Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
EuroParcs Poort van Amsterdam Holiday Park The Netherlands Water Sea Wind Mills Accommodations Bungalows

Een vakantiehuis kopen in Nederland

Koop een vakantiehuis in Nederland

Bij EuroParcs kunt u uw eigen droomvakantiehuis kopen en profiteren van regelmatige huuropbrengsten en onze eersteklas allround service. En dit alles in de mooiste uithoeken van Nederland. Meer dan 40 vakantieparken bieden u een enorme keuze aan luxe vakantiehuizen te koop in Nederland.

Dus terwijl u als koper via EuroParcs rendement kunt verdienen en op bepaalde momenten kunt ontspannen midden in de adembenemende natuur, zorgt ons team volledig voor uw vakantiehuis en de marketing ervan. Vind nu uw persoonlijke vakantiehuis in Nederland bij EuroParcs!

Afspraak maken Bezichtiging aanvragen

Een vakantiehuis kopen in Nederland: veilige investering en feel-good luxe

Als u zich afvraagt waarom een vakantiehuis kopen in Nederland zo aantrekkelijk is: van de lodge op het platteland tot het kleine huisje in het bos tot de extravagante familievilla aan het strand - de EuroParcs vakantiehuizen dicht bij de natuur zijn stuk voor stuk ontspannende toevluchtsoorden voor gezinnen, vrienden en alle natuurliefhebbers.

Een vakantiehuis kopen in Nederland heeft nog meer voordelen: elk vakantiehuis is ingericht met veel aandacht voor detail, biedt het hoogste comfort en voldoet aan een hoge standaard. Ideaal om rust en ontspanning te vinden. Onze investeerders weten dit, net als onze jarenlange, trouwe vakantiegasten en alle vakantiegangers die keer op keer bij ons komen.

Zorgeloos een vakantiehuis kopen in Nederland

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een ontspannend toevluchtsoord dicht bij de natuur. Het kopen van een vakantiehuis in het hart van Nederland bij EuroParcs biedt daarom niet alleen een zeker inkomen, maar ook mogelijkheden voor waardestijging op de lange termijn. De toenemende vraag naar vakantiehuizen in Nederland betekent namelijk dat u als investeerder kunt verwachten dat uw woning in waarde zal stijgen.

Of u nu een vakantiehuis koopt in Zeeland of ergens anders in Nederland, EuroParcs staat voor een hoog niveau van vakantieparkcomfort en unieke natuurbeleving - precies waar vakantiegangers naar op zoek zijn. Bovendien worden vakantiehuizen in Nederland steeds waardevoller door de stijgende vraag.

Een vakantiehuis kopen in Nederland: Waardevermeerdering en aantrekkelijk rendement

Daarnaast spreken we met onze gerichte marketingmaatregelen een brede doelgroep van vakantiegangers aan. Voor u als investeerder of huiseigenaar betekent dit dat u kunt profiteren van een hoge bezettingsgraad en een goed rendement als u besluit een vakantiehuis in Nederland te kopen.

Een investering in een vakantiehuis in Nederland is daarom niet alleen een lonende financiële beslissing, maar ook een investering in de toekomst. Klinken de feiten over het kopen van een huis in Nederland aanlokkelijk? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met onze experts op het gebied van vakantiehuizen!

Afspraak maken

Duinlodge Parc du SoleilAmeland - lighthouse

Koop uw droomvakantiehuis in Nederland: Beleef de natuur & veel buitenactiviteiten

Nederland wordt gekenmerkt door eindeloze zandstranden, uitgestrekte duinlandschappen, groene weilanden en schilderachtige polders. Nederland heeft ook een unieke flora en fauna, waaronder bijzondere vogelsoorten en zeehonden. Het Nederlandse platteland staat ook bekend om zijn vele kanalen en waterwegen, die uitnodigen tot ontdekken en verkennen.

Kortom, Nederland biedt een fascinerende vakantiewereld met talloze mogelijkheden. Investeerders en vakantiegangers kunnen zich het hele jaar door verheugen op ontspannende en actieve dagen in en rond EuroParcs, want Nederland biedt een schat aan ervaringen te midden van unieke natuurpracht. Gewoonweg fantastisch als u kiest voor een vakantiehuis in Nederland: In de zomer de zon op uw huid voelen, zwemmen, watersporten en de ongerepte natuur verkennen.

In de herfst en winter maakt u dromerige wandelingen door de bossen en langs de weilanden en geniet u 24 uur per dag van het uitstekende comfort en de gezelligheid van onze vakantiehuizen. Dat is vakantie vieren bij EuroParcs in Nederland. Wilt u uw droomvakantiehuis kopen met een zorgeloos pakket - in Nederland? Wij adviseren u graag over welk type vakantiehuis en welke vakantieregio het beste bij uw wensen en behoeften past.

EuroParcs De Hooge Veluwe Gelderland Chalet CubeZuiderzee - beach
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Onze insider tips voor het kopen van een vakantiehuis in Nederland

Weet u nog niet zeker in welke regio u een vakantiehuis in Nederland wilt kopen? De kustprovincie Zeeland is bijzonder geschikt voor het kopen van een vakantiehuis in Nederland. De zuidwestelijke regio van Nederland wordt gekenmerkt door zijn prachtige maritieme flair, omdat het grotendeels bestaat uit eilanden en schiereilanden.

Deze idyllische provincie staat bekend om zijn prachtige zandstranden en verfrissende wateren, die ideaal zijn om te zwemmen en watersporten te beoefenen. Het Nationaal Park Oosterschelde is een van de beste plekken om te bezoeken. Wandelen door het schilderachtige landschap van Nederland of genieten van activiteiten op, in en rond het water - relaxter kan vakantie niet zijn!

Koop een vakantiehuis aan de Zeeuwse kust

De romantische dorpen en steden van Zeeland hebben hun oorspronkelijke sfeer behouden en bieden unieke culturele en historische bezienswaardigheden. Ook van de Bourgondische keuken kunt u hier genieten. Wilt u een vakantiehuis kopen en houdt u van Zeeland? Onze vakantieparken EuroParcs Cadzand, EuroParcs Schoneveld en EuroParcs Bad Meersee zijn het perfecte startpunt voor een ontdekkingsreis.

Een ander voordeel van Zeeland, dat pleit voor een vakantiehuis in Nederland, is de nabijheid van Duitsland. Door de korte afstand is Zeeland niet alleen erg populair bij Nederlanders, maar ook bij Duitse toeristen. Perfect voor korte vakanties, lange weekenden - maar natuurlijk ook voor lange vakanties. Ontdek hier welke huizen te koop zijn in Nederland en laat u betoveren door de charme van Nederland.

older couple walking at the beach at the water sun summer EuroParcs Bad Meersee garden water

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water