Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Panorama Lodge

EuroParcs Pressegger See

Panorama Lodge EuroParcs Pressegger See
Panorama Lodge EuroParcs Pressegger See
Recreatiewoning vanaf
€ 194.500 excl. BTW
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Deze vakantiewoning voor 4 en optioneel 6 personen springt direct in het oog door de robuuste bouwstijl, het fraaie terras overdekt door een pergola en de panoramaview op de omringende bergen. De woning heeft verder een aansprekende ontvangstruimte met direct links een opslagruimte en daarnaast een fraaie garderode. Een spiegel aan de rechterzijde kleurt deze ruimte nog mooier in.

Wie doorloopt wandelt de hal in die de andere ruimtes in de vakantiewoning met elkaar verbindt. Aan de rechterzijde bevindt zich een separaat toilet en daarnaast de luxueuze badkamer met een grote wastafel, toilet en vooral een prachtige inloopdouche. Wie de centrale hal inloopt ziet verder gelijk de deuren van de eerste twee slaapkamers. Degene aan de rechterzijde is de master bedroom die beschikt over kastruimte over de volledige breedte van de slaapkamer. Ook in de lengte staat een mooie kast met aansluitend een spiegel.

De tweede slaapkamer, die aan de andere kant van de kinderkamer is gelegen, bestaat uit twee eenpersoonsbedden en kastruimte over de gehele breedte van de ruimte. Daarnaast staat er bij de ingang nog een garderobekast. Optioneel bestaat er nog de mogelijkheid van een derde slaapkamer met een stapelbed.

Aan het einde van de gang loopt u de grote woonkamer met open keuken binnen. De living wordt ingekleurd door mooi zitmeubilair, een elektrische haard, een tv-meubel en een grote familietafel. Naast de eettafel is de open keuken gelegen. Ook deze ruimte staat bovendien voor klasse en gemak: u kookt op een kookeiland waarin ook de vaatwasser is ingebouwd terwijl achter u de koel-vriescombinatie en combioven zijn gesitueerd.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2379
Kavelnummer
Aantal personen
4
Aantal kamers
3
Woonruimte
47 m²

Neem contact op met EuroParcs Pressegger See

Vragen? Contact EuroParcs Pressegger See door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Presseggen 29
9620 Hermagor-Pressegger See, Oostenrijk

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Pressegger See met meer informatie over de vakantiewoningen. 

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Pressegger See

EuroParcs Pressegger See
4 personen
€ 189.500
Bekijk woning
7% vast meerjarig rendement
EuroParcs Pressegger See
6 personen
€ 269.500
Bekijk woning
EuroParcs Pressegger See
8 personen
vanaf € 315.500
Bekijk woning
7% vast meerjarig rendement
Panorama Lodge
EuroParcs Pressegger See
4 personen
vanaf € 174.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder