Europarcs

Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

Open dagen Marina Resort Poort van Amsterdam09 juli 2015


Dit weekend bent u van harte welkom tijdens de open dagen op Marina Resort Poort van Amsterdam. Een week gelden zijn wij op deze prachtige locatie gestart met de verkoop van fase 1.

Ook deze week bent u van harte welkom06 juli 2015


Van 6 t/m 12 juli bent u van harte welkom op Marina Resort Poort van Amsterdam. In ons exclusieve informatiecentrum  ontvangen wij u graag. Voor aankoopadvies bent u dagelijks van 10.00 uur tot 19.00 uur van harte welkom.
 

Laatste kavels fase 1, start verkoop fase 2 vervroegd04 juli 2015


Op vrijdag 3 juli is de start verkoop op Marina Resort Poort van Amsterdam begonnen. Al onze verwachtingen zijn overtroffen. De interesse in dit nieuwe project en directe aanloop buiten de al gemaakte afspraken met onze vaste relaties zijn ruimschoots ..

Marina Resort Poort van Amsterdam geopend!03 juli 2015


Marina Resort Poort van Amsterdam heeft vandaag (vrijdag 3 juli) de spreekwoordelijke deuren officieel geopend. Potentiële investeerders voor één van de vele prachtige recreatiewoningen in oud-Waterlandse stijl hadden de primeur het ..

Marina Resort Poort van Amsterdam in Business Class02 juli 2015


Wim Vos jr en Wouter Vos praten met Harry Mens over het nieuwe project in Uitdam aan het Markermeer: Marina Resort Poort van Amsterdam.
Limburgse vakwerkhuizen
Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen