Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Biggesee vacation home interior view interior dining room

Vakantiehuis kopen

Vakantiehuizen te koop op de mooiste plekken

Aan het water, midden in de bossen of met uitzicht over meren - koop uw vakantiehuis op de mooiste locaties in Nederland, Oostenrijk, Duitsland, België of Luxemburg. Een vakantiehuis kopen bij EuroParcs biedt u tal van voordelen.

Naast de unieke locatie profiteert u van verschillende soorten gebruik. Of u uw vakantiewoning nu zelf wilt gebruiken, gedeeltelijk wilt verhuren of als investering wilt zien - wij adviseren u graag op basis van uw wensen.

Afspraak maken

Wat voor soort vakantiehuis zoekt u?

Bent u op zoek naar een gezellig vakantiehuis midden in de natuur, een idyllische plek aan het water of zit u liever dicht bij een bruisende metropool? Wij bieden u een divers aanbod vakantiehuizen: Van knusse tiny houses midden in de natuur tot familievilla's aan het water en exclusieve vakantiehuizen aan zee.

Vakantiehuizen ontdekken

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water