Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiewoning Flevoland kopen

Vakantiewoning in Flevoland kopen: volop ruimte en natuur

Een vakantiewoning kopen in Flevoland staat, zowel letterlijk als figuurlijk, voor een weids perspectief. Houdt u van rust en ruimte, met vergezichten over prachtige natuur, landerijen en het water van het IJsselmeer en de Veluwerandmeren? EuroParcs heeft in Flevoland vakantiewoningen direct aan het water en vlak bij het bos. Daarnaast zijn onze vakantiewoningen in Flevoland ook anderszins gelegen op aansprekende locaties, vlak bij Walibi Holland, de grootse golfbaan Dorhout Mees of het historische Kampen.

Bekijk aanbod in Flevoland

De ideale ligging van EuroParcs’ vakantieparken

Onze vakantieparken in Flevoland vormen, net als elders in Nederland, door hun ligging een ideale uitvalsbasis. Zowel vanaf EuroParcs Zuiderzee als EuroParcs De IJssel Eilanden bent u in zeer korte tijd aan de overzijde van de Veluwerandmeren. Dat maakt dat het Dolfinarium, de Veluwe, een pittoresk stadje als Elburg of het meer mondaine Zwolle allemaal binnen acceptabele rijafstand zijn gelegen.

Daarnaast is Walibi Holland schuin tegenover EuroParcs Zuiderzee gesitueerd en ligt Dorhout Mees op slechts vijf minuten rijden. Vanaf EuroParcs De IJssel Eilanden bent u in tien minuten in Kampen of het historische Schokland. Een vakantiewoning kopen in Flevoland staat dan ook voor diversiteit in familievermaak, dat is prettig wanneer u de aankoop doet voor eigen plezier en een geruststelling wanneer u investeert voor verhuurrendement.

Maak een afspraak

Flevoland staat voor waterbeleving

Wat is meer vakantiebeleving dan na het kopen van een vakantiewoning in Flevoland aanmeren met uw eigen boot in een jachthaven, ontspannen op een kilometer lang privéstrand en genieten van uw luxe verblijfsaccommodatie met grote tuin? Dat biedt EuroParcs Zuiderzee, EuroParcs De IJssel Eilanden gaat nog een stap verder in de ultieme vakantiebeleving. Hier kunt u met uw eigen boot aanmeren bij uw vakantiewoning… Waar elders in Nederland dan in Flevoland kunt u een vakantiewoning kopen met dit voorrecht?

Beide parken zijn direct gelegen aan een Veluwerandmeer, er is een open vaarverbinding naar het IJsselmeer. EuroParcs Zuiderzee biedt nog wat extra’s bij slecht weer. Dit vakantiepark bij Biddinghuizen heeft een hoofdgebouw dat dankzij een binnenzwembad ook bij koud weer veel spetterplezier biedt. Een bowlingbaan en uitgebreide horeca garanderen een lach op het gezicht bij oud en jonger. Dit faciliteitenniveau is andermaal een indicatie wat de meerwaarde is om een vakantiewoning in Flevoland te kopen.

Een ruime keuze, een zelfde service

Een vakantiewoning in Flevoland kopen kan bij een toonaangevende partij als EuroParcs in elke vorm of grootte. Van oud-Hollands tot zeer modern, van 4-persoons tot een vakantiewoning voor grote groepen: wij hebben het aanbod. Daarbij kunnen wij de indeling en de voorzieningen van elke vakantiewoning op maat maken naar uw wensen. Tenslotte is EuroParcs onderscheidend, omdat u bij ons een vakantiewoning in Flevoland kunt kopen met de bijbehorende grond.

Dat maakt de investering nog meer robuust. Ook al omdat u daarbuiten in alles ontzorgd wordt: EuroParcs regelt voor u de verhuur van A tot Z. Een vakantiewoning in Flevoland kopen biedt kortom ook gemak.

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Ontdek nu ons vakantiepark in Flevoland

  • Gelegen aan het Veluwemeer
  • Alle denkbare faciliteiten
  • Op loopafstand van Walibi Holland

Bekijk het vakantiepark

Bekijk het woningaanbod in Flevoland

Neem vrijblijvend contact op en bel of maak een afspraak met de verkoopadviseur voor advies op maat over de investeringsmogelijkheden!

Bekijk het aanbod

Zijn er meer aspecten waarmee ik bij de investering in een vakantiewoning in Flevoland rekening moet houden?

Ja, in de eerste plaats maakt het qua investeringskosten en qua beoogd rendement veel uit of u investeert in een kleinere of grotere vakantiewoning. Ook de keuze voor een bestaande of nieuwe vakantiewoning maakt verschil. Daarnaast dient u uw nieuwe bezit zelf te verzekeren en moet u rekening houden met parkkosten voor de services van EuroParcs Verhuur.

Waarom investeren in Flevoland en niet in een andere provincie?

Flevoland biedt rust en ruimte, niet alleen doordat het wordt omringd door het IJsselmeer en de Veluwerandmeren, maar ook door natuurgebieden als het Harderbos en Hulkesteinse Bos.  Daarnaast herbergt het enerzijds een goede mix van familievermaak, zoals Walibi Holland en het vlakbij Flevoland gelegen Dolfinarium en biedt het anderzijds cultuur-historische uitjes zoals Schokland en Urk. Verder kunt u in Batavia Stad beide prima combineren: hier is een fashion center gelegen met A-merken voor goedkope prijzen en een replica van een zeventiende-eeuws oud-Hollands schip.