Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Enkhuizer Strand

De unieke ligging van EuroParcs Enkhuizer Strand

EuroParcs Enkhuizer Strand heeft een ligging die je in hoofdletters moet schrijven om het unieke karakter te duiden. De ligging van dit resort is niet alleen naast het Zuiderzeemuseum en nabij het zeventiende-eeuwse centrum van Enkhuizen, beroemd om monumenten als de Drommedaris, de Westerkerk, het stadhuis en de Koepoort. Nee, dit resort heeft nog twee aansprekende ‘buren’. Het is ook gesitueerd naast het binnenzwembad Enkhuizerzand en tegenover Sprookjeswonderland. Dit attractiepark brengt een lach op het gezicht bij kinderen tot en met twaalf jaar. Ze worden verrast door uitbeeldingen van het verhaal van onder meer Sneeuwwitje en Baron van Münchhausen, ze verwonderen zich in het sprookjeskasteel en ze hebben blosjes op de wangen van het plezier in de attracties met auto’s en andere voertuigen.

  • De ligging van het park leent zich uitstekend voor een dagje op het IJsselmeer, bijvoorbeeld met de historische boot Bep Glasius die tijdens de mooie maanden tussen Enkhuizen en Stavoren vaart.
  • EuroParcs Enkhuizer Strand wordt verrijkt met een fraai hoofdgebouw met restaurant, bar, bruin café, luxueuze snackbar, loungeruimte en minisupermarkt in Enkhuizer stijl. Verder komen er tal van spel- en sportfaciliteiten op het park.
  • Er wordt een zeilschool gebouwd die gehuisvest wordt in een groepsaccommodatie. U kunt er kortom ook leren zeilen of surfen!

Bekijk de parkplattegrond

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Het vakantiepark

Droom niet straks. Droom nu. Droom elke dag. Die zekerheid hebt u op EuroParcs Enkhuizer Strand. Het uitzicht vanaf het westelijkste puntje van Noord-Holland over het IJsselmeer is fenomenaal en het is bovendien een panoramaview met historische waarde: vanaf hier gingen in vroegere dagen de handelsschepen naar het Oosten en het Westen.

Het is daarom niet voor niets dat op deze plek, naast het vakantiepark, het beroemde Zuiderzeemuseum is gelegen met tal van historische boten op ware grootte. 

U kunt kortom een stuk historisch Nederland eigen maken met een zeer hoog investeerdersperspectief, want de kavels aan het water zijn inclusief een eigen zandstrand!

Op EuroParcs Enkhuizer Strand combineert u het beste van heden en verleden. Elk van de vakantiewoningen is vol comfort ingericht en u beschikt over een kavel met een fraaie tuin en een dito terras met dat dagelijkse fraaie vergezicht op de horizon. Tegelijkertijd is het een iconische plek in de Nederlandse geschiedenis en dat is aan elk van de vakantiewoningen ook af te zien: zij worden in typisch Enkhuizer stijl gebouwd.

Foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Enkhuizer Strand

Wilt u binnenkijken? Dat kan digitaal en op afspraak! Maak een afspraak met de aankoopadviseur en bezoek het EuroParcs Enkhuizer Strand.

Lodge
EuroParcs Enkhuizer Strand
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs Enkhuizer Strand
10 personen
6 Kamers
Vanaf € 300.000
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Enkhuizer Strand

Met een recreatiewoning op EuroParcs Enkhuizer Strand investeert u in een woning aan het IJsselmeer. Heeft u interesse of vragen? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!

Adres
Immerhornweg 15
1601 DC Enkhuizen

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak