Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Maak een afspraak
Header - Investeren

Investeren

Een optimale investering

Eigenaar zijn van een recreatiewoning bij EuroParcs en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte die de verschillende EuroParcs vakantieparken bieden, houden een win-win situatie in. U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw recreatiewoning geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur. Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed bij EuroParcs.

Maximale zekerheid

Bij EuroParcs kunt u kiezen voor meerjarige vaste huuropbrengsten. Dit betekent een vast gegarandeerd rendement. Voor meer informatie kunt u bellen met 088-070 8000.

Eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

U kunt een tweede woning aanschaffen voor puur eigen gebruik, gedeeltelijk voor de verhuur en gedeeltelijk voor eigen gebruik of voor honderd procent voor de verhuur. Wanneer u voor rendement gaat is het uiteraard de beste optie om uw nieuwe bezit jaarrond te verhuren. Gebruikt u het recreatieobject een gedeelte van het jaar zelf, houd dan rekening met lagere verhuuropbrengsten.

 

Kies voor een waardevolle investering bij EuroParcs

Reёle verhuuropbrengsten

Bij reële verhuuropbrengsten krijgt u de daadwerkelijke verhuurinkomsten, ook met aftrek van de verhuurprovisie, op uw rekening door het park gestort. En daarnaast ontvangt u natuurlijk in uw inkomsten de jaarlijkse stijging van de verhuurprijzen. Wel geldt bij dit alles: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie op de toekomst. 

De verhuur

De verhuuropbrengsten worden periodiek met u afgerekend. U ontvangt hiervan ook een duidelijk overzicht. Verder krijgt u informatie over de bijkomende (park)kosten en de prijslijst ten behoeve van de servicekosten van EuroParcs Verhuur. Tevens wordt er een klantenfiche ingevuld. Hierop worden uw gegevens als eigenaar vermeld en ingevoerd in het reserveringssysteem van de parken. Doel van deze administratieve handelingen is om overzicht te houden zodat wij uw recreatieobject en ‘uw’ park maximaal kunnen promoten. Dat gebeurt door marketingcampagnes via alle mogelijke middelen: print, televisie, digitaal en op beurzen, maar ook langs de weg kun je reclameborden van EuroParcs tegenkomen.