Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Biggesee - Lake

Koop een vakantiehuis in Duitsland

Koop een vakantiehuis in Duitsland: Een investering in recreatie en toekomst

Ontdek alles over de vele voordelen van het kopen en huren van een vakantiehuis van EuroParcs in Duitsland. Want bij deze vorm van investeren gaan ontspanning en toekomstplanning hand in hand.

Onze exclusieve vakantiehuizen in eersteklas vakantieparken bieden u en onze vakantiegasten ontspannende retraites, duurzame investeringsmogelijkheden en dus financiële zekerheid. Een vakantiehuis kopen bij EuroParcs in Duitsland is daarom in vele opzichten de moeite waard.

Afspraak maken

Veilige investering: Koop een EuroParcs vakantiehuis in Duitsland

Het kopen van een eigen EuroParcs vakantiehuis in Duitsland biedt veel meer dan een ontspannen en actieve vakantie. Want de aankoop van een woning bij EuroParcs is enerzijds een effectieve inflatiebescherming voor het geïnvesteerde kapitaal.

Tegelijkertijd biedt het verhuren van het gekochte vakantiehuis een aantrekkelijk rendement, wat vooral belangrijk is voor rendementsgerichte beleggers. Vergeleken met de onzekere aandelenmarkten is een vakantiehuis dus een solide investering die op de lange termijn in waarde stijgt.

Bovendien krijgt u bij ons alles uit één hand: van aankoopadvies tot parkmanagement en verhuur tot zorgeloos beheer en onderhoud van het vakantiehuis. Wij adviseren u graag persoonlijk over onze aantrekkelijke rendementsaanbiedingen en alle andere positieve aspecten die het kopen van een vakantiehuis in Duitsland bij EuroParcs zo aantrekkelijk maken.

EuroParcs Biggesee

Investeren in de natuur: droomlandschappen en toplocaties als vlaggenschip

Een vakantiehuis kopen van EuroParcs in Duitsland betekent veel meer dan alleen een plek voor ontspannen en actieve dagen. EuroParcs staat bekend om zijn toplocaties midden in de indrukwekkende natuur, de nabijheid van spannende excursiebestemmingen en de aantrekkelijke recreatiemogelijkheden in en rond de vakantieparken.

Ervaar zelf de fascinatie van het Duitse landschap, of het nu gaat om lange boswandelingen, watersporten op het meer of het verkennen van historische steden en pittoreske dorpjes - bij EuroParcs is er voor elke vakantieganger wat wils.

Het is duidelijk dat het kopen van een vakantiehuis in Duitsland het ideale startpunt is en de perfecte manier om de schatten van de Duitse natuur te ontdekken en tegelijkertijd te kiezen voor een veilige investering. Bovendien speelt vakantie in eigen land met zijn korte afstanden ook een belangrijke rol in tijden waarin het onderwerp duurzaamheid op ieders lippen ligt.

Biggesee - View point

Vakantieparken in Duitsland

Vind uw vakantiehuis in Duitsland
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een vakantiehuis kopen in Duitsland: Eigen gebruik en verhuur

Met EuroParcs investeert u in uw financiële toekomst en tegelijkertijd in de mogelijkheid om tijdelijk zelf gebruik te maken van een EuroParcs vakantiehuis. In ons fantastisch gelegen EuroParcs vakantiepark Biggessee kunt u moderne chalets kopen met uitzicht op het bruisende meer en de omliggende groene bossen.

En het mooiste? Als investeerder kunt u tot zes weken per jaar zelf gebruik maken van een vakantiehuis in het vakantiepark. De rest van het jaar genereren we inkomsten door de woning te verhuren en dus een lucratief rendement voor u.

Dicht bij uw droomvakantiehuis: uw beslissing, uw investering, uw nieuwe vakantiehuis

Al deze aspecten maken het kopen van een vakantiehuis bij EuroParcs in Duitsland een lonende en aantrekkelijke investering. En omdat EuroParcs voortdurend in beweging is, staan er altijd spannende vakantieparkprojecten gepland - ook in Duitsland.

Dus als we uw interesse hebben gewekt: Het beste is om direct met een van onze vakantieparkexperts een gedetailleerd overzicht te krijgen van welk vakantiepark voor u een geschikte investering is en welke rendementen en langetermijnverwachtingen u kunt verwachten in de toeristische sector.

Afspraak maken

EuroParcs Biggesee Rendering 8 Person holiday home in the nature

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water