Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Beekbergen

EuroParcs Beekbergen, verscholen in de Veluwse bossen

EuroParcs Beekbergen wordt omringd door de Veluwe, ligt op slechts tien minuten rijden van de Loenermark en de Zilvensche Heide en is tegelijkertijd vlakbij stedelijk comfort gesitueerd. Want Apeldoorn is op nog geen tien minuten rijafstand gelegen!

De veelzijdige omgeving maakt dat er in de omgeving van Beekbergen veel vermaak is voor vakantievierende gezinnen. Zie de blos van geluk op de wangen van de kinderen in de Apenheul, familiepretpark Koningin Juliana Toren, kinderparadijs Malkenschoten of het klimbos Veluwe in Apeldoorn. Of ga vanaf EuroParcs Beekbergen naar Burgers’ Zoo in Arnhem dat op nog geen half uur rijafstand ligt.

  • Binnen een straal van veertig kilometer is het Dolfinarium gesitueerd. En voor wie ontspanning wil combineren met educatie: Openluchtmuseum in Arnhem, de paleistuin Het Loo van de koninklijke familie of het kasteel Rosendael zijn allemaal goed bereikbaar vanuit EuroParcs Beekbergen. 
  • Niet alleen uw lijf en geest, maar ook uw maag wordt verwend op EuroParcs Beekbergen. Daarvoor moet u naar het hoofdgebouw waar u een restaurant, luxueuze snackbar, loungeruimte en bruin café aantreft.

Plattegrond EuroParcs Beekbergen

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Kom tot rust op EuroParcs Beekbergen

Op EuroParcs Beekbergen komt u, na alle drukte van thuis of na een dag op stap in de natuur, helemaal tot rust in het verwarmde binnenzwembad. Voor de jongere kinderen geldt hetzelfde in het verwarmde kinderbad. Daarnaast is het op EuroParcs Beekbergen goed toeven in de sauna en het solarium. Op het vakantiepark kunt u daarnaast ontspanning en inspanning op een prettige manier met elkaar vereenzelvigen. In de fitnessruimte onder meer maar ook op de tennisbaan, aan de tafeltennistafels, op de minigolfbaan en bij de jeu-de-boulesbanen. De kinderen kunnen hun energie bovendien kwijt in de speeltuin en daarbuiten nog op diverse speeltoestellen verspreid over het terrein.

Een hoge mate van comfort wordt ook anderszins geregeld op EuroParcs Beekbergen. Zo hoeft u ook voor de boodschappen niet van het terrein af, want er is een minisupermarkt. Verder geldt, net zoals voor al onze vakantieparken, dat de internetverbinding uitstekend is en dat de mogelijkheid van het huren van fietsen bestaat.

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Beekbergen

Investeren in een vakantiewoning? Bekijk dan nu het aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Beekbergen en ontdek alle investeringsmogelijkheden.

 
EuroParcs Beekbergen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 139.900
Bekijk woning
EuroParcs Beekbergen
Recreatiewoning op een mooie kavel met veel zonuren.
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 129.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Beekbergen

EuroParcs Beekbergen biedt u de mogelijkheid om een recreatiewoning midden op de Veluwe te kopen. Heeft u vragen over EuroParcs Beekbergen? Wij helpen u graag verder.

Adres 
Hoge Bergweg 16
7361 GS Beekbergen

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak