Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Blog

Het laatste nieuws leest u hier op onze blog pagina.

Afspraak maken voor verkoopdagen ‘Ruinen’ is verplicht

29 november 2021
Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen vrijdag heeft EuroParcs besloten om de start verkoop op EuroParcs Ruinen, die op 10 december begint en de weekenden van 10, 11 en 12 december en 17, 18 en 19 december omvat,  gewoon door te laten gaan.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs Ruinen op 10 december

24 november 2021
Het beste van de Nederlandse natuur, ruimte én familiesfeer. Dat biedt EuroParcs Ruinen, het nieuwste vakantiepark in wording van EuroParcs. De verkoop van vakantiewoningen op dit eerste Drentse park van EuroParcs begint op vrijdag 10 december.
Lees verder

Masters Expo is weer een succes

22 november 2021
De Masters Expo is, ondanks alle coronabeperkingen, een groot succes geworden. Het was in de afgelopen dagen continu gezellig maar nimmer te druk op onze stand in de Amsterdamse Rai.
Lees verder

(Her)investeren aan het einde van het jaar is vaak een slim besluit

15 november 2021
Het einde van het jaar nadert en daarmee doemt de vraag op voor veel ondernemers en privé-investeerders of het niet beter is te (her)investeren voordat het 1 januari is. Nu investeren dan wel kosten maken kan heel goed voor u uitpakken, omdat het behoorlijk kan schelen in uw belastingdruk.
Lees verder
EuroParcs weer present op ‘the best of the best’: de Masters Expo

EuroParcs weer present op ‘the best of the best’: de Masters Expo

18 oktober 2021
Nu het weer kan en mag, is EuroParcs uiteraard weer aanwezig op dé beurs voor het Nederlandse topsegment: de Masters Expo, voorheen Miljonair Fair geheten.
Lees verder
EuroParcs ook aanwezig op Second Home Expo in Gent

EuroParcs ook aanwezig op Second Home Expo in Gent

07 oktober 2021
EuroParcs is, na de succesvolle Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht, ook present op de Belgische beurs Second Home Expo. Deze Vlaamse versie van de Nederlandse Second Home Beurs vindt van vrijdag 8 tot en met zondag 10 oktober plaats in de Flanders Expo Gent.
Lees verder

Ouderwets gezellig en druk op Second Home Beurs

03 oktober 2021
Informeren. Inspireren. Elkaar (eindelijk) weer ontmoeten. De najaarseditie van de Second Home Beurs 2021 geeft aan hoe we dat gemist hebben.
Lees verder

EuroParcs Veluwemeer uitgebreid met 35 kavels

21 september 2021
EuroParcs Veluwemeer, gelegen aan het Veluwemeer nabij Nunspeet, is sinds kort verrijkt met 35 kavels. De 35 verblijfsaccommodaties die al deels zijn gerealiseerd zijn van het type Cosy Unique Veranda en type Concept.
Lees verder

Second Home Beurs gaat door!

16 september 2021
De Second Home Beurs vindt, na twee jaar van de kalender te zijn gehaald, doorgang! Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober presenteert EuroParcs zich zoals vertrouwd in de Jaarbeurs Utrecht.
Lees verder

Gebruik de overwaarde van je huis voor rendement op een vakantiewoning

02 september 2021
De snelle stijging van de waarde van woningen leidt ertoe dat huizenbezitters over meer kapitaal beschikken. Dat biedt kansen om in een vakantiewoning te investeren.
Lees verder

EuroParcs premium partner van Floriade 2022

16 augustus 2021
Andries Bruil, directielid van EuroParcs Group en Hans Bakker, directeur Floriade 2022 hebben op vrijdag 13 augustus de overeenkomst ondertekend waarmee EuroParcs premium partner van de expositie is geworden.
Lees verder

Verkoop op Hindeloopen flitsend van start

06 juli 2021
De verkoop van de kavels op EuroParcs Hindeloopen heeft een flitsende start gekend. In het eerste verkoopweekend werden 80 van de 124 beschikbare chalets verkocht. 10 en 11 juli is het laatste verkoopweekend.
Lees verder

Krapte op huizenmarkt slaat over naar recreatief onroerend goed

24 juni 2021
Na de reguliere woningmarkt begint nu ook de markt voor recreatiewoningen oververhit te raken. Dat meldt de NVM, brancheorganisatie van de makelaardij. In 2020 werden er meer dan 7300 vakantiewoningen verkocht hetgeen een stijging van 70 procent is ten opzichte van 2019.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs Hindeloopen op zaterdag 3 juli

22 juni 2021
De verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Hindeloopen begint op zaterdag 3 juli. EuroParcs is al begonnen met de herontwikkeling van het recreatieterrein dat decennialang  de naam Camping Schuilenburg droeg.
Lees verder

EuroParcs Group neemt resorts Uniek Parken over

11 juni 2021
Bungalowpark Zuiderzee (Medemblik), Résidence Koningshof (Schoorl), Remboe Village (Epe)EuroParcs Group heeft de drie resorts van Uniek Parken overgenomen. Het zijn Bungalowpark Zuiderzee (Medemblik), Résidence Koningshof (Schoorl) en Remboe Village (Epe).
Lees verder

