Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Blog

Het laatste nieuws leest u hier op onze blog pagina.

Reizen naar Bonaire mag weer

14 mei 2021
Vanaf 19 mei mogen Nederlanders weer naar Bonaire vliegen voor een zonvakantie. Dat heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt. Op die datum verandert het reisadvies voor het Caribische eiland van oranje naar geel, omdat Bonaire niet meer wordt beschouwd als hoogrisicogebied.
Lees verder

EuroParcs gaat tweede resort op Bonaire bouwen

06 mei 2021
Vier jaar na de opening van Resort Bonaire gaat EuroParcs een tweede resort bouwen op het Caribische eiland: Sunset Beach Resort. De oplevering van dit luxe resort dat uitkijkt op het befaamde eiland Klein Bonaire met zijn witte stranden, staat in 2023 gepland.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs De Wiedense Meren overtreft alle verwachtingen

05 mei 2021
De start verkoop van EuroParcs De Wiedense Meren nabij Giethoorn was afgelopen weekend een doorslaand succes. De ligging nabij het Venetië van het Noorden, aan de Beulakerwijde en aan nationaal park Weerribben-Wieden maakt dat bijna alle kavels verkocht zijn.
Lees verder

Zwaargewicht Landal GreenParks stapt over naar EuroParcs

05 mei 2021
Hans Oosterdijk per 1  juni in dienst van EuroParcs Group APELDOORN- Een opmerkelijke transfer in de vakantieparkenbranche: Hans Oosterdijk, Director Portfolio & Concept Design bij Landal GreenParks, maakt de overstap naar de EuroParcs Group.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs De Wiedense Meren op 1 en 2 mei

22 april 2021
De start verkoop van EuroParcs De Wiedense Meren is op 1 en 2 mei op het vakantiepark in Ronduite in de Kop van Overijssel.
Lees verder

Verkoopdagen op EuroParcs De IJssel Eilanden succesvol

08 april 2021
Het was koud, maar de harten werden verwarmd door de aanblik van ons nieuwe project.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs De IJssel Eilanden op 3 april

22 maart 2021
Het nieuwste kroonproject van EuroParcs, EuroParcs De IJssel Eilanden, gaat op zaterdag 3 april van start met de verkoop. Aansluitend zijn er op het vakantiepark nabij Kampen open dagen tot en met 18 april.
Lees verder

Corona doet trend naar meer binnenlandse vakanties alleen maar versnellen

15 maart 2021
Dat het coronavirus voor een omslag in de invulling van vakanties heeft gezorgd klopt niet volgens ‘leisure’ onderzoeker Kees van der Most.
Lees verder

Markt voor recreatiewoningen schiet door het dak

01 maart 2021
Overal waar water en vrijheid te vinden is, is de markt voor vakantiewoningen hot… Zelfs bestaande vakantiewoningen op (voorheen) minder aantrekkelijke plekken gaan grif van de markt… Dat zijn de trends in de markt, niet alleen nu, maar van het afgelopen jaar, zo verkondigden recreatie-experts en beursorganisator Second Home afgelopen vrijdag in het NRC Handelsblad.
Lees verder

EuroParcs Group nieuwe eigenaar van Camping Schuilenburg

23 februari 2021
HINDELOOPEN/APELDOORN- Camping Schuilenburg en het badpaviljoen Hindeloopen hebben een nieuwe eigenaar: de EuroParcs Group. Het Apeldoornse bedrijf stelt bij monde van directeur Wim Vos ‘zeer verheugd te zijn met deze aankoop’.
Lees verder

Nederlander kiest in groten getale voor vakantie voor eigen land

15 februari 2021
Bijna vijftig procent van de Nederlanders overweegt om de vakantie in eigen land door te brengen.  Ruim 25 procent staat hier neutraal tegenover of weet het nog niet, het resterende kwart heeft de voorkeur voor een vakantie in het buitenland.
Lees verder

Forse stijging bezettingsgraad op vakantieparken verwacht

18 januari 2021
De bezettingsgraad op vakantieparken is naar verwachting dit jaar fors hoger. Dat meldt het Financieel Dagblad na onderzoek onder diverse vakantieparkaanbieders.
Lees verder

EuroParcs nieuwe eigenaar van familiecamping Camping Oriëntal

15 januari 2021
APELDOORN - EuroParcs is de nieuwe eigenaar van Camping Oriëntal in Berg en Terblijt. Met de aankoop van de camping, die 55 jaar in eigendom was van de familie Bemelmans, versterkt het Apeldoornse familiebedrijf zijn positie in Limburg.
Lees verder

Tiny Houses zijn modern, romantisch én zeer gewild

11 januari 2021
De Tiny Houses (ook wel Lodge genoemd) van EuroParcs en Droomparken hebben alles wat een vakantieganger zoekt. Ze hebben een romantisch uiterlijk en een dito inrichting, ze zijn voorzien van de modernste gemakken en ze voldoen qua duurzaamheid en ecologische voetdruk aan hoge kwaliteitsstandaarden.
Lees verder

Negatieve spaarrente-trend maakt andere investeringsopties steeds aantrekkelijker

11 januari 2021
Het nieuws van online bank Knab, dat vanaf 1 februari een negatieve spaarrente van een half procent rekent bij spaarsaldo’s vanaf 250.000 euro,  had twee jaar geleden tot vette nieuwskoppen bij kranten geleid. Nu volstaat meestal een kolomberichtje.
Lees verder

