Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice

Cube Exclusif 4 - 2

EuroParcs De Zeeuwse Duinen
Stock

De 4-persoons Cube Exclusif biedt letterlijk een venster op de toekomst, want op dit westelijkste puntje van Zeeland heeft u, vanaf het betegelde terras of door de grote ramen in de living, bij mooi weer elke dag weer een panoramabeeld hoe de zon achter de Noordzee zakt. Het terras en de ramen staan voor de verbinding met de prachtige buitenomgeving die wordt gevormd door duinen, het strand en de zee.

Van binnen straalt deze strandwoning het gevoel van thuis uit waarbij, dankzij de dominante lichte kleuren en de qua design ietwat luchtige inkleuring van het interieur, u bewust of onbewust nog een boodschap wordt medegedeeld. Een boodschap van het vrijheidsgevoel, de bevrijding van de (werk)druk van alledag dat wordt gevoeld als u over het strand loopt met de wind die door de haren speelt.

De leefruimte is ingericht met een loungehoek met tafel, sofa en comfortabele fauteuils, de eettafel met stoelen en de open keuken. Deze keuken is met een kraan met een rvs spoelbak, een vaatwasser alsmede inbouwkoelkast en -vriezer en een afzuiging boven de kookplaat van alle gemakken voorzien.

De hal achter de keuken leidt naar een toilet in een separate ruimte en twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Voor beide slaapruimtes geldt dat er genoeg kastruimte aanwezig is. Beide slaapkamers hebben dezelfde badkamer en suite die is ingericht met een wastafel, fontein en een ruime douchecabine. Tenslotte beschikt u over een kleine berging.

high-res-color-dev-3-zeeuwselanden render-6

Kenmerken

Kavelnummer2
Aantal personen4 personen
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

EuroParcs De Zeeuwse Duinen

Zeeland
  • Unieke ligging bij het strand

  • Nabij de Deltawerken

  • Vlak bij Middelburg en Vlissingen