Verkoop op Poort van Maastricht na eerste weekend al over de helft

08 juni 2021
De start verkoop van EuroParcs Resort Poort van Maastricht afgelopen weekend heeft ertoe geleid dat het aantal beschikbare kavels nog minder dan de helft is. 65% van de beschikbare vakantiewoningen op het vakantiepark in Berg en Terblijt ging namelijk over in andere handen.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs Resort Poort van Maastricht op 5 juni

01 juni 2021
De verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Resort Poort van Maastricht in Berg en Terblijt begint op zaterdag 5 juni. Het gaat om twee- tot zes-persoonsverblijfsaccommodaties die qua design aansluiten bij de landelijke Zuid-Limburgse omgeving.
Lees verder

EuroParcs Group neemt 3 vakantieresorts over van TopParken

27 mei 2021
EuroParcs Group heeft de vakantieparken de Woudhoeve (Egmond), Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen (beide gelegen in Noordwijk) overgenomen van TopParken.
Lees verder

Reizen naar Bonaire mag weer

14 mei 2021
Vanaf 19 mei mogen Nederlanders weer naar Bonaire vliegen voor een zonvakantie. Dat heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt. Op die datum verandert het reisadvies voor het Caribische eiland van oranje naar geel, omdat Bonaire niet meer wordt beschouwd als hoogrisicogebied.
Lees verder

EuroParcs gaat tweede resort op Bonaire bouwen

06 mei 2021
Vier jaar na de opening van Resort Bonaire gaat EuroParcs een tweede resort bouwen op het Caribische eiland: Sunset Beach Resort. De oplevering van dit luxe resort dat uitkijkt op het befaamde eiland Klein Bonaire met zijn witte stranden, staat in 2023 gepland.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs De Wiedense Meren overtreft alle verwachtingen

05 mei 2021
De start verkoop van EuroParcs De Wiedense Meren nabij Giethoorn was afgelopen weekend een doorslaand succes. De ligging nabij het Venetië van het Noorden, aan de Beulakerwijde en aan nationaal park Weerribben-Wieden maakt dat bijna alle kavels verkocht zijn.
Lees verder

Zwaargewicht Landal GreenParks stapt over naar EuroParcs

05 mei 2021
Hans Oosterdijk per 1  juni in dienst van EuroParcs Group APELDOORN- Een opmerkelijke transfer in de vakantieparkenbranche: Hans Oosterdijk, Director Portfolio & Concept Design bij Landal GreenParks, maakt de overstap naar de EuroParcs Group.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs De Wiedense Meren op 1 en 2 mei

22 april 2021
De start verkoop van EuroParcs De Wiedense Meren is op 1 en 2 mei op het vakantiepark in Ronduite in de Kop van Overijssel.
Lees verder

Verkoopdagen op EuroParcs De IJssel Eilanden succesvol

08 april 2021
Het was koud, maar de harten werden verwarmd door de aanblik van ons nieuwe project.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs De IJssel Eilanden op 3 april

22 maart 2021
Het nieuwste kroonproject van EuroParcs, EuroParcs De IJssel Eilanden, gaat op zaterdag 3 april van start met de verkoop. Aansluitend zijn er op het vakantiepark nabij Kampen open dagen tot en met 18 april.
Lees verder

Corona doet trend naar meer binnenlandse vakanties alleen maar versnellen

15 maart 2021
Dat het coronavirus voor een omslag in de invulling van vakanties heeft gezorgd klopt niet volgens ‘leisure’ onderzoeker Kees van der Most.
Lees verder

Markt voor recreatiewoningen schiet door het dak

01 maart 2021
Overal waar water en vrijheid te vinden is, is de markt voor vakantiewoningen hot… Zelfs bestaande vakantiewoningen op (voorheen) minder aantrekkelijke plekken gaan grif van de markt… Dat zijn de trends in de markt, niet alleen nu, maar van het afgelopen jaar, zo verkondigden recreatie-experts en beursorganisator Second Home afgelopen vrijdag in het NRC Handelsblad.
Lees verder

EuroParcs Group nieuwe eigenaar van Camping Schuilenburg

23 februari 2021
HINDELOOPEN/APELDOORN- Camping Schuilenburg en het badpaviljoen Hindeloopen hebben een nieuwe eigenaar: de EuroParcs Group. Het Apeldoornse bedrijf stelt bij monde van directeur Wim Vos ‘zeer verheugd te zijn met deze aankoop’.
Lees verder

Nederlander kiest in groten getale voor vakantie voor eigen land

15 februari 2021
Bijna vijftig procent van de Nederlanders overweegt om de vakantie in eigen land door te brengen.  Ruim 25 procent staat hier neutraal tegenover of weet het nog niet, het resterende kwart heeft de voorkeur voor een vakantie in het buitenland.
Lees verder

Forse stijging bezettingsgraad op vakantieparken verwacht

18 januari 2021
De bezettingsgraad op vakantieparken is naar verwachting dit jaar fors hoger. Dat meldt het Financieel Dagblad na onderzoek onder diverse vakantieparkaanbieders.
Lees verder

Archief

17 januari 2018
07 februari 2017