Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Blog

Het laatste nieuws leest u hier op onze blog pagina.

Second Home Beurs gaat door!

16 september 2021
De Second Home Beurs vindt, na twee jaar van de kalender te zijn gehaald, doorgang! Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober presenteert EuroParcs zich zoals vertrouwd in de Jaarbeurs Utrecht.
Lees verder

Gebruik de overwaarde van je huis voor rendement op een vakantiewoning

02 september 2021
De snelle stijging van de waarde van woningen leidt ertoe dat huizenbezitters over meer kapitaal beschikken. Dat biedt kansen om in een vakantiewoning te investeren.
Lees verder

EuroParcs premium partner van Floriade 2022

16 augustus 2021
Andries Bruil, directielid van EuroParcs Group en Hans Bakker, directeur Floriade 2022 hebben op vrijdag 13 augustus de overeenkomst ondertekend waarmee EuroParcs premium partner van de expositie is geworden.
Lees verder

Verkoop op Hindeloopen flitsend van start

06 juli 2021
De verkoop van de kavels op EuroParcs Hindeloopen heeft een flitsende start gekend. In het eerste verkoopweekend werden 80 van de 124 beschikbare chalets verkocht. 10 en 11 juli is het laatste verkoopweekend.
Lees verder

Krapte op huizenmarkt slaat over naar recreatief onroerend goed

24 juni 2021
Na de reguliere woningmarkt begint nu ook de markt voor recreatiewoningen oververhit te raken. Dat meldt de NVM, brancheorganisatie van de makelaardij. In 2020 werden er meer dan 7300 vakantiewoningen verkocht hetgeen een stijging van 70 procent is ten opzichte van 2019.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs Hindeloopen op zaterdag 3 juli

22 juni 2021
De verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Hindeloopen begint op zaterdag 3 juli. EuroParcs is al begonnen met de herontwikkeling van het recreatieterrein dat decennialang  de naam Camping Schuilenburg droeg.
Lees verder

EuroParcs Group neemt resorts Uniek Parken over

11 juni 2021
Bungalowpark Zuiderzee (Medemblik), Résidence Koningshof (Schoorl), Remboe Village (Epe)EuroParcs Group heeft de drie resorts van Uniek Parken overgenomen. Het zijn Bungalowpark Zuiderzee (Medemblik), Résidence Koningshof (Schoorl) en Remboe Village (Epe).
Lees verder

Verkoop op Poort van Maastricht na eerste weekend al over de helft

08 juni 2021
De start verkoop van EuroParcs Resort Poort van Maastricht afgelopen weekend heeft ertoe geleid dat het aantal beschikbare kavels nog minder dan de helft is. 65% van de beschikbare vakantiewoningen op het vakantiepark in Berg en Terblijt ging namelijk over in andere handen.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs Resort Poort van Maastricht op 5 juni

01 juni 2021
De verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Resort Poort van Maastricht in Berg en Terblijt begint op zaterdag 5 juni. Het gaat om twee- tot zes-persoonsverblijfsaccommodaties die qua design aansluiten bij de landelijke Zuid-Limburgse omgeving.
Lees verder

EuroParcs Group neemt 3 vakantieresorts over van TopParken

27 mei 2021
EuroParcs Group heeft de vakantieparken de Woudhoeve (Egmond), Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen (beide gelegen in Noordwijk) overgenomen van TopParken.
Lees verder

Reizen naar Bonaire mag weer

14 mei 2021
Vanaf 19 mei mogen Nederlanders weer naar Bonaire vliegen voor een zonvakantie. Dat heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt. Op die datum verandert het reisadvies voor het Caribische eiland van oranje naar geel, omdat Bonaire niet meer wordt beschouwd als hoogrisicogebied.
Lees verder

EuroParcs gaat tweede resort op Bonaire bouwen

06 mei 2021
Vier jaar na de opening van Resort Bonaire gaat EuroParcs een tweede resort bouwen op het Caribische eiland: Sunset Beach Resort. De oplevering van dit luxe resort dat uitkijkt op het befaamde eiland Klein Bonaire met zijn witte stranden, staat in 2023 gepland.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs De Wiedense Meren overtreft alle verwachtingen

05 mei 2021
De start verkoop van EuroParcs De Wiedense Meren nabij Giethoorn was afgelopen weekend een doorslaand succes. De ligging nabij het Venetië van het Noorden, aan de Beulakerwijde en aan nationaal park Weerribben-Wieden maakt dat bijna alle kavels verkocht zijn.
Lees verder

Zwaargewicht Landal GreenParks stapt over naar EuroParcs

05 mei 2021
Hans Oosterdijk per 1  juni in dienst van EuroParcs Group APELDOORN- Een opmerkelijke transfer in de vakantieparkenbranche: Hans Oosterdijk, Director Portfolio & Concept Design bij Landal GreenParks, maakt de overstap naar de EuroParcs Group.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs De Wiedense Meren op 1 en 2 mei

22 april 2021
De start verkoop van EuroParcs De Wiedense Meren is op 1 en 2 mei op het vakantiepark in Ronduite in de Kop van Overijssel.
Lees verder

Verkoopdagen op EuroParcs De IJssel Eilanden succesvol

08 april 2021
Het was koud, maar de harten werden verwarmd door de aanblik van ons nieuwe project.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs De IJssel Eilanden op 3 april

