Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Header - Vakantiehuis kopen Veluwe

Vakantiehuis kopen op de Veluwe: genieten van bos en water van het Veluwemeer

Een vakantiehuis kopen op de Veluwe kopen is meer dan alleen genieten van de ‘groene kathedraal’, de mooie benaming die voor dit bosgebied opgeld doet. De Veluwe staat uiteraard bekend om zijn bossen, de heide en de heuvels, maar een vakantiehuis Veluwe staat voor meer: een verblijf in deze regio is pas compleet als men ook de Veluwerandmeren heeft gezien, ‘geproefd’ en ervaren.

EuroParcs geniet de naam van alle grote vakantieparkaanbieders als de grootste Veluwe-specialist. Dat is niet zonder reden: de wortels van deze onderneming liggen in dit gebied. Het maakt EuroParcs voor wie een vakantiehuis op de Veluwe wil kopen in het algemeen en een luxe vakantiehuis op de Veluwe in het bijzonder de meest logische partij.

EuroParcs heeft niet alleen de knowhow, maar vanuit de historie ook de ervaring en het juiste gevoel voor wie een vakantiehuis wil kopen op de Veluwe.

Voor wie niet alleen een zakelijke transactie wil afsluiten, maar dat wil doen met de juiste ‘klik’ is bij EuroParcs met zijn achtergrond in de Veluwe aan het juiste adres.

Bekijk ons volledige aanbod

De vakantieparken van EuroParcs op de Veluwe

Een vakantiehuis kopen op de Veluwe kan bij EuroParcs in elk deel van het gebied, waarbij EuroParcs Beekbergen, EuroParcs De Wije Werelt en EuroParcs De Zanding in het hart van het bosgebied zijn gelegen. Ze vormen daarmee de perfecte uitvalsbasis om de heuvels, de heide, maar ook bijvoorbeeld Nationaal Park De Hoge Veluwe te verkennen. Sterker nog, een vakantiehuis Veluwe op EuroParcs De Wije Werelt en EuroParcs De Zanding ligt vrijwel aan de ingang van het nationaal park.   

Of u nu opteert voor een vakantiehuis Veluwe, een vakantiehuis bij De Hoge Veluwe of een vakantiehuis aan de rand van het natuurgebied: EuroParcs kan hierin faciliteren. Met EuroParcs Veluwemeer en EuroParcs Bad Hoophuizen zijn twee parken genoemd die aan het Veluwemeer liggen en zich onderscheiden door de kwalificatie ‘luxe vakantiehuis Veluwe’.

Buiten waterplezier, het Veluwemeer staat door zijn kalme golfslag bekend als ideaal zwemwater, zijn EuroParcs Veluwemeer en EuroParcs Bad Hoophuizen ook een ideale uitvalsbasis door hun ligging nabij het Dolfinarium en Walibi Holland. Een vakantiehuis kopen op de Veluwe was kortom nog nooit zo veelzijdig als het gaat om ontspanningsmogelijkheden!

Maak een afspraak

Blok 1 - Vakantiehuis kopen Veluwe
Blok 2 - Vakantiehuis kopen Veluwe

De cirkel van EuroParcs parken rondom de Veluwe

Om te genieten van de Veluwe is het niet per se nodig een vakantiehuis op de Veluwe zelf te kopen. Het is ook een overweging in de omgeving ervan een luxe vakantiehuis te kopen, met het oog niet alleen op de Veluwe maar ook voor al het moois dat de regio daarbuiten te bieden heeft. Een voorbeeld daarvan is EuroParcs Bad Hulckesteijn bij Nijkerk. Dit park ligt op iets meer dan tien minuten rijden van de Veluwe aan het Nijkerkergauw dat voor waterbeleving pur sang staat.

Een tweede voorbeeld van de cirkel van EuroParcs parken rondom de Veluwe is EuroParcs Zuiderzee. Dit park is gelegen aan het Veluwemeer, schuin tegenover attractiepark Walibi Holland en op korte afstand van golfbaan en kleiduivenschietbaan Dorhout Mees. U hebt hier misschien niet direct de beleving van een vakantiehuis Veluwe, maar u bent wel in vijftien minuten met de auto in het bosgebied en u profiteert op dit park van een jachthaven, een privéstrand, een centrumgebouw met binnenzwembad en een bowlingbaan.

 

Een andere onderscheidende locatie is het EuroParcs De IJssel Eilanden in de meest noordwestelijke punt van de ‘cirkel’ rondom de Veluwe. Op dit eilandenpark kunt u met een boot aanmeren, maar de Veluwe ligt ook slechts op een kwartier rijden. De vraag is dan: wilt u overdag genieten van het water en ziet u de Veluwe als uitje of wilt u echt een vakantiehuis op de Veluwe kopen?

Het vierde park van de ‘Veluwe-cirkel’ is EuroParcs Marina Strandbad ten oosten van de Veluwse bosgrens. Het is een park dat gelegen is aan de IJssel en nabij Nationaal Park Veluwezoom, maar ook op korte afstand van de Veluwe. Ook hier rijst de vraag: kiest u een bepaald park als uitvalsbasis voor de Veluwe of is een vakantiehuis Veluwe echt een must? Hoe dan ook staat een vakantiehuis op de Veluwe kopen voor een veelzijdig, kleurrijk perspectief bij EuroParcs.

Kijk hier voor het complete EuroParcs aanbod.

Hoogwaardige dienstverlening in aankoopproces en de verhuur

Een vakantiehuis op de Veluwe kopen betekent bij EuroParcs dat je ontzorgt wordt in de informatievoorziening en qua advies. Een vakantiehuis Veluwe is voorhanden in allerlei designs en groottes, om nog maar niet te spreken van de optie om een nieuw of gebruikt vakantiehuis aan te schaffen. 

Maar of u nu kiest voor houtlook, passend bij de bosrijke omgeving, of juist modern of voor een tiny house of een groepsaccommodaties: het aanbod van EuroParcs is zo groot dat het aantal aansluit bij uw wensen. De reden: als professioneel bedrijf is EuroParcs altijd bezig met groeien. Wanneer u uw keuze hebt bepaald, wordt u ook in het vervolgtraject rondom het luxe vakantiehuis op de Veluwe ontzorgd: u bent verzekerd van inspraak in de indeling en de voorzieningen.

Als extra optie biedt EuroParcs bovendien de mogelijkheid om de grond bij het vakantiehuis Veluwe aan te schaffen. Dit maakt uw investering in recreatief onroerend goed nog meer robuust. Tenslotte heeft u, wanneer het Veluwe vakantiehuis verhuurklaar is, ook geen omkijken naar de verhuur. Het zijn kortom allemaal redenen om bij een vakantiehuis kopen op de Veluwe te kiezen voor een onderneming die zich bewezen heeft zoals EuroParcs.

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Veel gestelde vragen over investeren in een vakantiehuis op de Veluwe

Waarom een vakantiehuis kopen op de Veluwe?

De Veluwe is de plek waar het Nederlands toerisme ontstond en nog altijd zeer geliefd is als vakantieplek. Dat is af te zien aan het grote aantal vakantieparken in dit gebied. Het maakt dat een vakantiehuis kopen op de Veluwe een interessant investeerdersperspectief biedt.

Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis kopen op de Veluwe?

De Veluwe is een ontzettend veelzijdig gebied, qua natuur maar ook qua cultuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe met zijn bos, heide, vennen, moeflons is een ‘must see’, net als het Kröller-Möller Museum met de vele Van Gogh-schilderijen en het monumentale  jachthuis Sint-Hubertus in dit natuurpark. Daarnaast springen de natuurgebieden Het Planken Wambuis, het Mosselse Zand en de omgeving van Ermelo met zijn befaamde schaapskooi in het oog. Daarnaast kent de Veluwe vele pittoreske dorpen zoals Nunspeet en Vierhouten en is een sfeervolle vestingstad als Elburg een aanrader. Verder liggen aan de randen van het bos mooie steden zoals Harderwijk, Apeldoorn en Zwolle.