Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vraag een brochure aan
Parkpagina EuroParcs Bad Meersee

EuroParcs Bad Meersee

Nabij Cadzand-Bad
Mooie stranden in de omgeving
Vlakbij Knokke en Brugge

Zeeuws genieten op EuroParcs Bad Meersee

EuroParcs Bad Meersee ligt in Nieuwvliet, nabij het strand en op enkele minuten rijden van de bekende badplaats Cadzand. Verder bent u in iets meer dan tien minuten in het vestingstadje Sluis en in een half uur in Terneuzen. De ligging van EuroParcs Bad Meersee is bijzonder doordat het niet alleen vlakbij zee, maar ook vlakbij België is gelegen. Daardoor kunt u, wanneer u bereid bent voor iets meer dan twintig minuten de auto in te stappen, in de badplaats Knokke het strand-, zon- en zeegevoel combineren met het Bourgondische karakter van onze zuiderburen. Als bonus is er dan nog Brugge dat op een half uur rijafstand ligt. Deze stad wordt beschouwd als één van de mooiste ter wereld.

  • Een aanrader op dit gebied is de Verdronken Zwarte Polder, een slikken- en schorrengebied tussen Droompark Bad Meersee. Dit gebied heeft een open verbinding met de zee, waardoor het enkele keren per jaar overstroomt. Het gevolg is een bijzondere en zeldzame vegetatie, verder broeden er vele vogels.

Plattegrond EuroParcs Bad Meersee

Parkpagina EuroParcs Bad Meersee - blok 1

Het vakantiepark

Prachtige vergezichten. Een oer-Nederlands getijdesysteem met bijzondere natuur tot gevolg. En tegelijkertijd de prikkeling van een ‘andere’ cultuur op korte afstand. Want vanaf EuroParcs Bad Meersee bent u in binnen een half uur in de bekende Belgische kustplaats Knokke en in een half uur in Brugge, waarvan de binnenstad op de beschermde Unescowerelderfgoedlijst staat. Meer nog: Brugge wordt beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld.

EuroParcs Bad Meersee biedt echter in de eerste plaats de zon-, strand- en zeebeleving waar veel vakantiegangers naar op zoek zijn. Het vakantiepark ligt in Nieuwvliet, nabij het strand en nabij het bekendere kustdorp Cadzand. De vakantiewoningen op EuroParcs Bad Meersee ademen ook in alles het vrijheidsgevoel uit dat de zee symboliseert: luchtig en tegelijkertijd luxueus, een grote lichtinval maar tegelijkertijd veel en privacy en uiteraard is elke vakantiewoning gelegen op een ruim kavel zodat u elke ochtend met een kopje koffie in de hand het prachtige vlakke landschap kunt aanschouwen.

 

Een aanrader op dit gebied is de Verdronken Zwarte Polder. In de zomer zijn er excursies door dit natuurgebied mogelijk. Daarnaast kunt u met EuroParcs Bad Meersee als uitvalsbasis fraaie wandelingen maken door enerzijds het Bos van Erasmus en de achterliggende Knokkertpolder en anderzijds natuurgebied De Blikken. Dit laatste gebied is een weilanden- en krekenomgeving waar veel weidevogels broeden en rusten.  Wie een groene omgeving wil combineren met een stuk sportbeleving: Cadzand kent een 9-holes golfbaan.

U kunt qua winkelen en gezellig wat drinken en eten op korte afstand terecht in het centrum van Sluis. Dit vestingstadje heeft als blikvanger het stadhuis dat in 1390 werd gebouwd en als enige in Nederland een versterkte toren met vier hoektorens heeft. Iets verder weg ligt Terneuzen dat een eigen theater, een gezellig winkelcentrum, bioscoop, een overdekte skibaan en een overdekt zwembad heeft.

Wie strandplezier wil combineren met shoppen moet zeker eens naar Knokke gaan, maar de grootste beleving qua winkelen en uitgaan biedt Brugge. Tussen ’t Zand en de Grote Markt bevinden zich de meeste winkels, in de omgeving van de Eiermarkt, het Kraanplein en de Kuipersstraat zijn de uitgaansgelegenheden. De Grote Markt en wederom ’t Zand kennen verder veel tearooms. In totaal kent de stad meer dan vijfhonderd horecazaken.

 

Parkpagina EuroParcs Bad Meersee - blok 2

Foto's

Parkpagina EuroParcs Bad Meersee - Fotoalbum
Parkpagina EuroParcs Bad Meersee - Fotoalbum
Parkpagina EuroParcs Bad Meersee - Fotoalbum
Parkpagina EuroParcs Bad Meersee - Fotoalbum
Parkpagina EuroParcs Bad Meersee - Fotoalbum
Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod

 
 

Neem contact op met EuroParcs Bad Meersee

Een reccreatiewoning op EuroParcs Bad Meersee, vlak bij de kust in Zeeland, is een prachtige investeringsmogelijkheid. 

Adres
Mettenijedijk 33
4504 PB Nieuwvliet

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak