Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiewoning in Noord-Brabant kopen: sprookjesachtig en toch herkenbaar Nederlands

Heeft u altijd ervan gedroomd om een vakantiewoning in Noord-Brabant, in een sprookjesachtige mooie omgeving, te kopen? EuroParcs heeft vakantiewoningen náást De Efteling, op EuroParcs Kaatsheuvel. Daarnaast liggen onze vakantiewoningen in Noord-Brabant op herkenbare en toch bijzondere Nederlandse locaties, aan de Loonse en Drunense duinen, op korte afstand van safaripark De Beekse Bergen of in het geval van EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen aan grote waterplassen met een open vaarverbinding met de Maas.

Onze vakantieparken in Noord-Brabant zijn, net als elders in Nederland, onderscheidend door hun ligging en inrichting. Ze zijn gelegen aan of nabij een absolute blikvanger wat kan zijn een natuurgebied, attractiepark of een bruisende stad. Daarnaast zijn ze verrijkt met tal van faciliteiten zodat u op en dichtbij onze parken altijd aansprekend vertier vindt. Een vakantiewoning in Noord-Brabant kopen biedt dan ook in meerdere opzichten plezier, letterlijk en ook figuurlijk wanneer u de aankoop doet om te genieten van huurinkomsten.

Maak een afspraak

Uw ‘sprookjeswoning’ op EuroParcs Kaatsheuvel 

Wat is mooier dan een vakantiewoning in Noord-Brabant kopen en dat plezier combineren met een regelmatig bezoek aan De Efteling? Als het gaat om vakantiebeleving voor het hele gezin, is EuroParcs Kaatsheuvel het Nederlandse toppunt van vakantiebeleving! Een gevoel dat u zelf eigen kan maken, maar ook commercieel kan uitnutten. Ons park in Kaatsheuvel ligt namelijk op loopafstand van het grootste en meest bekende Nederlandse attractiepark!

Daarnaast kan de vakantie aangevuld worden met wandel- en fietstochten door de Loonse en Drunense Duinen, bekend om zijn bossen en zandverstuivingen. Ook ligt het gezellige Tilburgse centrum en safaripark De Beekse Bergen op korte rijafstand. Het maakt dat een vakantiewoning kopen in Noord-Brabant een breed perspectief biedt, zowel wanneer u dit doet voor eigen gebruik als uit het oogpunt van rendement.    

Uw droomwoning op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Een vakantiewoning kopen in Noord-Brabant aan bevaarbaar water met een open verbinding met de Maas?  Wij bieden u die kans op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen én meer dan dat. Niet alleen kunt u via de Kraaijenberse Plassen, een uitgestrekt plassengebied van ruim vierhonderd vierkante meter, van en naar de Maas varen, ook kunt u anderszins hier recreëren aan, op of in het water. Bovendien kunt u in de directe omgeving genieten van het Land van Cuijk!

Het Land van Cuijk onderscheidt zich door de omvangrijke bossen, heiden, zandverstuivingen en Maasheggen. Bekende natuurparels zijn de Sint Anthonis Staatsbossen en de Overloonse bossen. 'Recreatief Overloon' is ook in ander opzicht een toeristische hotspot met zijn mountainbike- en gewone fietsroutes, het dierenpark Zoo Parc Overloon met een witte tijger als blikvanger en een 9-holes golfbaan met interessante hoogteverschillen.

Ook anderszins biedt een vakantiewoning kopen in Noord-Brabant, in de omgeving van Cuijk althans, diversiteit. EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen ligt vlakbij Nijmegen met zijn historische en bruisende centrum, de regio herbergt veel Romeinse en Middeleeuwse museumstukken en Het Land van Cuijk kent met DippieDoe ook een attractiepark voor het gezin.

Een weidse keuze aan woningtypen

Een vakantiewoning in Noord-Brabant kopen kan bij een partij als EuroParcs, die toonaangevend is in geheel Nederland, in elk formaat met het aantal slaapkamers dat u wenst. Of u de vakantiewoning alleen voor uw eigen gezin, familie en vrienden wilt gebruiken of dat u haar breder qua verhuur wilt inzetten, wij ontzorgen u met uw aanvraag vanaf de eerste kennismaking.

Omdat EuroParcs tot de top vier in Nederland behoort als het gaat om vakantieparkaanbieders, bieden wij ook qua design een breed segment aan vakantiewoningen aan. Van chalets tot stenen woningen, in allerlei designs en groottes, wij hebben het voor u en kunnen de indeling en voorzieningen van onze huisjes aanpassen aan uw wensen! Daarnaast onderscheidt EuroParcs zich in de markt doordat u de optie krijgt om meer dan alleen  de vakantiewoning in Noord-Brabant te kopen: u kunt ook de onderliggende grond erbij aanschaffen!

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Méér doen met de vakantiewoning

Onze vakantiewoningen in Noord-Brabant staan voor de optimale vakantiebeleving, van uzelf en uw naasten uiteraard maar door de mooie ligging, de luxueuze inrichting en de vele faciliteiten van de parken óók voor anderen. EuroParcs  geniet een grote naam als het gaat om de verhuur van vakantiewoningen. Wanneer u besluit een vakantiewoning in Noord-Brabant te kopen, wordt u niet alleen van A tot Z ontzorgd, maar zetten wij uw huisje ook prominent in de verhuurmarkt.

Wij weten, dankzij ruim dertig jaar ervaring, hoe wij onze investeerders op koers zetten naar een interessant rendement! Heeft u belangstelling om dit traject aan te gaan, dan begeleiden wij u nauwgezet vanaf het eerste contactmoment. Op persoonlijke wijze, met daarbij  een uitgewerkt stappenplan als handboek, loodsen wij u door de aankoopfase heen. Na het kopen van de Noord-Brabantse vakantiewoning neemt onze verhuurafdeling u alles uit handen voor wat betreft de verhuur, de schoonmaak en het klein onderhoud.

Dromen over een ‘sprookjeswoning? Wij maken er realiteit van!

Gaat u voor een droom- annex sprookjeswoning oftewel wilt u een vakantiewoning in Noord-Brabant op één van onze mooie parken kopen? Een belletje naar 088-0708000 of een email naar verkoop@europarcs.nl is voldoende om u vrijblijvend van advies te voorzien en eventueel een vervolgtraject in gang te zetten. Wij sturen u vast een parkbrochures toe, zodat u zich al kunt inlezen voordat een ervaren aankoopadviseur u figuurlijk bij de hand neemt om de koop van de Noord-Brabantse vakantiewoning te concretiseren.

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

De omgeving van dit vakantiepark biedt echter meer dan alleen water- en natuurbeleving. Het pittoreske Cuijk ligt op slechts tien minuten rijden.

Lees meer

EuroParcs Kaatsheuvel

EuroParcs Kaatsheuvel staat door zijn ligging aan bos, heide, duinen én De Efteling voor veelzijdigheid. Tilburg ligt op een kleine 20 minuten rijden.

Bekijk het vakantiepark

Vakantiewoning in Noord-Brabant kopen

Interesse in een vakantiewoning in Noord-Brabant? Wij hebben twee parken in deze provincie met een groot aanbod aan vakantiewoningen.

Bekijk het woningaanbod

Zijn er meer aspecten waarmee ik bij de investering in een vakantiewoning in Noord-Brabant rekening moet houden?

Ja, in de eerste plaats maakt het qua investeringskosten en qua beoogd rendement veel uit of u investeert in een stenen woning of een chalet. Ook de keuze voor een bestaande of nieuwe vakantiewoning maakt verschil. Daarnaast dient u uw nieuwe bezit zelf te verzekeren en moet u rekening houden met parkkosten voor de services van EuroParcs Verhuur.

Waarom investeren in Noord-Brabant en geen andere provincie?

De Efteling is een belangrijke reden. Daarnaast staat deze provincie, net als Limburg, voor het ‘goede leven’ gesymboliseerd door carnaval en een bruisend centrum van toonaangevende steden zoals Tilburg en Den Bosch. Ook heeft Noord-Brabant mooie natuurgebieden met zowel veel bos als water.

Kortom, alles wat een vakantievierder wenst en dat weerspiegelt het investeerdersperspectief.