Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Privacy policy cookies

Privacy statement

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt EuroParcs kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van EuroParcs, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan EuroParcs verstrekt. EuroParcs kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Waarom EuroParcs gegevens nodig heeft
EuroParcs verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen.

Hoe lang bewaard EuroParcs mijn gegevens? EuroParcs bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met derden EuroParcs verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van EuroParcs worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. EuroParcs gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
EuroParcs maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van EuroParcs bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan EuroParcs te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@europarcs.nl.

Beveiliging
EuroParcs neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van EuroParcs maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

www.europarcsverkoop.nl is een website van EuroParcs.

EuroParcs is als volgt te bereiken:
Vestigingsadres: Podium 9, 3826 PA Amersfoort (hoofdkantoor)
Telefoon: 088 – 070 8000
E-mailadres: info@europarcs.nl