Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Header - Vakantiehuis Utrecht kopen

Vakantiehuis in Utrecht kopen: de perfecte combinatie van stad en natuur

Een vakantiehuis in Utrecht kopen inspireert door de veelzijdigheid van deze provincie. Van De Utrechtse Heuvelrug met zijn heuvels en bossen tot Utrecht met zijn bruisende centrum. Van het gras- en waterrijke Eemland tot het historische Amersfoort. Van monumenten zoals Huis Doorn en De Piramide van Austerlitz in De Utrechtse Heuvelrug tot Kasteel Geerestein, en het koetshuis van Kasteel Groenewoude in Woudenberg. Het geeft aan: vooral een vakantiehuis in De Utrechtse Heuvelrug spreekt aan als vakantiebestemming.

De mooiste natuurparel van de provincie beklijft bij een breed publiek door de afwisseling van natuur, cultuur en historie. Hier kunt u eindeloos wandelen, fietsen en mountainbiken en het hoofd leeg maken terwijl u geniet van de afwisselende natuur. Daar hoort ook water bij, zoals het zwemwater van het Bosbad Henschotermeer vlak bij EuroPars De Utrechtse Heuvelrug.

EuroParcs, een vooraanstaand bedrijf in vakantieparken in Nederland, heeft op dit grootse park een breed aanbod vakantiehuizen. Waarbij u door de ligging in het bos verzekerd bent van veel privacy. Wilt u graag een vakantiehuis in Utrecht kopen, rijd dan eens naar Maarn. EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug, dat bij dit laatste tuindorp van Nederland is gelegen, heeft een zeer afwisselend aanbod vakantiehuizen.

Bekijk ons woningaanbod in Utrecht

Vakantiehuis in Utrecht kopen is geografisch interessant

Zoekt u een vakantiehuis waar u niet alleen wilt genieten, maar dat ook gunstig moet zijn gelegen voor dagjestochten? Dan is een vakantiehuis in Utrecht kopen ideaal. Een vakantiehuis kopen in de provincie Utrecht betekent dat u midden in het land zit en dus dat alle (ver)gewesten van Nederland dichtbij of relatief dichtbij zijn.

Een vakantiehuis op De Utrechtse Heuvelrug springt ook geografisch het meest in het oog, omdat dit natuurgebied de provincie Utrecht van noord naar zuid doorsnijdt. Vanaf EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is het iets meer dan twintig minuten rijden met de auto naar Utrecht en slechts twintig minuten naar Amersfoort.

Het vakantiepark ligt zelf ook op een ideale plek: nabij het bijzondere tuindorp Maarn, in het bos en nabij ‘begrippen’ zoals de Zonheuvel, de Maarnse Berg, de Sint-Helenaheuvel en de Doornse Kaap. Het Bosbad Henschotermeer ligt op loopafstand, net als het zwerfsteneneiland in Zandgat Maarn. Kortom, nergens biedt een vakantiehuis in Utrecht kopen zoveel afwisseling als op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug.

Kijk hier voor het complete EuroParc aanbod.

Blok 1 - Vakantiehuis Utrecht kopen
Blok 2 - Vakantiehuis Utrecht kopen

Vakantiehuis in Utrecht kopen staat voor ‘eindeloos vermaak’

Een vakantiehuis in Utrecht in het algemeen en vooral een vakantiehuis kopen op De Utrechtse Heuvelrug staat voor brede opties tot ontspanning en lering. Denk aan de Dom maar ook de vele winkels en uitgaansmogelijkheden in Utrecht of de dierentuin in Amersfoort die kan pronken met onder meer een heuse savanne en prairie. Van golfbaan Anderstein met zijn adellijke status nabij EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug tot het Eemmeer: Utrecht is enorm veelzijdig.

Wie overgaat tot een vakantiehuis in Utrecht kopen weet zich enerzijds verzekerd van voldoende reuring in de steden, zeker als u een vakantiehuis op een ideale locatie zoals De Utrechtse Heuvelrug aanschaft. Dan profiteert u van een ideale ligging tussen de twee grootste steden van de provincie, Utrecht en Amersfoort en kunt u stadsbezoeken combineren met rustig, inspiratievolle fiets- en wandeltochten door De Utrechtse Heuvelrug zelf.

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn om een vakantiehuis op De Utrechtse Heuvelrug eigen te maken? Laat u dan bijpraten over alle investeringsmogelijkheden in deze on-Nederlandse omgeving op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug.

Maak een afspraak

Investeren in Nederlands ‘hart’ is zorgeloos

Een vakantiehuis kopen in Utrecht betekent bij EuroParcs ook een zorgeloze investering, zeker als het een Utrechtse Heuvelrug vakantiehuis betreft.  Utrecht is qua ligging al Nederlands ‘hart’ en De Utrechtse Heuvelrug vormen de boezemkamers die dat hart kloppend houden. De rijke natuur, de vele monumenten in deze omgeving en de ideale ligging tussen Utrecht en Amersfoort dragen bij aan deze status.

EuroParcs verhoogt het aanzien van het belangrijkste park in het natuurgebied nog meer: investeerders worden geheel ontzorgd in de verhuur en het klein onderhoud. U hoeft kortom alleen maar aan te geven naar welk type Utrechtse Heuvelrug vakantiehuis uw voorkeur uitgaat. In het vervolg wordt u probleemloos door het traject rondom een vakantiehuis kopen in Utrecht geleid.

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Veel gestelde vragen

Waar moet ik op letten bij het kopen van een vakantiehuis in Utrecht?

De belangrijkste knopen die u moet doorhakken zijn of u gaat voor een kleiner vakantiehuis of een vakantiehuis voor grote groepen, of u kiest voor een bestaand of nieuw vakantiehuis en of u al dan niet de grond erbij wilt kopen. Elk van deze besluiten heeft invloed op de hoogte van het te investeren bedrag maar ook op de waardeontwikkeling op de lange termijn.

Hoeveel EuroParcs vakantiehuizen zijn er beschikbaar in Utrecht?

Dat is geen vast aantal, het aanbod loopt uiteen van enkele tot tientallen. Het aanbod is afhankelijk van uitbreidingsplannen op bestaande parken en nieuwe projecten die in Utrecht worden opgestart.

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Utrecht?

Naast De Utrechtse Heuvelrug is dat het centrum van Utrecht met zijn Dom en Amersfoort met zijn middeleeuwse stadshart. In en rondom De Utrechtse Heuvelrug en de Vechtstreek is een groot aantal landhuizen en andere monumenten te vinden uit de negentiende en achttiende eeuw. Dat maakt beide regio’s zeer geliefd bij toeristen en dagjesmensen.