Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Blog

Het laatste nieuws leest u hier op onze blog pagina.

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder

Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

08 september 2023
Denkt u met dit prachtige weer aan uw vakantie in het buitenland? Aan een eigen vakantieverblijf waar u onvergetelijke momenten met uw naasten kunt vieren? Of die verhuurt om er verhuurinkomsten uit te halen? Bezoek dan dit weekend onze open dagen op EuroParcs Zilverstrand in Vlaanderen.
Lees verder

Een vakantieverblijf in Oostenrijk kopen? Kom naar de EuroParcs informatiebijeenkomst!

04 september 2023
Bent u verliefd geworden op de Oostenrijkse bergen en meren en overweegt u daarom een vakantieverblijf in Oostenrijk te kopen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst van EuroParcs op donderdag 7 september op EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam. U wordt vanaf 18.
Lees verder

Actie Buitenkansjes-weken verlengd tot en met 1 oktober

30 augustus 2023
Heeft u interesse in een vakantiewoning maar hikt u aan tegen de aankoopprijs? Dan heeft u nu de kans om uw wens alsnog gestalte te geven. Vanwege doorslaand succes heeft EuroParcs namens besloten de zogeheten Buitenkansjes-weken te verlengen tot en met 1 oktober.
Lees verder
EuroParcs Kaatsheuvel verrijkt met kind-gethematiseerde woningen

EuroParcs Kaatsheuvel verrijkt met kind-gethematiseerde woningen

10 augustus 2023
Een droom die uitkomt… Dat geldt zeker voor kinderen als ze een woning binnenlopen die helemaal op hen toegespitst is. In het geval van EuroParcs Kaatsheuvel is die beleving nog groter dan op een ander vakantiepark, omdat deze locatie naast de Efteling is gelegen.
Lees verder

EuroParcs ontwikkelt nieuw park in Oostenrijk: EuroParcs Ossiacher See

07 augustus 2023
Elke dag in de mooie maanden genieten van een uitzicht op een groots meer met een turquoise kleur… Elke dag genieten van de omringende bergtoppen….
Lees verder

EuroParcs ontwikkelt eerste park in Wallonië: EuroParcs La Cascade

07 augustus 2023
EuroParcs gaat een derde vakantiepark in België ontwikkelen: na EuroParcs Zilverstrand en EuroParcs Hoge Kempen wordt naar verwachting in de loop van 2024 EuroParcs La Cascade in de Belgische Ardennen geopend.
Lees verder

EuroParcs gaat nieuw park aan het IJsselmeer ontwikkelen: EuroParcs Enkhuizer Strand.

06 juli 2023
Een absolute zichtlocatie op de ‘oost’ van West-Friesland: zo laat EuroParcs Enkhuizer Strand zich omschrijven. EuroParcs gaat namelijk op één van de mooiste plekken van Nederland dit park ontwikkelen.
Lees verder
EuroParcs Hoge Kempen opent Spraypark

EuroParcs Hoge Kempen opent Spraypark

15 juni 2023
EuroParcs Hoge Kempen heeft de laatste jaren hard geïnvesteerd in het vernieuwen van het volledige park. Niet minder dan 40 nieuwe chalets worden nu opgeleverd. De totale ambitie is 275 chalets en glampingtenten.
Lees verder

Verkoop EuroParcs De Zeeuwse Duinen begint vandaag

07 juni 2023
Met de zomer die net begonnen is start EuroParcs een ‘strandproject’ pur sang op: de ontwikkeling van EuroParcs De Zeeuwse Duinen in Westkapelle in het westelijkste puntje van Zeeland. Per vandaag is de start verkoop van achttien 4-persoons vakantiewoningen begonnen.
Lees verder

EuroParcs Hoge Kempen uitgebreid met fraaie Lake Houses, verkoop start vandaag

31 mei 2023
EuroParcs Hoge Kempen wordt uitgebreid met 39 fraaie Lake Houses, waarvan de verkoop vandaag begint. Deze 6-persoonswoningen worden gebouwd in het bos en aan het meer, bij het Nationaal Park Hoge Kempen dat Vlamingen beschouwen als hun mooiste natuurgebied.
Lees verder
Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

24 mei 2023
EuroParcs houdt komend weekend (27 en 28 mei) open dagen op EuroParcs De Wiedense Meren, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De IJssel Eilanden. Het aanbod wordt gekenmerkt door de diversiteit.
Lees verder
Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

17 mei 2023
EuroParcs heeft het zorgeloos genieten van uw investering naar een nog hoger niveau gebracht. U kunt namelijk profiteren van vast rendement, 5 procent voor een periode van 3 jaar, op parken in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.
Lees verder

Profiteer van vast rendement voor 3 of zelfs 20 jaar!

17 mei 2023
EuroParcs biedt nu nog meer de mogelijkheid om zorgeloos te genieten van uw investering!
Lees verder

Zuid-Limburg, zand, (de voormalige) Zuiderzee en misschien zon: open dagen met spetterend aanbod bij EuroParcs!

10 mei 2023
  Als u een verhaal van A tot Z leest en de letter Z het eindresultaat vormt na dat inspirerende betoog, dan kunt u dit weekend EuroParcs niet overslaan.
Lees verder

Koop een vakantiewoning op EuroParcs Hoge Kempen met gegarandeerd rendement!

09 mei 2023
Genieten van wat Vlamingen als hun mooiste natuurgebied beschouwen en genieten van een zorgeloos rendement: EuroParcs Hoge Kempen staat in alle opzichten voor een hoogtepunt in (vakantie)beleving.
Lees verder

Profiteer van gegarandeerd rendement bij aankoop van een vakantiewoning op EuroParcs Biggesee!

08 mei 2023
Bent u op zoek naar een mooie vakantiewoning in Duitsland om er verhuurinkomsten uit te halen? Kies dan voor EuroParcs Biggesee. Op dit Duitse vakantiepark is investeren in een vakantiewoning nog interessanter, omdat er over de eerste drie jaar vijf procent gegarandeerd rendement wordt gegeven.
Lees verder
Nu drie jaar lang vijf procent gegarandeerd rendement op EuroParcs Hermagor-Nassfeld

Nu drie jaar lang vijf procent gegarandeerd rendement op EuroParcs Hermagor-Nassfeld

07 mei 2023
Wellicht bent u zelf een wintersportliefhebber. Of houdt u ervan om in de zomer in de Oostenrijkse bergen te wandelen. Hoe dan ook is dit Alpenland een geliefde vakantiebestemming jaarrond, niet alleen bij Nederlanders maar ook andere Europeanen die van bergen houden mét comfort.
Lees verder

Open dagen op EuroParcs De Achterhoek, Reestervallei en De Utrechtse Heuvelrug

02 mei 2023
Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiewoning, maar ontbreekt u de tijd doordeweeks om deze belangstelling concreet te maken?
Lees verder
Open dagen op Luxemburgs park en EuroParcs Veluwemeer

Open dagen op Luxemburgs park en EuroParcs Veluwemeer

28 april 2023
Loop de kans op een prachtige vakantiewoning in de Luxemburgse Ardennen niet mis! De tweede en laatste verkoopfase op EuroParcs Kohnenhof is van start gegaan.
Lees verder

Laatste koopkans op EuroParcs De Wiedense Meren!

20 april 2023
Dat EuroParcs De Wiedense Meren een trekpleister is voor zowel investeerders als vakantievierders bewijzen de cijfers: komend weekend tijdens de open dagen op dit park staan de laatste beschikbare vakantiewoningen in de spotlights. Wilt u deze investeringskans niet missen?
Lees verder

EuroParcs houdt in binnen- en buitenland open dagen

13 april 2023
EuroParcs houdt ook dit weekend (15 en 16 april) -net als met Pasen- op drie parken open dagen: EuroParcs De IJssel Eilanden, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en het Belgische EuroParcs Hoge Kempen.
Lees verder

Open dagen op drie parken tijdens de Paasdagen

05 april 2023
U kunt tijdens het Paasweekend op drie van onze parken terecht om te koop staande recreatiewoningen te bezichtigen: wij houden op EuroParcs De Rijp, EuroParcs De IJssel Eilanden en EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 april open dagen.
Lees verder
EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

21 maart 2023
EuroParcs heeft afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag op de voorjaarseditie van de Second Home Beurs wederom zijn visitekaartje afgegeven. De stand in de Jaarbeurs Utrecht zag er prachtig uit, met drie verblijfsaccommodaties op ware grootte en een sfeervolle horeca.
Lees verder

EuroParcs bouwt aan het eerste gasloze vakantiepark van Zeeuws-Vlaanderen

14 maart 2023
Nog even geduld en dan heeft Zeeuws-Vlaanderen een nieuw visitekaartje voor de toerist: EuroParcs bouwt namelijk het eerste gasloze vakantiepark in deze regio. EuroParcs Cadzand verrijst aan de rand van Cadzand-Bad en gaat bestaan uit zestig vakantiewoningen.
Lees verder

EuroParcs etaleert zich op Second Home Expo

09 maart 2023
EuroParcs heeft zich, net als in andere jaren, prominent laten zien op de Second Home Expo in Gent afgelopen weekend. De nieuwste projecten in binnen- en buitenland die er werden belicht spraken een groot publiek aan, met meerdere concrete resultaten.
Lees verder

EuroParcs start eerste project in Duitsland

16 februari 2023
EuroParcs trapt 2023 qua projectontwikkeling af met een primeur: wij gaan ons eerste park in Duitsland realiseren! Nabij het historische stadje Attendorn in het Sauerland wordt aan de Biggesee een camping omgeturnd tot EuroParcs Biggesee.In eerste instantie (fase 1) worden er 47 kavels ontwikkeld.
Lees verder

EuroParcs’ stand op Second Home Beurs Maastricht een trekpleister

31 januari 2023
EuroParcs en vooral de Limburgse parken van EuroParcs stonden afgelopen weekend tijdens de Second Home Beurs in Maastricht in het middelpunt van de belangstelling.
Lees verder

Vakantieparken structureel populairder onder Nederlanders

24 januari 2023
Het was al aangegeven door experts in de recreatiebranche en wij zien het bij EuroParcs ook meer en meer terug in de cijfers: Nederlanders hebben hun eigen land tijdens de coronapandemie herontdekt als vakantieland.
Lees verder
Verhuur van vakantiewoningen was nog nooit zo goed

Verhuur van vakantiewoningen was nog nooit zo goed

11 november 2022
De verhuur van vakantiewoningen en daarmee het rendement op de investering in  recreatief onroerend goed was nog nooit zo goed. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) na analyse van de cijfers over het derde kwartaal.
Lees verder

Archief

16 september 2021
17 januari 2018
07 februari 2017