Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice

Berkel 4 - 425

EuroParcs De Biesbosch
Resale

Gezelligheid en bijzondere charme: dat is waar u naar uit kunt kijken als u kiest voor Berkel 4 met 2 slaapkamers en een badkamer. Al op het eerste gezicht brengt dit karakteristieke vakantiehuis u in vakantiestemming. Dit komt mede door de tuin en de rustige toplocatie omgeven door het groen. Zowel binnen als buiten zijn onderhoudsarme materialen gebruikt. Het vakantiehuis is bovendien volledig geïsoleerd en heeft dubbele beglazing.

Bijzonderheden:
Het licht stroomt door de grote ramen het woongedeelte binnen, waardoor een gevoel van rust en ruimte ontstaat. U kunt genieten van uw ochtendkoffie of tot rust komen op zwoele zomeravonden op het prachtige terras.

Net als elke andere kamer, vangt de woonkamer met open keuken de speciale charme van een vakantiehuis en creëert een gezellige sfeer. Toch heeft het een eigentijdse uitstraling.
In het keukentje vindt u alle benodigdheden: een kookplaat, een afzuigkap, een koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een magnetron, een oven en een roestvrijstalen gootsteen.
Via de woonkamer komt u in de hal, vanwaar u toegang hebt tot de twee slaapkamers en de badkamer. Net als de woonkamer en de keuken zijn deze kamers volledig ingericht met mooie materialen.

De Biesbosch Berkel 4 Kitchen 1

Kenmerken

Kavelnummer425
Aantal personen4 personen
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Woonruimte
52 M2
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Familie
Water

EuroParcs De Biesbosch

Zuid-Holland
  • Gelegen aan het water

  • Naast het Nationale Park

  • Nabij Dordrecht en Rotterdam