Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Blog

Laat u inspireren tijdens Taste of Bonaire

16 januari 2019
Tijdens 'Taste of Bonaire' kunt u in het informatiecentrum in Apeldoorn in Caribische sfeer en op een ongedwongen manier meer te weten te komen over de aankoop en investeringsmogelijkheden op Resort Bonaire. Deze speciale informatieavond vindt plaats op vrijdag 8 februari.
Lees verder

EuroParcs meer dan zomaar present op Masters of LXRY

10 december 2018
De eerste deelname, alweer ruim vijf jaar geleden, is geen toevalstreffer gebleken: EuroParcs is een vaste waarde geworden op het jaarlijkse uithangbord van Nederland BV in de Amsterdamse RAI. Noem het de eredivisie van het bedrijfsleven dat zich hier etaleert.
Lees verder

Vraag recreatiewoningen neemt toe

24 november 2018
Het toekomstperspectief voor investeerders in recreatiewoningen bij EuroParcs is erg gunstig. Uit cijfers van het Bureau Stedelijke Planning  (BSP, www.stedplan.nl), dat in opdracht van de NVM handelt, blijkt dat de vraag steeds sneller toeneemt maar dat het aanbod afneemt.
Lees verder

Eerste Borrel, Bites & Business groot succes

17 november 2018
Op vrijdagavond 16 november vond de eerste Borrel, Bites & Business plaats. Op deze avond konden geïnteresseerden in de aankoop van een recreatiewoning op informele wijze en in een ongedwongen setting informatie inwinnen.
Lees verder

‘Proef’ de smaken van EuroParcs tijdens het Borrel, Bites & Business event!

01 november 2018
Van de zee tot de Nederlandse meren. Van de weilanden tot het bos. EuroParcs nodigt u uit om op 16 november vanaf 18.00 uur te genieten in ons hoofdkantoor van een avond met heerlijke hapjes vanuit heel Nederland en daarbuiten.
Lees verder

Voordelig eigenaar worden van een recreatieobject. Dit is uw kans.

19 oktober 2018
Verregaande voordelige verkoopprijzen op Resort De Achterhoek. U kunt al vanaf €29.500,- eigenaar worden van een recreatieobject op Resort De Achterhoek nabij Lochem. In de speciale voorraadkrant staan alle voorraadmodellen. Deze zijn direct leverbaar en nu wel heel scherp geprijsd.
Lees verder

Toerisme groeit naar verwachting explosief, EuroParcs serveert erop vooruit

15 oktober 2018
Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) meldt dat het toerisme in Nederland explosief toeneemt.
Lees verder

Eerste paal verhuuraccommodaties op het water van EuroParcs is geslagen

08 oktober 2018
UITDAM- Waar een paar weken geleden nog water was, is nu nieuw land met een hei-installatie en een balustrade waar je over het Markermeer en het bouwtraject kan uitkijken. Medio 2019 is dat nieuwe land verfraaid met verhuuraccommodaties met een prachtig uitzicht.
Lees verder

EuroParcs brengt resorts tot in de beurshal

02 oktober 2018
UTRECHT- Zien leidt tot doen. Doen leidt tot meer beleving. Meer beleving leidt tot inspiratie en overtuiging.
Lees verder

EuroParcs slaat eerste paal van verhuuraccommodaties op het water

02 oktober 2018
Op zaterdag 6 oktober wordt de eerste paal geslagen van de verhuuraccommodaties op Resort Poort van Amsterdam.
Lees verder

Nieuwe primeur voor EuroParcs op Second Home Beurs: Virtual Reality

13 september 2018
EuroParcs had vorig jaar met de dubbellaagse Duinvilla de primeur van de grootste realtime vakantiewoning op de Second Home Beurs ooit, tijdens de komende editie op 28, 29 en 30 september gaat het familiebedrijf de show stelen met realtime en virtuele vakantiewoningen.
Lees verder

Marker Wadden nieuwe bezienswaardigheid Resort Markermeer

10 september 2018
Vanaf zaterdag 8 september is het nieuwe natuurgebied Marker Wadden te bezoeken. Daarmee krijgt Resort Markermeer, dat gelegen is vlakbij Enkhuizen dat als uitvalsbasis geldt om het natuurgebied te bezoeken, een nieuwe trekpleister.
Lees verder

EuroParcs aanwezig op Hiswa te water

03 september 2018
De HISWA te water is de enige in-water bootshow van Nederland. Aan de steigers liggen zo’n 250 boten in alle soorten en maten; van sloep tot zeiljacht en van motorboot tot tender. Op de kade vindt u een breed assortiment van nautische producten.
Lees verder

Alle provincies profiteren van groei toerisme

23 augustus 2018
Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat alle provincies profiteren van de groei van het toerisme. Zo steeg het aantal overnachtingen in Friesland in 2017 met acht procent.
Lees verder

EuroParcs schenkt 10 gratis vakanties

16 augustus 2018
EuroParcs is deze zomer met een spontane actie gekomen: het geeft in alle twaalf gemeenten waar het een resort heeft tien gratis vakanties weg aan gezinnen die deze zomer om financiële redenen niet weg kunnen.
Lees verder

EuroParcs merkt toename van vakantie vieren in eigen land op de resorts

15 augustus 2018
Het warme tot zeer warme en vooral ook droge weer van de afgelopen weken heeft zich vertaald in fors hogere boekingscijfers op de resorts van EuroParcs.
Lees verder
Start verkoop Resort De Kempen

Start verkoop Resort De Kempen

03 augustus 2018
Van weilanden tot de heiden, van de vennen tot de bossen én de nabijheid van sfeervolle stedelijke voorzieningen. Resort De Kempen heeft het allemaal!
Lees verder

EuroParcs gaat ‘los’ op de Zuiderzee

13 juni 2018
BIDDINGHUIZEN- Wellicht dat je het al op televisie hebt gezien en voor wie dat  toch nog gemist heeft: het bekende recreatiebedrijf EuroParcs gaat ‘los’ op Resort Zuiderzee, de nieuwste aanwinst nabij Elburg en schuin tegenover attractie Walibi in Biddinghuizen.
Lees verder

Open dagen Resort Zuiderzee

30 mei 2018
Dit weekend kunt u voor het eerst zonder afspraak kennis maken met ons nieuwste resort aan het Veluwemeer; Resort Zuiderzee. U bent van vrijdag 1 t/m maandag 4 juni van harte welkom tijdens de open dagen.Resort Zuiderzee is gelegen aan het Veluwemeer nabij Elburg.
Lees verder

Open dagen tijdens het Pinksterweekend

17 mei 2018
Tijdens het Pinksterweekend bent u zonder afspraak op meerdere resorts van harte welkom. Zo zijn er open dagen op Resort De Biesbosch, Resort Reestervallei, Resort Ameland, Resort De Wije Werelt en Resort De Rijp.
Lees verder

Archief