22 maart 2021
Het nieuwste kroonproject van EuroParcs, EuroParcs De IJssel Eilanden, gaat op zaterdag 3 april van start met de verkoop. Aansluitend zijn er op het vakantiepark nabij Kampen open dagen tot en met 18 april.
Lees verder

Corona doet trend naar meer binnenlandse vakanties alleen maar versnellen

15 maart 2021
Dat het coronavirus voor een omslag in de invulling van vakanties heeft gezorgd klopt niet volgens ‘leisure’ onderzoeker Kees van der Most.
Lees verder

Markt voor recreatiewoningen schiet door het dak

01 maart 2021
Overal waar water en vrijheid te vinden is, is de markt voor vakantiewoningen hot… Zelfs bestaande vakantiewoningen op (voorheen) minder aantrekkelijke plekken gaan grif van de markt… Dat zijn de trends in de markt, niet alleen nu, maar van het afgelopen jaar, zo verkondigden recreatie-experts en beursorganisator Second Home afgelopen vrijdag in het NRC Handelsblad.
Lees verder

EuroParcs Group nieuwe eigenaar van Camping Schuilenburg

23 februari 2021
HINDELOOPEN/APELDOORN- Camping Schuilenburg en het badpaviljoen Hindeloopen hebben een nieuwe eigenaar: de EuroParcs Group. Het Apeldoornse bedrijf stelt bij monde van directeur Wim Vos ‘zeer verheugd te zijn met deze aankoop’.
Lees verder

Nederlander kiest in groten getale voor vakantie voor eigen land

15 februari 2021
Bijna vijftig procent van de Nederlanders overweegt om de vakantie in eigen land door te brengen.  Ruim 25 procent staat hier neutraal tegenover of weet het nog niet, het resterende kwart heeft de voorkeur voor een vakantie in het buitenland.
Lees verder

Forse stijging bezettingsgraad op vakantieparken verwacht

18 januari 2021
De bezettingsgraad op vakantieparken is naar verwachting dit jaar fors hoger. Dat meldt het Financieel Dagblad na onderzoek onder diverse vakantieparkaanbieders.
Lees verder

EuroParcs nieuwe eigenaar van familiecamping Camping Oriëntal

15 januari 2021
APELDOORN - EuroParcs is de nieuwe eigenaar van Camping Oriëntal in Berg en Terblijt. Met de aankoop van de camping, die 55 jaar in eigendom was van de familie Bemelmans, versterkt het Apeldoornse familiebedrijf zijn positie in Limburg.
Lees verder

Tiny Houses zijn modern, romantisch én zeer gewild

11 januari 2021
De Tiny Houses (ook wel Lodge genoemd) van EuroParcs en Droomparken hebben alles wat een vakantieganger zoekt. Ze hebben een romantisch uiterlijk en een dito inrichting, ze zijn voorzien van de modernste gemakken en ze voldoen qua duurzaamheid en ecologische voetdruk aan hoge kwaliteitsstandaarden.
Lees verder

Negatieve spaarrente-trend maakt andere investeringsopties steeds aantrekkelijker

11 januari 2021
Het nieuws van online bank Knab, dat vanaf 1 februari een negatieve spaarrente van een half procent rekent bij spaarsaldo’s vanaf 250.000 euro,  had twee jaar geleden tot vette nieuwskoppen bij kranten geleid. Nu volstaat meestal een kolomberichtje.
Lees verder

Ondernemen in coronatijd is nog alerter zijn op de kansen

23 december 2020
Wij zijn groot geworden doordat wij niet alleen kort zitten op kansen in de markt die zich aandienen, maar ook door onze visie van betrokkenheid met de hoofdletter B. Betrokkenheid met onze klanten wat inhoudt een zo’n persoonlijk mogelijke dienstverlening.
Lees verder

Resort Bonaire; 365 dagen per jaar zongarantie

10 december 2020
Zorgeloos investeren aan de andere kant van de wereld… dat kan op Bonaire! Kies voor een luxe appartement of penthouse op Resort Bonaire. Als u besluit om nog dit jaar een appartement of penthouse te kopen dan profiteert u van een aantal extra’s.
Lees verder

Aanbod voor de lange termijn: vast rendement voor 15 jaar

11 november 2020
De EuroParcs Group biedt nu nóg meer stabiliteit aan zijn investeerders dankzij een vast rentepercentage met een looptijd van 15 jaar voor bestaande recreatieobjecten!
Lees verder

Nieuw verkoopaanbod op Panorama Camping Gulperberg

09 november 2020
EuroParcs Panorama Camping Gulperberg heeft een aantal nieuwe verblijfsaccommodaties in de verkoop. Met een uiterlijk en hoogwaardige inrichting die past bij de prachtige panoramaview over de Zuid-Limburgse heuvels.
Lees verder

EuroParcs Group nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord

20 oktober 2020
Aan de vooravond van de start van de Europa League is er heugelijk nieuws te melden over het hoofdpartnership van Feyenoord. EuroParcs Group (het nieuwe moederbedrijf van de huidige hoofdpartner Droomparken) en Feyenoord verlengen de huidige overeenkomst tot en met juni 2022.
Lees verder

Archief

17 januari 2018
07 februari 2017