Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

De Reeve 329B
De Reeve 329B
De Reeve 329B
Recreatiewoning vanaf
€ 479.500 excl. BTW
Meer informatie

Omschrijving

Een vakantiewoning die de rijke herenhuizen in zowel Amsterdam als Kampen weerspiegelt maar ook geïnspireerd is op de wereldberoemde Ponte Vecchio in Florence. Hollands Glorie wordt in het type De Reeve uitgebeeld door de krachtige aanblik en de stijlvolle ramen die op fraaie architectonische wijze in het ontwerp zijn ingebed. Ze versterken daarmee het beeld van voorportaal, van boegbeeld met een weids uitzicht over het water. Bijna Italiaanse verfijndheid en het robuuste Nederlandse vrijheidsgevoel, gesymboliseerd door de panoramaview over het water, gaan bij dit type hand in hand.

Waarom deze maisonnette kopen?

De algemene sterkhouders van deze maisonnettes zijn:

 • Ze hebben allemaal zicht op de haven en liggen naast een waterrijk natuurgebied;      
 • Solide constructie met een aansprekend design en een houten trap;
 • Hoogwaardige onderhoudsarme bouwmaterialen waaronder  keramiektegels duurzame gevel bekleding en kunststof buiten kozijnen keramiektegels;
 • Aansprekende inrichting in een strakke moderne of een luchtige beach-stijl;
 • Aanlegsteiger nabij het appartement kan gehuurd worden, zodat u met een boot kunt aanmeren bij het appartement;
 • Maisonnette voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen;
 • Het park waar het maisonnette is gelegen kent volop voorzieningen, zoals een restaurant met terras, speelvoorzieningen voor de kinderen, een kleine supermarkt en meer;
 • Vakantiepark is gelegen nabij steden met een Middeleeuws centrum zoals Zwolle en Kampen en op driekwartier rijden van het wereldberoemde Giethoorn dat niet voor niets het Venetië van het Noorden genoemd wordt.

Woningbeschrijving

Deze 82 vierkante meter grote 4-persoons maisonnette heeft als blikvanger een prachtig balkon met een weids uitzicht, een grootse woonkamer en open keuken op dezelfde verdieping en nog eens twee grote slaapkamers en een badkamer op de tweede etage.

U betreedt via een stalen trappenhuis die aan de achterkant gelegen is. Wie deze hoekwoning betreedt ziet direct de blikvanger van de woning: de eerste etage is bijna één grote ruimte van voor naar achter zodat een imposante woonkamer met een open keuken is ontstaan. Qua indeling biedt deze verdieping dan ook ruimte voor creativiteit met de kanttekening dat de keuken aan de kant van het water is gesitueerd. Deze keuken is ook groots, met bovendien een apart kookeiland. Deze keuken is ingericht met een kraan met een rvs spoelbak, een composiet keukenblad, een vaatwasser alsmede een koelkast en vriezer, een combimagnetron en een afzuiging boven de inductiekookplaat. Dat wil zeggen: de inductiekookplaat is gesitueerd tegen de wand aan, de combimagnetron, vaatwasser en de kraan met spoelbak vormen tezamen het kookeiland.

Verder bevindt zich op deze etage, die ideaal is om gasten te ontvangen, buiten de trapopgang nog een separaat toilet met wastafel. En dan is er nog het grote balkon waarvan u zo vanuit de keuken oploopt en waar het met een hapje en drankje in de hand, nog los van de panoramaview over de haven, heerlijk toeven is op mooie dagen. Bij slecht weer is de grote woonkamer uitnodigend, niet alleen door zijn omvang maar ook door zijn luxueuze inrichting met mooi zitmeubilair en een aansprekende tv-meubel met televisie.

Dit hoekappartement onderscheidt zich verder door de mooie lichtinval, omdat aan de kant waar de keuken gesitueerd is zich een extra zijraam bevindt.

Wie doorloopt naar de tweede etage stapt in de overloop met aan weerszijden een slaapkamer die beide door hun vloeroppervlak een master bedroom genoemd kunnen worden. Beide ruimtes worden van elkaar gescheden door de hal en een eveneens grote badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Bij dit alles geldt dat bij de inrichting is gekozen voor hoogwaardige, duurzame materialen en daarmee voor comfort.

Dat begint al als u met uw blote voeten op de vloer staat, want zowel de living als de slaapkamers is voorzien van een pvc-vloer met vloerverwarming!

Maisonnette voldoet aan hoogste duurzaamheidseisen

Deze maisonnette voldoet aan de eisen van het beste energielabel:

 • De woning is volledig gasloos
 • Stroom wordt opgewekt door onder meer zonnepanelen op het dak.
 • Verwarming én koeling van het appartement wordt gereguleerd door een lucht-water warmtepomp met een geavanceerd split-systeem. Dit houdt onder meer in dat het systeem ondersteund wordt door een 300-liter grote boiler in de maisonnette zelf. De warmtepomp heeft ook een koelfunctie, deze past zich automatisch aan afhankelijk van de buitentemperatuur.
 • Hoogwaardige mechanisch ventilatiesysteem voor luchtinlaat en -uitlaat, ondersteund door een CO2-meter.  

Kenmerken

Park
Objectnummer
2554
Kavelnummer
329B
Aantal personen
4
Aantal kamers
2

Neem contact op met EuroParcs De IJssel Eilanden

Vragen? Contact EuroParcs De IJssel Eilanden door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Flevoweg 90
8265 PL Kampen

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs De IJssel Eilanden met meer informatie over de recreatiewoningen.

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs De IJssel Eilanden

EuroParcs De IJssel Eilanden
10 personen
vanaf € 484.500
Bekijk woning
EuroParcs De IJssel Eilanden
10 personen
vanaf € 484.500
Bekijk woning
EuroParcs De IJssel Eilanden
10 personen
vanaf € 699.500
Bekijk woning
EuroParcs De IJssel Eilanden
4 personen
vanaf € 359.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder