Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Blog

Het laatste nieuws leest u hier op onze blog pagina.

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

21 maart 2023
EuroParcs heeft afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag op de voorjaarseditie van de Second Home Beurs wederom zijn visitekaartje afgegeven. De stand in de Jaarbeurs Utrecht zag er prachtig uit, met drie verblijfsaccommodaties op ware grootte en een sfeervolle horeca.
Lees verder

EuroParcs bouwt aan het eerste gasloze vakantiepark van Zeeuws-Vlaanderen

14 maart 2023
Nog even geduld en dan heeft Zeeuws-Vlaanderen een nieuw visitekaartje voor de toerist: EuroParcs bouwt namelijk het eerste gasloze vakantiepark in deze regio. EuroParcs Cadzand verrijst aan de rand van Cadzand-Bad en gaat bestaan uit zestig vakantiewoningen.
Lees verder

EuroParcs etaleert zich op Second Home Expo

09 maart 2023
EuroParcs heeft zich, net als in andere jaren, prominent laten zien op de Second Home Expo in Gent afgelopen weekend. De nieuwste projecten in binnen- en buitenland die er werden belicht spraken een groot publiek aan, met meerdere concrete resultaten.
Lees verder

EuroParcs start eerste project in Duitsland

16 februari 2023
EuroParcs trapt 2023 qua projectontwikkeling af met een primeur: wij gaan ons eerste park in Duitsland realiseren! Nabij het historische stadje Attendorn in het Sauerland wordt aan de Biggesee een camping omgeturnd tot EuroParcs Biggesee.In eerste instantie (fase 1) worden er 47 kavels ontwikkeld.
Lees verder

EuroParcs’ stand op Second Home Beurs Maastricht een trekpleister

31 januari 2023
EuroParcs en vooral de Limburgse parken van EuroParcs stonden afgelopen weekend tijdens de Second Home Beurs in Maastricht in het middelpunt van de belangstelling.
Lees verder

Vakantieparken structureel populairder onder Nederlanders

24 januari 2023
Het was al aangegeven door experts in de recreatiebranche en wij zien het bij EuroParcs ook meer en meer terug in de cijfers: Nederlanders hebben hun eigen land tijdens de coronapandemie herontdekt als vakantieland.
Lees verder
Verhuur van vakantiewoningen was nog nooit zo goed

Verhuur van vakantiewoningen was nog nooit zo goed

11 november 2022
De verhuur van vakantiewoningen en daarmee het rendement op de investering in  recreatief onroerend goed was nog nooit zo goed. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) na analyse van de cijfers over het derde kwartaal.
Lees verder

EuroParcs stunt met kavelprijzen!

09 november 2022
Wanneer u leest over het profiteren van ‘oudejaarsprijzen’, omdat de tarieven in het nieuwe jaar stijgen, denkt u in normale tijden wellicht iets in de trant van dit is een verkoopstunt.
Lees verder

Duidelijke stijging in verkoop vakantiewoningen over langere tijd

09 november 2022
De markt voor vakantiewoningen en ander recreatief vastgoed heeft de afgelopen twee jaar een duidelijke stijgende lijn gekend. Uit onderzoek van het Financieele Dagblad en het kadaster blijkt dat er in die twee jaar 1,6 miljard euro aan vakantiewoningen en recreatiegrond is uitgegeven.
Lees verder
Spetterende voorraad- en kavelactie bij EuroParcs!

Spetterende voorraad- en kavelactie bij EuroParcs!

08 november 2022
Vuurwerk mag nog niet afgestoken worden maar EuroParcs knalt toch nu al het oude jaar uit! Wij hanteren tot en met 31 december hoge kortingen op voorraadmodellen! Deze kortingen lopen op tot 20% van de oorspronkelijke aankoopprijs!
Lees verder

Zes zaken die de aankoop van een vakantiewoning interessant maken

02 november 2022
De aankoop van een vakantiewoning is een bepalende mijlpaal in het leven. Het is voor velen na de aankoop van hun reguliere huis de grootste uitgave in het leven. Wij begrijpen dat u hierbij niet over één nacht ijs gaat.
Lees verder
Second Home Beurs is weer een vertrouwd succes

Second Home Beurs is weer een vertrouwd succes

07 oktober 2022
EuroParcs heeft traditiegetrouw indruk gemaakt op de Second Home Beurs. Enerzijds dankzij de grootse stand van bijna 900 vierkante meter en anderzijds door de twee vakantiewoningen op ware grootte die publiekstrekkers bleken tijdens het driedaagse evenement in de Jaarbeurs Utrecht.
Lees verder
EuroParcs pakt uit op de Second Home Beurs

EuroParcs pakt uit op de Second Home Beurs

26 september 2022
EuroParcs toont zich ook dit jaar prominent op de Second Home Beurs die van vrijdag 30 september t/m zondag 2 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. Op deze beurs, die jaarlijks door zo’n 18.
Lees verder

Vakantie blijft gewild, ondanks dreigende recessie

26 september 2022
Overweegt u te investeren in een vakantiewoning, maar kijkt u met een schuin oog naar de dreigende recessie? Uit recent onderzoek blijkt dat de vakantie voor veel Nederlanders heilig is en daarmee ook uw huurinkomsten op uw investering.
Lees verder

Divers woningaanbod op Limburgse EuroParcs parken

14 september 2022
EuroParcs heeft dit weekend informatiedagen op zowel EuroParcs Limburg in Susteren in het midden van Nederlands zuidelijkste provincie als EuroParcs Brunssummerheide in het Heuvellandschap.
Lees verder
Vakantiewoningen duurder en minder vaak verkocht

Vakantiewoningen duurder en minder vaak verkocht

01 augustus 2022
Vakantiewoningen werden in 2021 duurder ondanks dat het aantal verkopen daalde. Dat is het beeld dat overheerst na het jaarlijkse onderzoek van de NVM over de transacties van vakantiewoningen.
Lees verder
80 procent op EuroParcs Cadzand is reeds verkocht

80 procent op EuroParcs Cadzand is reeds verkocht

05 juli 2022
EuroParcs Cadzand heeft in een lang weekend bewezen dé recreatiehit van 2022 te zijn als het gaat om de verkoop van vakantiewoningen.
Lees verder

Start verkoop op EuroParcs Cadzand op 1 juli

24 juni 2022
Wilt u aan het strand verblijven? Wilt u daarnaast genieten in een niet te drukke omgeving? Wilt u niet zelf op een dergelijke locatie vakantie vieren, maar voldoen deze criteria wel aan uw voorwaarden om erin te investeren uit het rendementsoogpunt?
Lees verder

Start verkoop villa's op Texel

25 mei 2022
Een vakantiepark op één van de meest gewilde vakantielocaties van Nederland: de locatie van EuroParcs De Koog, in het hart van Texel op een steenworp van het bekende natuurgebied De Slufter, spreekt al aan.
Lees verder

Vakantiewoningen worden steeds gewilder

24 mei 2022
Meest recente cijfers zijn nog niet bekend, maar vakantieparkorganisaties zoals EuroParcs en makelaars in recreatief onroerend goed hebben dezelfde ervaringen: vakantiewoningen worden alsmaar gewilder.
Lees verder

Grote belangstelling voor EuroParcs’ stand op Second Home Beurs Maastricht

29 april 2022
De Second Home Beurs in Maastricht heeft afgelopen weekend geleid tot tientallen concrete (kandidaat)-kopers. Daarnaast hebben nog eens honderden mensen parkbrochures meegenomen om zich verder in te lezen. Daaronder niet alleen Nederlanders maar ook Belgen.
Lees verder

EuroParcs beleeft succesvolle Second Home Beurs

22 maart 2022
Het was verwacht dat alles, na twee jaar van annuleringen dan wel een editie in afgeslankte vorm, weer zoals normaal zou zijn en dat was het ook… En toch ook weer niet.
Lees verder

Spaarrente blijft negatief ondanks stijgende trend van andere rentestanden

20 maart 2022
De kapitaalmarkt- en hypotheekrente is de afgelopen weken, na jarenlang historisch laag te hebben gestaan, gestegen. Echter, de spaarrente staat nog altijd op historisch laag niveau. Hoe kan dat?
Lees verder

Een op de twintig huishoudens koopt tweede woning

15 februari 2022
Een op de twintig huishoudens in Nederland, ruim vijf procent van de bevolking, kocht in 2020 een tweede woning. Dat blijkt uit onderzoek van het KRO-NCRV programma Pointer bij het Kadaster. Voor de duidelijkheid: met tweede woningen bedoelt Pointer in dit geval géén vakantiewoningen.
Lees verder

Eerste fase EuroParcs Ruinen vrijwel geheel uitverkocht

14 december 2021
De eerste fase van EuroParcs Ruinen is afgelopen weekeinde tijdens de start verkoop van het project vrijwel geheel uitverkocht. Van de beschikbare kavels op het eerste Drentse vakantiepark van EuroParcs, zijn er momenteel nog enkele over.
Lees verder
Bonaire ziet aantal toeristen fors toenemen

Bonaire ziet aantal toeristen fors toenemen

10 december 2021
Caribisch Nederland en vooral Bonaire heeft in het derde kwartaal fors meer toeristen mogen verwelkomen. Het ging met 40.000 reizigers naar Bonaire, Saba of Sint-Eustatius tussen begin juli en eind september om drie keer zoveel mensen in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs Ruinen op 10 december

24 november 2021
Het beste van de Nederlandse natuur, ruimte én familiesfeer. Dat biedt EuroParcs Ruinen, het nieuwste vakantiepark in wording van EuroParcs. De verkoop van vakantiewoningen op dit eerste Drentse park van EuroParcs begint op vrijdag 10 december.
Lees verder

Masters Expo is weer een succes

22 november 2021
De Masters Expo is, ondanks alle coronabeperkingen, een groot succes geworden. Het was in de afgelopen dagen continu gezellig maar nimmer te druk op onze stand in de Amsterdamse Rai.
Lees verder

(Her)investeren aan het einde van het jaar is vaak een slim besluit

15 november 2021
Het einde van het jaar nadert en daarmee doemt de vraag op voor veel ondernemers en privé-investeerders of het niet beter is te (her)investeren voordat het 1 januari is. Nu investeren dan wel kosten maken kan heel goed voor u uitpakken, omdat het behoorlijk kan schelen in uw belastingdruk.
Lees verder
EuroParcs weer present op ‘the best of the best’: de Masters Expo

EuroParcs weer present op ‘the best of the best’: de Masters Expo

18 oktober 2021
Nu het weer kan en mag, is EuroParcs uiteraard weer aanwezig op dé beurs voor het Nederlandse topsegment: de Masters Expo, voorheen Miljonair Fair geheten.
Lees verder

Archief

16 september 2021
17 januari 2018
07 februari 2017