Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
EuroParcs Enkhuizer Strand

EuroParcs Enkhuizer Strand

Zichtlocatie op de ‘oost’ van West-Friesland

EuroParcs Enkhuizer Strand is gesitueerd op de meest oostelijke punt van West-Friesland, direct aan het IJsselmeer, het bekende Zuiderzeemuseum en het attractiepark Sprookjeswonderland. Deze A-locatie biedt dan ook alles wat een vakantieganger wenst: strand, veilig zwemwater, een fantastisch uitzicht over het water en vertier in het attractiepark. Bovendien is Enkhuizen ook nog eens rijk aan cultuur en historie. Niet alleen in het Zuiderzeemuseum waar historische schepen op ware grootte liggen, maar ook in het centrum van de stad. De vele restaurants en cafés, de pittoreske haven met de bruine vloot die daar regelmatig aanmeert en het sfeervolle winkelbestand maken EuroParcs Enkhuizer Strand tot een toplocatie met een zeer kansrijk investeerdersperspectief.

  • Er ligt naast het vakantiepark een binnenzwembad
  • Dit vakantiepark heeft op loopafstand alles wat een vakantievierend gezin wenst

Bekijk de parkplattegrond

Informatiepakket

Zien en doen

Recreatiepark Enkhuizerzand, dat naast EuroParcs Enkhuizer Strand ligt, biedt nu al volop ruimte om te zonnen en balspelen te doen op de ligweiden en het strand. Die faciliteiten worden momenteel geoptimaliseerd: men is onder meer bezig het strand fors te verbreden en een kustboog te creëren voor allerlei soorten waterrecreatie.

Vanaf het vakantiepark bent u bovendien binnen enkele minuten in de binnenstad, langs de monumentale Koepoort of Drommedaris. Of zorg voor een blos op de wangen en een twinkeling in de ogen van uw kinderen door Sprookjeswonderland te betreden; dit vakantiepark is leuk voor kinderen tot en met pakweg tien jaar. Oudere kinderen en hun ouders kunnen zich onder meer vermaken op de kartbaan en lasergameruimtes in Happy Days in Grootebroek, op nog geen tien minuten rijden vanaf het park.

Verder is het in de omgeving over de IJsselmeerdijk prachtig wandelen en fietsen en kunt u bij helder weer wellicht de Marker Wadden zien. Dit recent aangelegde natuurgebied is te bereiken door van Enkhuizen over de Houtribdijk naar Lelystad te rijden en daar de boot te pakken. Eventueel kunt u dat combineren met een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet waar u goedkoop kleding van A-merken kunt aanschaffen.

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Enkhuizer Strand

Wilt u binnenkijken? Dat kan digitaal en op afspraak! Maak een afspraak met de aankoopadviseur en bezoek het EuroParcs Enkhuizer Strand.

Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Enkhuizer Strand

Met een recreatiewoning op EuroParcs Enkhuizer Strand investeert u in een woning aan het IJsselmeer. Heeft u interesse of vragen? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!

Adres
Immerhornweg 15
1601 DC Enkhuizen

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak