Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Blog

Start verkoop Resort De Kraaijenbergse Plassen een groot succes!

16 september 2019
Het eerste verkoopweekend van Resort De Kraaijenbergse Plassen heeft op grote belangstelling mogen rekenen. En dat is slechts een understatement , want 65 procent van de kavels is reeds verkocht. Daaronder vallen ook de te bouwen grote villa’s aan het water.
Lees verder

Start verkoop Resort De Kraaijenbergse Plassen medio september van start!

12 augustus 2019
De verkoop van de kavels op het nieuwste ‘juweel’ aan de parelmoerketting van EuroParcs, Resort De Kraaijenbergse Plassen, gaat op zaterdag 14 september van start.
Lees verder

Primeurs EuroParcs onder grote belangstelling geopend

08 juli 2019
Onder belangstelling van zestig genodigden zijn zaterdag de eerste ecovilla’s bij EuroParcs geopend. Resort Zuiderzee had de primeur van de oplevering van gasvrije vakantiewoningen die CEO Wim Vos omschrijft als ‘de toekomst van de recreatiebranche qua verblijfsaccommodaties’.
Lees verder

Nóg mooier strand op komst bij Resort Poort van Zeeland

11 april 2019
Resort Poort van Zeeland nabij Hellevoetsluis heeft al een mooi strand aan het Haringvliet, maar er komt een tweede strandparel aan. Staatsbosbeheer gaat namelijk het nabijgelegen Qackstrand flink opwaarderen: het strand word veel groter, met name in de bocht.
Lees verder

Snoekbaars Bootverhuur ‘Biesbosch-gastheer’

11 april 2019
Snoekbaars Bootverhuur op EuroParcs Resort De Biesbosch heeft,  samen met twaalf andere toeristisch-recreatieve bedrijven in de Biesbosch-regio, de cursus gastheerschap van de Biesbosch afgerond.
Lees verder

EuroParcs wederom ‘premium’ op Second Home Beurs

13 maart 2019
De tweede plek is geen plek voor EuroParcs en dat was wederom te zien op de Second Home Beurs in Utrecht.
Lees verder

Swingen en meezingen op Second Home Beurs!

08 februari 2019
Niet alleen informatief, maar vooral ook fris, uitbundig en sprankelend. De Voorjaarseditie van de Second Home Beurs op 8, 9 en 10 maart in de Jaarbeurs Utrecht ademt in alles de totale beleving uit die EuroParcs voorstaat. Mét Caribisch carnaval en vleugje Billy Joël.
Lees verder

Bonaire booming onder Amerikanen: vliegschema neemt grote vlucht

04 februari 2019
Bonaire en daarmee ook EuroParcs Resort Bonaire is zogezegd ‘ontdekt’ door inwoners van de Verenigde Staten. American Airlines heeft namelijk besloten de drie extra vluchten die aan het begin van het hoogseizoen werd toegevoegd aan de wekelijkse lijnvlucht door te trekken voor heel 2019.
Lees verder

Stijgende vraag leidt tot extra Second Home Beurs

28 januari 2019
De alsmaar stijgende vraag naar vakantiewoningen heeft ertoe geleid dat afgelopen weekend een voor het tweede jaar op rij een extra Second Home Beurs is gehouden. Niet in de vertrouwde Jaarbeurs Utrecht, maar in Maastricht.
Lees verder

Het investeringskompas, meer inzicht en rendement in de recreatiesector

28 januari 2019
Speciaal voor u als (aspirant) investeerder heeft EuroParcs het investeringskompas ontwikkeld. Het investeringskompas geeft meer inzicht over de verkooptrends in de recreatiesector in Nederland.
Lees verder

Laat u inspireren tijdens Taste of Bonaire

16 januari 2019
Tijdens 'Taste of Bonaire' kunt u in het informatiecentrum in Apeldoorn in Caribische sfeer en op een ongedwongen manier meer te weten te komen over de aankoop en investeringsmogelijkheden op Resort Bonaire. Deze speciale informatieavond vindt plaats op vrijdag 8 februari.
Lees verder

EuroParcs meer dan zomaar present op Masters of LXRY

10 december 2018
De eerste deelname, alweer ruim vijf jaar geleden, is geen toevalstreffer gebleken: EuroParcs is een vaste waarde geworden op het jaarlijkse uithangbord van Nederland BV in de Amsterdamse RAI. Noem het de eredivisie van het bedrijfsleven dat zich hier etaleert.
Lees verder

Vraag recreatiewoningen neemt toe

24 november 2018
Het toekomstperspectief voor investeerders in recreatiewoningen bij EuroParcs is erg gunstig. Uit cijfers van het Bureau Stedelijke Planning  (BSP, www.stedplan.nl), dat in opdracht van de NVM handelt, blijkt dat de vraag steeds sneller toeneemt maar dat het aanbod afneemt.
Lees verder

Eerste Borrel, Bites & Business groot succes

17 november 2018
Op vrijdagavond 16 november vond de eerste Borrel, Bites & Business plaats. Op deze avond konden geïnteresseerden in de aankoop van een recreatiewoning op informele wijze en in een ongedwongen setting informatie inwinnen.
Lees verder

‘Proef’ de smaken van EuroParcs tijdens het Borrel, Bites & Business event!

01 november 2018
Van de zee tot de Nederlandse meren. Van de weilanden tot het bos. EuroParcs nodigt u uit om op 16 november vanaf 18.00 uur te genieten in ons hoofdkantoor van een avond met heerlijke hapjes vanuit heel Nederland en daarbuiten.
Lees verder

Voordelig eigenaar worden van een recreatieobject. Dit is uw kans.

19 oktober 2018
Verregaande voordelige verkoopprijzen op Resort De Achterhoek. U kunt al vanaf €29.500,- eigenaar worden van een recreatieobject op Resort De Achterhoek nabij Lochem. In de speciale voorraadkrant staan alle voorraadmodellen. Deze zijn direct leverbaar en nu wel heel scherp geprijsd.
Lees verder

Toerisme groeit naar verwachting explosief, EuroParcs serveert erop vooruit

15 oktober 2018
Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) meldt dat het toerisme in Nederland explosief toeneemt.
Lees verder

Eerste paal verhuuraccommodaties op het water van EuroParcs is geslagen

08 oktober 2018
UITDAM- Waar een paar weken geleden nog water was, is nu nieuw land met een hei-installatie en een balustrade waar je over het Markermeer en het bouwtraject kan uitkijken. Medio 2019 is dat nieuwe land verfraaid met verhuuraccommodaties met een prachtig uitzicht.
Lees verder

EuroParcs brengt resorts tot in de beurshal

02 oktober 2018
UTRECHT- Zien leidt tot doen. Doen leidt tot meer beleving. Meer beleving leidt tot inspiratie en overtuiging.
Lees verder

EuroParcs slaat eerste paal van verhuuraccommodaties op het water

02 oktober 2018
Op zaterdag 6 oktober wordt de eerste paal geslagen van de verhuuraccommodaties op Resort Poort van Amsterdam.
Lees verder

Archief