Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiewoning Zuid-Holland kopen

Voordeel 1 van een vakantiewoning in Zuid-Holland kopen

Een vakantiewoning in Zuid-Holland kopen betekent het beste van beide werelden eigen maken. Enerzijds geniet u van prachtige steden zoals het historische Dordrecht en Hellevoetsluis of het bruisende Rotterdam, anderzijds is er de mooie kuststrook en volop Nederlandse cultuur zoals de molens aan de Kinderdijk.

Een vakantieparkenspecialist met daadkracht, zoals EuroParcs, weet vakantiegasten tot in de ziel te inspireren met parken op de mooiste locaties in Zuid-Holland. Aan de kust dus, of nabij Rotterdam, Dordrecht of Hellevoetsluis en zeker niet te ver van een internationale culturele hotspot als de Kinderdijk. Een vakantiewoning in Zuid-Holland kopen staat daarmee, in ieder geval bij een ervaren partij als EuroParcs, voor veelzijdig vermaak.

Bekijk ons volledige aanbod

De vier parken van EuroParcs in Zuid-Holland

Een vakantiewoning kopen in Zuid-Holland doet u bij EuroParcs écht op de mooiste locaties. Twee van de vier parken, EuroParcs Noordwijkse Duinen en EuroParcs Parc du Soleil, zijn gesitueerd in de bekendste badplaats van de provincie: Noordwijk. Beide parken liggen dicht bij het strand en ook vlak bij het gezellige en in het hoogseizoen bruisende centrum van het dorp.

EuroParcs Poort van Zeeland treft u bij Hellevoetsluis, op minder dan een kwartier rijafstand van Rotterdam. Het vakantiepark is aan het strand van het Haringvliet gelegen, nabij een gloednieuwe strandpromenade met allerlei voorzieningen. Ook het Quackjeswater dat het soortenrijkste natuurgebied is van heel West-Europa, ligt vlakbij. Bovendien ligt het park aan het Zeeuwse achterland, met de Deltawerken en fabuleuze stranden.

Een vakantiewoning kopen in Zuid-Holland staat ook anderszins voor waterbeleving: EuroParcs De Biesbosch ligt aan het waterknooppunt Hollands Diep en de Dordtse Kil. Dit is niet alleen prima vaarwater maar u kunt ook met een boot in de jachthaven bij het park aanmeren. Bovendien is het uitzicht, op natuurgebied De Hollansche Biesbosch, prachtig

Cultuur en historie bevinden zich tevens op korte afstand van EuroParcs De Biesbosch: Dordrecht ligt op vijf minuten en Kinderdijk op twintig minuten rijafstand. Waarmee het mooie perspectief van een vakantiewoning kopen in Zuid-Holland andermaal bevestigd wordt.

Maak een afspraak

Veelzijdigheid in aanbod, eenheid in kwaliteit

Een vakantiewoning in Zuid-Holland kopen betekent dat u meer dan alleen geïnspireerd bent door de omgeving. Ook het vakantiepark van uw voorkeur spreekt u aan, door bijvoorbeeld het buitenzwembad op EuroParcs Noordwijkse Duinen of het binnenzwembad op EuroParcs Parc du Soleil. EuroParcs De Biesbosch heeft zowel een binnen- als buitenzwembad, terwijl op EuroParcs Poort van Zeeland een groots indoor speelparadijs, het AdventureDome, staat.

Het rijke faciliteitenniveau vertaalt zich ook naar de uitstraling van de vakantiewoningen, waar het aan u is welk design u het meeste aanspreekt. Daarnaast moet u een afweging maken over de grootte van de vakantiewoning. Gaat u bijvoorbeeld voor de romantische uitstraling van een tiny house of kiest u voor een robuuste groepsaccommodatie?

Waar u ook voor opteert, u wordt in het aankoopproces en de verhuur volledig ontzorgd, in elk geval bij een professioneel bedrijf als EuroParcs. Wij bieden u bovendien, om uw investering nog meer kracht bij te zetten, de mogelijkheid om de grond erbij te kopen. Dit totaalpakket maakt een vakantiewoning in Zuid-Holland kopen nóg interessanter!

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Woningaanbod Zuid-Holland

EuroParcs beschikt over een groot aanbod aan recreatiewoningen, zo ook in de provincie Zuid-Holland.

Bekijk de woningen

EuroParcs De Biesbosch

Bekijk EuroParcs De Biesbosch en ontdek de investeringsmogelijkheden op dit vakantiepark in Zuid-Holland.

Lees meer

EuroParcs Poort van Zeeland

- Nabij de Zeeuwse stranden
- Groot indoor speelparadijs
- Vlakbij Rotterdam

Ontdek het park

Hoeveel EuroParcs woningen zijn er beschikbaar in Zuid-Holland?

Dat is geen vast aantal, het aanbod loopt uiteen van enkele tot tientallen. Het aanbod is afhankelijk van uitbreidingsplannen op bestaande parken en nieuwe projecten die in Utrecht worden opgestart.

Wat zijn de leukste bezienswaardigheden in Zuid-Holland?

Zuid-Holland biedt volop vermaak voor jong en oud. Verblijft u op een EuroParcs vakantiepark in Noordwijk, dan is attractiepark Duinrell, befaamd om onder meer zijn binnenzwembad met supersnelle glijbanen, met de auto slechts een kwartier rijden.  Madurodam ligt op twintig minuten rijden, net als het Linnaeushof, met 350 speeltoestellen en attracties Europa’s grootste speeltuin. Verder bent u in een half uur in attractiepark Drievliet. Nog veel dichterbij, op slechts tien minuten rijden, is de overdekte speeltuin KidsZoo gesitueerd. Een andere aanrader in Noordwijk zelf is de Space Expo dat jong en ouder verrast en verwondert.

Bent u op EuroParcs De Biesbosch? GoKart in Dordrecht herbergt een spectaculaire indoorbaan en verder is Skischool Drechtsteden met zijn kunstskibaan een aanrader! Leuk voor jong en ouder is verder Klimpark Fun Forest Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, de Kinderdijk met zijn vele molens en Glowgolf  & Escape Room Capelle aan den IJssel.

Wanneer u op EuroParcs Poort van Zeeland bent, dan kunt u het beste voor stad en natuur gaan. De Zeeuwse stranden liggen binnen een half uur rijafstand en u bent slechts in een kwartier in het mondaine Rotterdam met zijn Maasvlakte,  Markthal , bruisende havens en hippe centrum.