Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Blog

Het laatste nieuws leest u hier op onze blog pagina.

Vakantiewoningen duurder en minder vaak verkocht

Vakantiewoningen duurder en minder vaak verkocht

01 augustus 2022
Vakantiewoningen werden in 2021 duurder ondanks dat het aantal verkopen daalde. Dat is het beeld dat overheerst na het jaarlijkse onderzoek van de NVM over de transacties van vakantiewoningen.
Lees verder
80 procent op EuroParcs Cadzand is reeds verkocht

80 procent op EuroParcs Cadzand is reeds verkocht

05 juli 2022
EuroParcs Cadzand heeft in een lang weekend bewezen dé recreatiehit van 2022 te zijn als het gaat om de verkoop van vakantiewoningen.
Lees verder

Start verkoop op EuroParcs Cadzand op 1 juli

24 juni 2022
Wilt u aan het strand verblijven? Wilt u daarnaast genieten in een niet te drukke omgeving? Wilt u niet zelf op een dergelijke locatie vakantie vieren, maar voldoen deze criteria wel aan uw voorwaarden om erin te investeren uit het rendementsoogpunt?
Lees verder

Start verkoop villa's op Texel

25 mei 2022
Een vakantiepark op één van de meest gewilde vakantielocaties van Nederland: de locatie van EuroParcs De Koog, in het hart van Texel op een steenworp van het bekende natuurgebied De Slufter, spreekt al aan.
Lees verder

Vakantiewoningen worden steeds gewilder

24 mei 2022
Meest recente cijfers zijn nog niet bekend, maar vakantieparkorganisaties zoals EuroParcs en makelaars in recreatief onroerend goed hebben dezelfde ervaringen: vakantiewoningen worden alsmaar gewilder.
Lees verder

Grote belangstelling voor EuroParcs’ stand op Second Home Beurs Maastricht

29 april 2022
De Second Home Beurs in Maastricht heeft afgelopen weekend geleid tot tientallen concrete (kandidaat)-kopers. Daarnaast hebben nog eens honderden mensen parkbrochures meegenomen om zich verder in te lezen. Daaronder niet alleen Nederlanders maar ook Belgen.
Lees verder

EuroParcs beleeft succesvolle Second Home Beurs

22 maart 2022
Het was verwacht dat alles, na twee jaar van annuleringen dan wel een editie in afgeslankte vorm, weer zoals normaal zou zijn en dat was het ook… En toch ook weer niet.
Lees verder

Spaarrente blijft negatief ondanks stijgende trend van andere rentestanden

20 maart 2022
De kapitaalmarkt- en hypotheekrente is de afgelopen weken, na jarenlang historisch laag te hebben gestaan, gestegen. Echter, de spaarrente staat nog altijd op historisch laag niveau. Hoe kan dat?
Lees verder

Een op de twintig huishoudens koopt tweede woning

15 februari 2022
Een op de twintig huishoudens in Nederland, ruim vijf procent van de bevolking, kocht in 2020 een tweede woning. Dat blijkt uit onderzoek van het KRO-NCRV programma Pointer bij het Kadaster. Voor de duidelijkheid: met tweede woningen bedoelt Pointer in dit geval géén vakantiewoningen.
Lees verder

Eerste fase EuroParcs Ruinen vrijwel geheel uitverkocht

14 december 2021
De eerste fase van EuroParcs Ruinen is afgelopen weekeinde tijdens de start verkoop van het project vrijwel geheel uitverkocht. Van de beschikbare kavels op het eerste Drentse vakantiepark van EuroParcs, zijn er momenteel nog enkele over.
Lees verder
Bonaire ziet aantal toeristen fors toenemen

Bonaire ziet aantal toeristen fors toenemen

10 december 2021
Caribisch Nederland en vooral Bonaire heeft in het derde kwartaal fors meer toeristen mogen verwelkomen. Het ging met 40.000 reizigers naar Bonaire, Saba of Sint-Eustatius tussen begin juli en eind september om drie keer zoveel mensen in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs Ruinen op 10 december

24 november 2021
Het beste van de Nederlandse natuur, ruimte én familiesfeer. Dat biedt EuroParcs Ruinen, het nieuwste vakantiepark in wording van EuroParcs. De verkoop van vakantiewoningen op dit eerste Drentse park van EuroParcs begint op vrijdag 10 december.
Lees verder

Masters Expo is weer een succes

22 november 2021
De Masters Expo is, ondanks alle coronabeperkingen, een groot succes geworden. Het was in de afgelopen dagen continu gezellig maar nimmer te druk op onze stand in de Amsterdamse Rai.
Lees verder

(Her)investeren aan het einde van het jaar is vaak een slim besluit

15 november 2021
Het einde van het jaar nadert en daarmee doemt de vraag op voor veel ondernemers en privé-investeerders of het niet beter is te (her)investeren voordat het 1 januari is. Nu investeren dan wel kosten maken kan heel goed voor u uitpakken, omdat het behoorlijk kan schelen in uw belastingdruk.
Lees verder
EuroParcs weer present op ‘the best of the best’: de Masters Expo

EuroParcs weer present op ‘the best of the best’: de Masters Expo

18 oktober 2021
Nu het weer kan en mag, is EuroParcs uiteraard weer aanwezig op dé beurs voor het Nederlandse topsegment: de Masters Expo, voorheen Miljonair Fair geheten.
Lees verder
EuroParcs ook aanwezig op Second Home Expo in Gent

EuroParcs ook aanwezig op Second Home Expo in Gent

07 oktober 2021
EuroParcs is, na de succesvolle Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht, ook present op de Belgische beurs Second Home Expo. Deze Vlaamse versie van de Nederlandse Second Home Beurs vindt van vrijdag 8 tot en met zondag 10 oktober plaats in de Flanders Expo Gent.
Lees verder

Ouderwets gezellig en druk op Second Home Beurs

03 oktober 2021
Informeren. Inspireren. Elkaar (eindelijk) weer ontmoeten. De najaarseditie van de Second Home Beurs 2021 geeft aan hoe we dat gemist hebben.
Lees verder

EuroParcs Veluwemeer uitgebreid met 35 kavels

21 september 2021
EuroParcs Veluwemeer, gelegen aan het Veluwemeer nabij Nunspeet, is sinds kort verrijkt met 35 kavels. De 35 verblijfsaccommodaties die al deels zijn gerealiseerd zijn van het type Cosy Unique Veranda en type Concept.
Lees verder

Second Home Beurs gaat door!

16 september 2021
De Second Home Beurs vindt, na twee jaar van de kalender te zijn gehaald, doorgang! Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober presenteert EuroParcs zich zoals vertrouwd in de Jaarbeurs Utrecht.
Lees verder

Gebruik de overwaarde van je huis voor rendement op een vakantiewoning

02 september 2021
De snelle stijging van de waarde van woningen leidt ertoe dat huizenbezitters over meer kapitaal beschikken. Dat biedt kansen om in een vakantiewoning te investeren.
Lees verder

EuroParcs premium partner van Floriade 2022

16 augustus 2021
Andries Bruil, directielid van EuroParcs Group en Hans Bakker, directeur Floriade 2022 hebben op vrijdag 13 augustus de overeenkomst ondertekend waarmee EuroParcs premium partner van de expositie is geworden.
Lees verder

Verkoop op Hindeloopen flitsend van start

06 juli 2021
De verkoop van de kavels op EuroParcs Hindeloopen heeft een flitsende start gekend. In het eerste verkoopweekend werden 80 van de 124 beschikbare chalets verkocht. 10 en 11 juli is het laatste verkoopweekend.
Lees verder

Krapte op huizenmarkt slaat over naar recreatief onroerend goed

24 juni 2021
Na de reguliere woningmarkt begint nu ook de markt voor recreatiewoningen oververhit te raken. Dat meldt de NVM, brancheorganisatie van de makelaardij. In 2020 werden er meer dan 7300 vakantiewoningen verkocht hetgeen een stijging van 70 procent is ten opzichte van 2019.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs Hindeloopen op zaterdag 3 juli

22 juni 2021
De verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Hindeloopen begint op zaterdag 3 juli. EuroParcs is al begonnen met de herontwikkeling van het recreatieterrein dat decennialang  de naam Camping Schuilenburg droeg.
Lees verder

EuroParcs Group neemt resorts Uniek Parken over

11 juni 2021
Bungalowpark Zuiderzee (Medemblik), Résidence Koningshof (Schoorl), Remboe Village (Epe)EuroParcs Group heeft de drie resorts van Uniek Parken overgenomen. Het zijn Bungalowpark Zuiderzee (Medemblik), Résidence Koningshof (Schoorl) en Remboe Village (Epe).
Lees verder

Verkoop op Poort van Maastricht na eerste weekend al over de helft

08 juni 2021
De start verkoop van EuroParcs Resort Poort van Maastricht afgelopen weekend heeft ertoe geleid dat het aantal beschikbare kavels nog minder dan de helft is. 65% van de beschikbare vakantiewoningen op het vakantiepark in Berg en Terblijt ging namelijk over in andere handen.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs Resort Poort van Maastricht op 5 juni

01 juni 2021
De verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Resort Poort van Maastricht in Berg en Terblijt begint op zaterdag 5 juni. Het gaat om twee- tot zes-persoonsverblijfsaccommodaties die qua design aansluiten bij de landelijke Zuid-Limburgse omgeving.
Lees verder

EuroParcs Group neemt 3 vakantieresorts over van TopParken

27 mei 2021
EuroParcs Group heeft de vakantieparken de Woudhoeve (Egmond), Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen (beide gelegen in Noordwijk) overgenomen van TopParken.
Lees verder

Reizen naar Bonaire mag weer

14 mei 2021
Vanaf 19 mei mogen Nederlanders weer naar Bonaire vliegen voor een zonvakantie. Dat heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt. Op die datum verandert het reisadvies voor het Caribische eiland van oranje naar geel, omdat Bonaire niet meer wordt beschouwd als hoogrisicogebied.
Lees verder

EuroParcs gaat tweede resort op Bonaire bouwen

06 mei 2021
Vier jaar na de opening van Resort Bonaire gaat EuroParcs een tweede resort bouwen op het Caribische eiland: Sunset Beach Resort. De oplevering van dit luxe resort dat uitkijkt op het befaamde eiland Klein Bonaire met zijn witte stranden, staat in 2023 gepland.
Lees verder

Archief

17 januari 2018
07 februari 2017