijk van uitbreidingsplannen op bestaande parken en nieuwe projecten die in Limburg worden opgestart.

Kan ik mijn hond meenemen naar het vakantiehuis in Limburg?

Bij een professionele partij als EuroParcs is dat geen probleem. Wel betaalt u een kleine toeslag voor het huisdier.

Welke activiteiten zijn leuk om te doen in Limburg?

Dat is echt teveel om op te noemen. Maastricht met het Vrijthof is bekend, Valkenburg met zijn grotten en Thermen kent ook iedereen en de unieke omgeving van de Sint Pietersberg is tevens genoegzaam bekend. Om toch een kleine opsomming te geven: van attractiepark Toverland en de stoomtrein die rijdt tussen Kerkrade en Schin op Geul tot dierentuin Gaia Zoo in Kerkrade… Van een boottocht op de Maas vanaf Maastricht tot het waterwalhalla Mossaqa of de naburige  winkelhotspot Maasmechelen Village in België… Van kasteel Hoensbroek tot de tuinen van Mondo Verde of simpelweg mountainbiken in de omgeving… Van Snow World in Landgraaf en het drielandenpunt in Vaals tot pretpark De Valkenier of Fun Valley in Eijsden… Limburg heeft het allemaal.