Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Ontdek EuroParcs Hooge Veluwe

EuroParcs Hooge Veluwe

Twee bekende bosgebieden nabij één vakantiepark

EuroParcs Hooge Veluwe biedt twee ‘voor de prijs van één’. Dit vakantiepark is gesitueerd aan de entree van één Nederlands bekendste natuurgebieden: Nationaal Park De Hoge Veluwe.  Tegelijkertijd ligt dit vakantiepark nabij een ander bekend bos- en heuvelgebied. Nationaal Park Veluwezoom. Beide natuurgebieden staan voor inspirerende wandel- en fietstochten door het bos en langs heidevelden, Nationaal Park Veluwezoom biedt daarnaast de uitdaging om enkele heuvels te beklimmen van boven of tegen de honderd meter hoogte. Wie deze handschoen oppakt is op de top van bijvoorbeeld de Posbank of Signaal Imbosch verzekerd van een weids uitzicht.

Die brede blik, die is ook in figuurlijk opzicht van toepassing op de omgeving van EuroParcs Hooge Veluwe. Van pittoreske dorpen tot graslandschappen, van de meanderende rivier De IJssel tot het bruisende Arnhem: EuroParcs Hooge Veluwe biedt het allemaal!

  • EuroParcs Hooge Veluwe heeft zowel een binnen- als buitenzwembad.
  • Het vakantiepark is op slechts tien minuten gelegen van de Arnhemse binnenstad.
  • Het vakantiepark ligt op slechts drie kilometer van Burgers’ Zoo, één van de bekendste, zo niet de bekendste, dierentuin van Nederland.

Plattegrond EuroParcs Hooge Veluwe

Informatiepakket

Zien en doen

U bent vanaf EuroParcs Hooge Veluwe binnen vijf minuten in Burgers’ Zoo. Dit is meer dan alleen een dierentuin: u kunt hier ook op safari over de savanne en daarbij leeuwen en jachtluipaarden bekijken vanuit een bus. Daarnaast heeft Burgers’ Zoo meerdere landschapstypen nagebouwd: loop door de jungle en neem de dieren waar die er leven, laat u verrassen door de woestijn- en woestijndieren, loop door een onderwatertunnel of begeef u in de mangrove met al zijn verrassingen. Burgers’ Zoo staat voor verrassen en verwonderen, maar heeft ook een leeraspect.

Dat geldt ook voor het Openluchtmuseum dat ook  vlakbij het vakantiepark is gelegen. Hier ziet u hoe Nederland zich in de afgelopen eeuwen ontwikkeld heeft. Arnhem zelf biedt veel culinair genot, vooral aan de Vijzelstraat, het Willemsplein, Velperbuitensingel en aan de Rijnkade. Het bruisende uitgaansleven treft u onder meer aan de Varkensstraat en Korenmarkt. Wilt u ook met wat leuks thuiskomen? Dan moet u naar de Koningsstraat, het Musiskwartier of het Klarendalse Modekwartier, want daar is het heerlijk winkelen.  

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Hooge Veluwe

Op EuroParcs Hooge Veluwe in Arnhem vindt u verschillende types vakantiewoningen. Bekijk ze hier en ontdek uw investeringsmogelijkheden. 

 
EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
vanaf € 289.900
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
vanaf € 300.900
Bekijk woning
Cube Maximaal Premium 9
EuroParcs Hooge Veluwe
4 personen
vanaf € 230.900
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
8 personen
vanaf € 350.900
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
vanaf € 199.500
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
vanaf € 129.900
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
4 personen
vanaf € 145.900
Bekijk woning
Tiny House TH16
EuroParcs Hooge Veluwe
4 personen
vanaf € 204.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Hooge Veluwe

Heeft u vragen over EuroParcs Hooge Veluwe? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de investeringsmogelijkheden en verschillende recreatiewoningen.

Adres 
Koningsweg 14
6816 TC Arnhem

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@europarcs.nl

 

Maak een afspraak