Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiehuis te koop: iets voor u?

Is een vakantiehuis in Nederland kopen altijd al een droom van u geweest? Heerlijk genieten van uw eigen terras met een glas wijn en wellicht spelende kinderen op het terrein. EuroParcs biedt vakantiehuizen van ieder kaliber op diverse prachtige parken door heel Nederland. U slaagt bij ons voor vakantievilla’s, tiny houses, cottages en nog veel meer unieke woningen die aansluiten bij iedere woon- en recreatiewens. De vakantiehuizen bieden een diverse mate van comfort en luxe, afhankelijk van uw beoogde budget of investeringswens.

Maak een afspraak

De ideale omgeving voor uw vakantiehuis

Al onze vakantiehuizen zijn gelegen op parken door heel Nederland, op locaties waar altijd wat te doen is voor jong en oud. Cultuur, natuur, strand of een hapje eten, onze vakantieparken hebben het allemaal dichtbij. EuroParcs heeft vakantiehuizen in Noord, West, Oost en Zuid-Nederland, midden in de natuur of juist aan de kust. Iedere provincie heeft zijn eigen charme, pluspunten en mogelijkheden, zodat u altijd een mooie plek kunt vinden om te vertoeven of te verhuren.

Op welke parken staat er een vakantiehuis te koop?

EuroParcs heeft vrijwel altijd een vakantiehuis te koop staan dat matcht met uw wensen. Of u nu liever geniet aan het IJsselmeer, de westkust of van de Veluwe, op al onze parken staan diverse vakantiehuizen te koop. Op onze website kunt u eenvoudig filteren op de door u gewenste provincie, het park, aantal personen, ligging en de prijsklasse. Zo weet u binnen no-time of er voor u de ideale woning bij zit. Uiteraard kunnen wij u telefonisch gedetailleerd informeren over de reeds beschikbare vakantiehuizen of woningen die binnenkort in de verkoop zullen gaan.

Aan welke prijsrange moet u denken?

Bij ons staat er vrijwel in iedere prijsrange een vakantiehuis te koop. U kunt hier eenvoudig op filteren binnen onze website, maar wij helpen u uiteraard ook graag persoonlijk bij uw zoektocht. Een vakantiehuis kopen in Nederland die volledig naar uw smaak is, is veel eenvoudiger met een woningexpert van EuroParcs. U wordt van A tot Z professioneel begeleid in het vinden van het ideale vakantiehuis binnen uw budget.

Een vakantiehuis kopen én verhuren

Een vakantiehuis kopen kunt u doen voor persoonlijke doeleinden, zoals het genieten met uw gezin, familie of vrienden, maar het is ook mogelijk om uw vakantiehuis (deels) in de verhuur te zetten. EuroParcs heeft een eigen verhuurorganisatie, waardoor uw woning zo optimaal mogelijk verhuurd wordt. Daarbij geniet u ook van regelmatig beheer en onderhoud aan uw woning, dat betekent ook dat wij eventuele dringende problemen snel en efficiënt voor u of uw huurders oplossen.

Wanneer u een vakantiehuis niet aanschaft voor eigen gebruik, maar voor het investeren met hoog rendement, adviseren wij u om deze jaarrond te verhuren. Op deze manier ontvangt u namelijk hogere verhuuropbrengsten dan wanneer u zelf gedeeltelijk in de woning zal gaan recreëren. Uiteraard kunt u ook gedeeltelijk genieten van het rendement, maar de opbrengst zal in dat geval lager zijn.

Hoog rendement voor uw vakantiehuis goed geregeld

Gaat u een vakantiehuis kopen om deze jaarrond te verhuren en rendement te realiseren? Dan ontvangt u de exacte verhuurinkomsten op uw rekening. Het betreffende park waar uw vakantiehuis gesitueerd is zal deze netjes aan u overmaken. Daarbij geniet u ook van de eventuele inkomsten van de jaarlijkse stijging van verhuurprijzen. Gewoon, goed geregeld!

