Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
EuroParcs Veluwemeer cozy chairs at the water

Investeren in een vakantiewoning

Uw eigen vakantiewoning bij EuroParcs: een lonende investering

Of u nu een huis voor uzelf wilt, een vakantiehuis waarin u uw vakantie kunt doorbrengen en extra kunt verdienen, of een puur beleggingsobject: bij EuroParcs zijn er verschillende gebruiksmogelijkheden die net zo individueel zijn als u.

Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden. U kunt ook direct een afspraak maken voor een adviesgesprek.

Afspraak maken

Dit zijn de voordelen van een eigen vakantiehuis bij EuroParcs

Ga flexibel op vakantie: Ga op vakantie wanneer het u uitkomt. Ontsnap even aan de drukte van alledag en maak nieuwe herinneringen met familie of vrienden. Uw vakantiehuis is de ideale plek om u terug te trekken voor quality time.

Verhuur uw vakantiehuis en verdien er geld mee: Door uw vakantiehuis te verhuren genereert u inkomsten. EuroParcs regelt het verhuurproces: van het genereren van boekingen tot het verwelkomen van gasten op het vakantiepark.

Ontspan op uw favoriete plek: u hebt waarschijnlijk goed nagedacht over waar uw vakantiehuis precies moet komen te staan. Het gaat immers niet alleen om de locatie van het huis, maar om de plek waar u regelmatig tot rust kunt komen.

Geen onaangename verrassingen: Was de foto op de website van de accommodatie in uw laatste hotel mooier dan het er in werkelijkheid ter plekke uitzag? Als u op vakantie bent in uw eigen vakantieaccommodatie kan u dit niet overkomen. Want hier weet u precies wat u kunt verwachten.

Profiteer van belastingvoordelen: Wist u dat er belastingvoordelen verbonden zijn aan het kopen van een vakantiehuis? Een van de voordelen is dat u - als u uw vakantiehuis verhuurt - een deel van de betaalde btw terugkrijgt. Onze adviseurs informeren u graag over uw belastingvoordelen in een persoonlijk gesprek.

Werken in de vakantiewoning in plaats van kantoor aan huis: Veel mensen werken tenminste gedeeltelijk vanuit huis. Dus waarom niet het mooie met het nuttige combineren en op afstand werken? Uw vakantiehuis is hiervoor de ideale plek.

Family Summer
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

EuroParcs: al meer dan 40 jaar professioneel beheer van vakantieparken

EuroParcs heeft meer dan 40 jaar ervaring in het professioneel beheren van vakantieparken. Na een aanvankelijke focus op Nederland, zijn er nu meer dan 50 parken in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Deze jarenlange expertise zorgt voor een soepele gang van zaken - van het eerste gesprek tot de vakantie in uw eigen vakantiehuis.

EuroParcs heeft zich altijd aangepast aan de behoeften van haar klanten. Dit betekent dat er individuele manieren zijn om de vakantiehuizen te gebruiken. Veel klanten kiezen voor de combinatie van koop en huur om niet alleen zelf vakantie te vieren in hun eigen vakantiehuis, maar ook om inkomsten te genereren.

Degenen die voor deze optie kiezen, verdienen geld op een ontspannen en zorgeloze manier, want dankzij het allround ontzorgingspakket hoeven eigenaren zich nergens zorgen over te maken: EuroParcs zorgt voor de verhuur en het onderhoud van het vakantiehuis.