Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice

Edelweiss 2 - 170

EuroParcs Pressegger See
Resale

Even quality time met elkaar… Deze tweepersoons vakantiewoning staat voor romantiek en rust. Die op natuurlijke wijze een sfeer van intimiteit oproept. Die aansluit qua duurzaamheid en ecologische voetdruk bij de natuurrijke omgeving. Waar u elke ochtend onder de voorpui beschut tegen de regen met het genot van een kopje koffie in de hand nog meer kunt genieten van de omgeving. Of bij mooi weer geniet op het terras. Wie investeert in dit type vakantiewoning investeert in nu en later, want tiny houses zijn gewild in de verhuurmarkt.

De woonkamer is ruim te noemen met een royale zit- en loungehoek en een fraaie L-vorige open keuken. Deze keuken bestaat uit een kraan met rvs spoelbak, een vaatwasser, een inbouwkoelkast en -vriezer, een ingebouwde magnetron en oven en een afzuiging boven de kookplaat. De leefruimte inspireert verder doordat u vanuit de living via een schuifdeur het terras opstapt. Een master bedroom met veel kastruimte en een comfortabele badkamer met ruime douchecabine, wastafel met fontein en spiegel en toilet kleuren deze woning verder in.

Dat gevoel is als volgt te kenschetsen: inspiratievol, romantisch en modern maar met nostalgische accenten. Het type Edelweiss etaleert al deze kenmerken in één vloeiend geheel waarbij wij de meningen en ervaringen van onze huurgasten uit de afgelopen jaren hebben verwerkt in dit en andere ontwerpen. De verhoging waarop deze vakantiewoning staat is een verwijzing naar de bergachtige omgeving. Datzelfde geldt voor de trap naar de veranda die deze woning iets majestueus geeft. De rotsstenen, die het fundament van dit type vormen, symboliseren het robuuste karakter van het type Edelweiss.

Tegelijkertijd is deze woning van binnen samen te vatten onder de noemer ‘als thuis’. De woonkamer is ruim te noemen met een royale zit- en loungehoek en een fraaie L-vorige open keuken. Deze keuken bestaat uit een kraan met rvs, spoelbak, een vaatwasser, een inbouwkoelkast en -vriezer, een ingebouwde magnetron en oven en een afzuiging boven de kookplaat. De leefruimte inspireert verder doordat u vanuit de living via een schuifdeur het terras opstapt.

Een master bedroom met veel kastruimte en een comfortabele badkamer met ruime douchecabine, wastafel met fontein en spiegel en een toilet kleuren deze woning verder in.

EuroParcs Pressegger See Edelweiss 2 - 1

Kenmerken

Kavelnummer170
Aantal personen2 personen
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1
Woonruimte
20 M2
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Water
Bergen

EuroParcs Pressegger See

Karinthië
  • Gelegen aan de Pressegger See

  • In de deelstaat Karinthië

  • Vlakbij de Italiaanse grens