Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Header
Vakantiehuis in Noord-Holland kopen betekent genieten van cultuur, natuur, familiefun en winkelplezier

Vakantiehuis in Noord-Holland kopen betekent genieten van cultuur, natuur, familiefun en winkelplezier

Een vakantiehuis in Noord-Holland kopen houdt in genieten van de zee, het strand, de duinen, het IJsselmeer en steden met veel cultuur, historie en winkelmogelijkheden zoals Amsterdam, Haarlem, Hoorn en Alkmaar.

Een vakantiehuis Noord-Holland staat voor bruisend in de regio Amsterdam en voor rust en ruimte op Texel en West-Friesland. Deze provincie biedt ontzettend veel diversiteit in vakantiebeleving, van de Amsterdamse grachtengordels tot de Zaanse Schans, van de Schoorlse duinen en de Noordzee tot de Waddenzee in de Kop van Noord-Holland en van het pittoreske Volendam tot de Bazaar in Beverwijk.

Bekijk het aanbod in Noord-Holland

 

Een vakantiehuis te koop in Noord-Holland kan om die redenen rekenen op veel belangstelling. Deze noordwestelijke provincie biedt water-, bos-, strand- en stadsbeleving op luttele kilometers van elkaar. Het is dan ook logisch dat een toonaangevende vakantieparkaanbieder zoals EuroParcs prominent aanwezig is in deze regio: het bedrijf heeft meer dan tien vakantieparken in Noord-Holland in bezit. Dit betekent dat er altijd wel een park is dat voldoet aan uw wensen om een vakantiehuis in Noord-Holland te kopen.

Vakantiehuis in Noord-Holland kopen kan in elke regio

Een vakantiehuis in Noord-Holland kopen staat bij EuroParcs gelijk aan maatwerk: geniet bijvoorbeeld van bos en waterplassen bij EuroParcs Spaarnwoude en EuroParcs Buitenhuizen maar tegelijkertijd liggen Amsterdam, Haarlem, de Beverwijkse Bazaar en de Noord-Hollandse kust op maximaal een kwartier rijden. EuroParcs Poort van Amsterdam is gelegen aan het Markermeer nabij Marken en op minder dan een kwartier van de hoofdstad.

EuroParcs De Rijp biedt zo mogelijk nog meer diversiteit met zijn ligging aan het natuurgebied Eilandspolder, bij het Alkmaardermeer en vlak bij het pittoreske De Rijp, De Zaanse Schans, Alkmaar, de Schermer molens en werelderfgoed Beemster. EuroParcs De Woudhoeve is de poort tot de Noord-Hollandse duinen met daarachter het strand van Egmond aan Zee, terwijl EuroParcs Enkhuizer Strand u een panoramaview over het IJsselmeer verschaft.

Dit park is een passend antwoord, ook door de nabijheid van het Enkhuizense centrum, voor wie een luxe vakantiehuis in Noord-Holland zoekt. Datzelfde geldt trouwens voor EuroParcs IJsselmeer in Medemblik. Die geografische spreiding geeft tevens aan dat een vakantiehuis kopen in Noord-Holland bij EuroParcs in alle streken kan!

Om dat gegeven te onderstrepen: EuroParcs is ook present in het noordelijk gedeelte van de provincie. Niet alleen in Enkhuizen of Medemblik, maar ook in Bovenkarspel waarbij u vanaf EuroParcs Markermeer een prachtig uitzicht heeft over de gelijknamige waterplas. Of kies voor een vakantiehuis te koop in Noord-Holland nabij het gemoedelijke Schagen: EuroParcs Molengroet ligt aan een meer en ook niet ver van het strand. Tenslotte ‘zit’ EuroParcs ook op Texel. EuroParcs De Koog ligt vlak bij het strand en De Slufter.

Kijk hier voor het complete EuroParcs!

