Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water

Eigen gebruik & verhuur

Uw vakantiehuis voor eigen gebruik & verhuur

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide? Dan bent u bij EuroParcs aan het juiste adres. EuroParcs weet als geen ander dat iedereen zijn eigen ideeën heeft bij het kopen van een vakantiehuis. Daarom hebben we alle wensen en behoeften vertaald in contractvoorwaarden. Bij EuroParcs vindt u dus niet alleen de perfecte vakantiewoning, maar ook de voorwaarden die het beste bij u passen!

Afspraak maken Brochure aanvragen

USP icon
Unieke locaties
USP icon
Flexibiliteit in verhuur
USP icon
Combinatie van vakantie & rendement

Allround zorgeloos huren & genieten van uw eigen vakantie

EuroParcs biedt u de perfecte combinatie van eigen gebruik en verhuur voor uw persoonlijke vakantiewoning. Met de 3 exclusieve gebruiksopties bieden we u een contract en gebruiksoptie die precies past bij uw eigen ideeën en wensen. U kunt kiezen uit de volgende opties:

 • Premium Ownership

 • Active Ownership

 • Holiday Ownership

Weet u nog niet zeker welk model het beste bij u en uw ideeën past? Onze experts adviseren je graag over elk van de gebruiksopties, nemen een voorbeeldberekening met u door en beantwoorden natuurlijk al uw vragen.

EuroParcs Kraaijenbergse Plassen couple sitting on the terrace of their own holiday home
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Premium Ownership

Met Premium Ownership biedt EuroParcs u de mogelijkheid om een vakantiewoning met een zeer hoge bezettingsgraad te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Dit gebruiksmodel is perfect voor een gemakkelijke investeringsmogelijkheid in een vakantiewoning.

Uw voordelen:

 • Hoge flexibiliteit voor eigen bewoning

 • Professionele verhuurservice waarvan ook u profiteert

 • Mogelijkheid om uw vakantiehuis extra weken te verhuren

Active Ownership

Active Ownership is gericht op de actieve huiseigenaar. Als eigenaar heeft u zelf de regie over uw verhuuravontuur. U trekt zelf gasten aan door naast de promotieactiviteiten van EuroParcs ook uw eigen marketingactiviteiten uit te voeren. U bepaalt zelf de verhuurfrequentie en de huurprijzen. Deze hands-on aanpak biedt de mogelijkheid om een aanzienlijk rendement te genereren.

Uw voordelen:

 • Maximale controle & flexibiliteit in verhuur

 • Professionele samenwerking met EuroParcs

 • Hoogst mogelijk rendement op uw investering

Holiday Ownership

Ontdek een uniek aanbod op de vakantiehuizenmarkt: de vakantiewoning met vakantietegoed als return on investment en zonder jaarlijkse vaste kosten. Met Holiday Credit heeft u toegang tot meer dan 7.000 EuroParcs vakantiehuizen in heel Europa. Boek uw eigen vakantiehuis of kies een andere accommodatie in een van de meer dan 50 EuroParcs vakantieparken wanneer u maar wilt.

Uw voordelen:

 • Vakantie in uw eigen vakantiehuis en boek meer dan 7.000 andere EuroParcs accommodaties.

 • Volledig zorgeloos een vakantiehuis kopen

 • Geen jaarlijkse vaste kosten

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

 • Meer dan 50 parken in 5 landen

 • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

 • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water