Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Hindeloopen

Prachtig gelegen aan het IJsselmeer

EuroParcs Hindeloopen is gelegen aan het IJsselmeer op korte afstand van de stad Hindeloopen. Op het vakantiepark worden recreatiewoningen gebouwd met bijna allemaal een weids uitzicht over het IJsselmeer. De bekende Friese meren liggen op nog geen 10 minuten afstand. Het vakantiepark is een ideale bestemming voor de watersporter dankzij de watersportactiviteiten op en rondom het vakantiepark. Het strandpaviljoen is de geschikte plek om te ontspannen en te genieten van de zon en het uitzicht over het IJsselmeer.

  • Direct gelegen aan het IJsselmeer
  • Op korte afstand van Hindeloopen en de Friese meren
  • 124 luxe en comfortabele recreatiewoningen

Bekijk de plattegrond

Informatiepakket

Zien en doen

Hindeloopen staat bekend om zijn kleine straatjes, houten bruggen, vele monumenten, maar ook de gezellige winkels en horeca voor een inspirerend dagje uit. Ook omdat het als één van de Friese Elfsteden een museum huisvest dat met veel beeld en spullen de Elfstedentocht uitbeeldt.

De Zuiderzeeplaats geldt ook als ideale uitvalsbasis om de regio Zuidwest Fryslân te verkennen waarin zeven van de Friese elfsteden liggen: Workum, Hindeloopen, Stavoren, IJlst, Sloten, Sneek en Bolsward. Deze kennen stuk voor stuk een rijke geschiedenis die goed bewaard is gebleven, want de centra van deze plaatsen herbergen veel historie.

  • Toeristisch gebied: Friese meren
  • Zuiderzeewerk: Afsluitdijk
  • Giethoorn

Foto's

Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Bekijk alle foto's

Aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Hindeloopen

Op EuroParcs Hindeloopen zijn verschillende soorten vakantiehuizen te koop. Wilt u meer weten over deze vakantiehuizen? Bekijk online het aanbod vakantiehuizen op EuroParcs Hindeloopen bijvoorbeeld de onderstaande vakantiehuizen.

EuroParcs Hindeloopen
4 personen
vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs Hindeloopen
6 personen
vanaf € 214.500
Bekijk woning
EuroParcs Hindeloopen
10 personen
vanaf € 354.500
Bekijk woning
EuroParcs Hindeloopen
10 personen
vanaf € 439.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Hindeloopen

Vragen? Contact EuroParcs Hindeloopen door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Schuilenburg 2 
8713 JT Hindeloopen

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Hindeloopen met meer informatie over de vakantiewoningen.