Ondernemen in coronatijd is nog alerter zijn op de kansen

23 december 2020
Wij zijn groot geworden doordat wij niet alleen kort zitten op kansen in de markt die zich aandienen, maar ook door onze visie van betrokkenheid met de hoofdletter B. Betrokkenheid met onze klanten wat inhoudt een zo’n persoonlijk mogelijke dienstverlening.
Lees verder

Resort Bonaire; 365 dagen per jaar zongarantie

10 december 2020
Zorgeloos investeren aan de andere kant van de wereld… dat kan op Bonaire! Kies voor een luxe appartement of penthouse op Resort Bonaire. Als u besluit om nog dit jaar een appartement of penthouse te kopen dan profiteert u van een aantal extra’s.
Lees verder

Aanbod voor de lange termijn: vast rendement voor 15 jaar

11 november 2020
De EuroParcs Group biedt nu nóg meer stabiliteit aan zijn investeerders dankzij een vast rentepercentage met een looptijd van 15 jaar voor bestaande recreatieobjecten!
Lees verder

Nieuw verkoopaanbod op Panorama Camping Gulperberg

09 november 2020
EuroParcs Panorama Camping Gulperberg heeft een aantal nieuwe verblijfsaccommodaties in de verkoop. Met een uiterlijk en hoogwaardige inrichting die past bij de prachtige panoramaview over de Zuid-Limburgse heuvels.
Lees verder

EuroParcs Group nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord

20 oktober 2020
Aan de vooravond van de start van de Europa League is er heugelijk nieuws te melden over het hoofdpartnership van Feyenoord. EuroParcs Group (het nieuwe moederbedrijf van de huidige hoofdpartner Droomparken) en Feyenoord verlengen de huidige overeenkomst tot en met juni 2022.
Lees verder

Apeldoorns familiebedrijf koopt Camping Het Amsterdamse Bos

07 oktober 2020
APELDOORN- EuroParcs had met EuroParcs Resort Poort van Amsterdam en EuroParcs Resort De Rijp al twee vakantieparken in de omgeving van Amsterdam, maar is nu met Camping Het Amsterdamse Bos ook in de hoofdstad zelf present. De overname werd onlangs beklonken.
Lees verder
Hoogseizoen uitstekend voor vakantieparkorganisaties

Hoogseizoen uitstekend voor vakantieparkorganisaties

02 september 2020
De mooie zomer, in combinatie met de oproep van het kabinet om in eigen land vakantie te vieren dit jaar, heeft ertoe geleid dat vakantieparkorganisaties in Nederland een tophoogseizoen beleefd hebben. Niet alleen EuroParcs maar ook concullega’s in de markt meldden deze zomer vol te zitten.
Lees verder
Resort Aan De Maas

Start verkoop EuroParcs Resort Aan de Maas op 28 augustus

11 augustus 2020
De verkoop van de vakantiewoningen op EuroParcs Resort Aan de Maas in Kerkdriel start op vrijdag 28 augustus. Zoals u gewoon bent van EuroParcs bent u ook bij ons nieuwste project verzekerd van een absolute A-locatie: direct aan de Gelderse Maas én aan een prachtig golfcomplex.
Lees verder
Resort De Utrechtse Heuvelrug

Start verkoop Resort De Utrechtse Heuvelrug groot succes

29 juni 2020
De start verkoop afgelopen weekend op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug in Maarn was een doorslaand succes. Het openingsweekend was voor bestaande relaties en die waren erg te spreken over het resort in het algemeen en de nieuwste recreatiewoningen die EuroParcs er heeft gebouwd.
Lees verder
Start verkoop Resort De Utrechtse Heuvelrug

Start verkoop EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug op 26 juni

22 juni 2020
U hebt nu de kans te investeren in een heuvellandschap nabij de Randstad! Vrijdag 26, zaterdag 27, zondag 28 juni en maandag 29 juni staan namelijk in het teken van de start verkoop van EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug in Maarn.
Lees verder
Start verkoop Glampingresort De Hoge Kempen dit weekend

Start verkoop Glampingresort De Hoge Kempen dit weekend

17 juni 2020
Laat u inspireren en informeren in één van de mooiste gebieden van België! De start verkoop van vakantiewoningen op onze nieuwste aanwinst Glampingresort De Hoge Kempen is dit weekend!
Lees verder
EuroParcs neemt Droomparken over

EuroParcs neemt Droomparken over

04 juni 2020
Vakantieparkenconcern Droomparken wordt overgenomen door EuroParcs. De overname gaat in zodra de Autoriteit Consument & Markt hiervoor toestemming verleend.
Lees verder
EuroParcs breidt uit

EuroParcs breidt uit in Limburg en België

01 juni 2020
APELDOORN- EuroParcs breidt zijn activiteiten in Limburg en België fors uit.
Lees verder
Bezoek de open dagen op Pinksteren bij EuroParcs

Open dagen op alle EuroParcs’ resorts met Pinksteren

30 mei 2020
EuroParcs trapt het zomerseizoen af met open dagen op al haar resorts in Nederland.
Lees verder
EuroParcs eigenaar van vakantiepark in Laag Kanje

EuroParcs nieuwe eigenaar van vakantiepark Laag Kanje

01 mei 2020
MAARN- Vakantiepark Laag Kanje in Maarn is vanaf 1 mei in andere handen. Het vakantiepark is verkocht aan EuroParcs. EuroParcs beschikt met de aankoop van vakantiepark Laag Kanje in totaal over 15 resorts in Nederland.
Lees verder

Archief

17 januari 2018
07 februari 2017