Vakantiehuis in Noord-Holland kopen met een onderscheidend design

Een vakantiehuis in Noord-Holland kopen biedt qua design een zelfde diversiteit als het landschap, althans bij EuroParcs. Denk hierbij aan stenen vakantiehuizen in oud-Amsterdamse en oud-Waterlandse stijl op EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam en vergelijkbaar vakmanschap in oud-Zaanse en eveneense oud-Waterlandse stijl op EuroParcs De Rijp. Beide parken beschikken verder ook over een zwembad dat in historische stijl gebouwd is (EuroParcs Poort van Amsterdam) of ingericht is (EuroParcs De Rijp).

Ook op EuroParcs IJsselmeer en EuroParcs Koningshof treft u woningen die niet van een regulier huis te onderscheiden zijn. Datzelfde geldt voor een park dat nog in ontwikkeling is: EuroParcs De Koog op Texel waar luxe vakantievilla’s worden gerealiseerd. Kortom, wilt u een vakantiehuis in Noord-Holland kopen? En: bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis in Noord-Holland? Dan biedt EuroParcs meer dan voldoende inspirerende opties! 

Maak een afspraak

Vakantiehuis in Noord-Holland kopen kan in elke regio

Behalve een grote diversiteit in landschapskenmerken, een groot aanbod van stedelijke voorzieningen en een aansprekend design bij een partij als EuroParcs, zijn er nog andere voordelen verbonden aan een vakantiehuis in Noord-Holland kopen. EuroParcs onderscheidt zich namelijk ook, naast die van stenen vakantiehuizen, in de uitstraling van de chalets. Daarnaast wordt u bij deze partij van A tot Z ontzorgd in de verhuur.

Verder –en dat is minder bekend- biedt Noord-Holland buiten de zee, het strand, de duinen en de waterplassen ook genoeg vertier voor kinderen. Denk hierbij aan Artis, Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna en het Van Blanckendaellpark in Tuitjenhorn, maar ook aan het overdekte kartcentrum Skaga Venture, het Nemo Science Centrum in Amsterdam en SnowWorld in Velsen-Zuid.

 

U kunt uw investering nog robuuster te maken door niet alleen een vakantiehuis in Noord-Holland te kopen maar ook het kavl aan te schaffen. Deze mogelijkheid maakt EuroParcs nog interessanter als uw zakelijke partner in het recreatief onroerend goed. Daarbij bent u in Noord-Holland verzekerd van een EuroParcs park dat altijd tot de verbeelding spreekt.

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Vakantiehuis in Noord-Holland kopen kan in elke regio

Veel gestelde vragen

Hoeveel EuroParcs vakantiehuizen zijn er beschikbaar in Noord-Holland?

Dat is geen vast aantal, het aanbod loopt uiteen van enkele tot tientallen. Het aanbod is afhankelijk van uitbreidingsplannen op bestaande parken en nieuwe projecten die in Noord-Holland worden opgestart.

Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden in Noord-Holland?

Noord-Holland grossiert in rijksmonumenten, maar om er enkele uit te lichten zijn de Zaanse Schans in Zaandam, het Waagplein en De Waag in Alkmaar, toegangspoort De Drommedaris in Enkhuizen, De Dijk in Volendam, De Dam in Edam en Amsterdam, De Grote Markt in Haarlem en de vuurtoren van De Cocksdorp op Texel.

Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden in Noord-Holland?

Noord-Holland biedt veel, van een indoor kartcentrum zoals SkagaVenture in Schagen tot SnowWorld in Velsen-Zuid en Artis in de hoofdstad. Amsterdam spreekt sowieso voor zich, maar daarnaast hebben ook Alkmaar en Haarlem een mooi centrum, groot winkelbestand en bruisend uitgaansleven. Wilt u leuk uitgaan, dan zijn ook Volendam en De Koog op Texel een aanrader. Andere steden met een gezellig stadshart met veel historische monumenten zijn Enkhuizen, Medemblik, Schagen en Hoorn.