Duidelijk en transparant

Wanneer u een vakantiewoning te koop heeft zien staan bij EuroParcs, maar nog twijfelt over de mogelijkheden, lichten wij u graag verder in. Naast dat u meerdere mogelijkheden heeft voor het zelf bewonen en deels verhuren van uw woning, werken wij ook altijd naar een zo duidelijk mogelijke samenwerking toe. U ontvangt van de periodieke verhuuropbrengsten altijd een duidelijk overzicht met een transparante verklaring per onderdeel. Daarnaast informeren we u over de bijkomende (park)kosten en de mogelijkheden en kosten van de EuroParcs Verhuur services.

Een vakantiehuis in Nederland kopen en promoten

Wij doen er bij EuroParcs alles aan om uw vakantiehuis onder de aandacht te brengen bij mogelijke huurders en gasten. Wij promoten uw woning op onze website, social mediakanalen en middels diverse marketingcampagnes. Hierdoor wordt uw vakantiehuis en het betreffende park optimaal onder de aandacht gebracht en doen we er alles aan om de verhuur te stimuleren.

Daarnaast wordt er, wanneer u een vakantiehuis in Nederland gaat kopen, niet alleen specifiek op uw woning getarget, maar ook op EuroParcs Verkoop zelf. Dit betekent dat we onze organisatie zo goed mogelijk in de schijnwerpers zetten om meer bekendheid te creëren voor onze mooie parken, waar uw vakantiehuis zich bevindt. We doen dit niet alleen online, maar ook via de televisie, flyers en op beurzen.

Een vakantiehuis kopen in Nederland? Wij informeren u graag verder!

Wilt u een vakantiehuis kopen zonder gedoe? Laat ons u dan verder informeren over de vele mogelijkheden op onze diverse parken. U neemt eenvoudig contact op met onze adviseurs door te mailen naar verkoop@europarcs.nl of te bellen naar 088 - 070 8000. Wilt u investeren? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag verder.

Recreatiewoning kopen?

EuroParcs heeft een groot aanbod recreatiewoningen te koop in het binnen- en buitenland. Zo kunt u een woning voor eigen gebruik of een huis kopen voor verhuur of allebei!

Bekijk het aanbod

Overwaarde van je huis voor rendement

De snelle stijging van de waarde van woningen leidt ertoe dat huizenbezitters over meer kapitaal beschikken. Dat biedt kansen om in een vakantiewoning te investeren.

Lees meer

Meer informatie?

Interesse in een tweede woning? Vraag eenvoudig en gratis ons informatiepakket aan. Vul het formulier in, ontvang het informatie pakket en ontdek de investeringsmogelijkheden bij EuroParcs.

Vraag een brochure aan

Waar moet je op letten bij het kopen van een vakantiehuis?

Er zijn een aantal factoren die mee kunnen spelen bij het kopen van een vakantiehuis. Hierbij kan gedacht worden aan de omgeving, de faciliteiten, de locatie, de grootte of er eigen grond bij zit en of er voldoende financiën beschikbaar zijn.

Wat kost een vakantiehuis kopen?

De kosten van een vakantiehuis kopen variëren en zijn afhankelijk van de grootte en de locatie. Zo zijn er bij EuroParcs vakantiehuizen te koop vanaf €69.500. De gemiddelde prijs van vakantiehuizen ligt rond de €1750.000.

Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis kopen?

Een vakantiehuis kopen kent vele voordelen. Zo is het een ware investering door de bijverdiensten via huurinkomsten en de waardestijging van het vastgoed. Daarnaast kan je op vakantie wanneer je wil en kan het gezien worden als tweede huis welk altijd beschikbaar is.

Kun je een hypotheek krijgen om een vakantiehuis te kopen?

Om een vakantiehuis te kopen kan er gebruik worden gemaakt van een recreatiehypotheek. Dit is een hypotheek waarmee 70% van het vakantiehuis gefinancierd kan worden.