Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Hooge Veluwe

EuroParcs Hooge Veluwe, pal tegenover de ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe

EuroParcs Hooge Veluwe ligt in een bos tussen de A50, A12 en de Koningsweg (N312). Oftewel: dit vakantiepark in de buitenste ‘schil’ van Arnhem, ligt midden in de natuur en is tegelijkertijd uitstekend bereikbaar. Dat maakt dat u zich voor een gezellig dagje uit niet hoeft te beperken tot Arnhem. Apeldoorn bijvoorbeeld met onder meer de Apenheul en Kinderpretpark Julianatoren ligt op slechts een half uur rijden.

Wie kiest voor EuroParcs Hooge Veluwe kiest niettemin wel primair voor het bos en voor Arnhem. De hoofdstad van Gelderland herbergt aan de Varkensstraat en aan de Korenmarkt veel  spetterende uitgaansgelegenheden zoals discotheken en clubs, maar u kunt er ook overdag terecht, want er zijn tal van grand cafés en grote terrassen. De inwendige mens wordt ook verwend op het Jonas Daniël Meijerplaats, het Audrey Hepburnplein, het Willemsplein, Stationsplein, Velperplein en het Jansplein. Verder is de Rijnkade met zijn terrassen in de mooie maanden zeer sfeervol.

Winkelliefhebbers kunnen hun hart primair ophalen in de Koningstraat, maar ook het fraaie architectonische Musiskwartier en het Klarendalse Modekwartier doet het hart van in ieder geval veel vrouwen sneller kloppen. 

  • EuroParcs Hooge Veluwe in Arnhem ligt aan de ingang van één Nederlands bekendste natuurgebieden, Nationaal Park De Hoge Veluwe. 
  • Het Kröller-Müller Museum is gevestigd in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier kunt u onder meer de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld bewonderen. Deze telt bijna negentig schilderijen en ruim 180 tekeningen.
  • Het park ligt ook op slechts drie kilometer afstand van één van Nederlands bekendste attractieparken: Burgers’ Zoo.

Plattegrond EuroParcs Hooge Veluwe

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

EuroParcs Hooge Veluwe heeft veel te bieden

EuroParcs Hooge Veluwe biedt niet alleen veel bos-, maar ook veel waterbeleving. Het vakantiepark kent niet alleen een binnenzwembad, maar ook een buitenzwembad en een apart verwarmd baby-/peuterbad. Ontspannen met een hoofdletter O doet u ook in de infraroodcabine of de sauna, terwijl u in de fitnessruimte uw lijf in shape houdt.

De kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin en samen met de volwassenen op het multifunctionele sportterrein. Verder zijn er jeu-de-boules banen voor jong en ouder. Tel hierbij op een hoogwaardige internetverbinding en een dito hoofdgebouw met restaurant, luxueuze snackbar, loungeruimte en bruin café en de populariteit die EuroParcs Hooge Veluwe geniet bij vakantieminnend Nederland is verklaard. Want veel voorzieningen en faciliteiten, een mooie ligging in de natuur, bij de stad en bij Burgers’ Zoo: dat is waar veel vakantievierders naar op zoek zijn. Een gegeven dat het fundament vormt voor uw (toekomstige) investering in één of meerdere vakantiewoningen.

Omdat de binnenstad van Arnhem ook op slechts tien minuten rijafstand ligt, biedt EuroParcs Hooge Veluwe het beste van natuurschoon en stedelijke  voorzieningen. Dit vertaalt zich in het aanzien van het vakantiepark: EuroParcs Hooge Veluwe is een begrip en dat uit zich in een rijk faciliteiten- en voorzieningenniveau en een breed verblijfsaanbod. Van chalets tot groteske vakantiebungalows: een vakantiewoning van elke grootte op EuroParcs Hooge Veluwe is interessant door de unieke ligging en wordt dan ook aangeboden. Dit vakantiepark is kortom zowel in de ‘breedte’ als de ‘diepte’ een investeringsbelofte.

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Hooge Veluwe

Op EuroParcs Hooge Veluwe in Arnhem vindt u verschillende types vakantiewoningen. Bekijk ze hier en ontdek uw investeringsmogelijkheden. 

 
EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
Beekvilla
EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 450.000
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 379.900
Bekijk woning
Hackfort op Resort De Utrechtse Heuvelrug
EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 132.500
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 72.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Hooge Veluwe

Heeft u vragen over EuroParcs Hooge Veluwe? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de investeringsmogelijkheden en verschillende recreatiewoningen.

Adres 
Koningsweg 14
6816 TC Arnhem

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@europarcs.nl

 

Maak een afspraak