Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs IJsselmeer

Bungalowpark op absolute Noord-Hollandse toplocatie

EuroParcs IJsselmeer biedt het beste wat Noord-Holland te bieden heeft. Dit vakantiepark is direct gesitueerd aan het IJsselmeer en het monumentale stadje Medemblik. Medemblik geldt als toonaangevend in de Nederlandse waterrecreatie en watersport en daar sluit het park op aan: de verblijfsaccommodaties hebben elk in de achtertuin een aanlegsteiger aan bevaarbaar water. Daardoor kunt u met een boot aanmeren en vanaf EuroParcs IJsselmeer in korte tijd het IJsselmeer opvaren.

Ook anderszins is het woord ‘kwaliteitsrijk’ van toepassing op  EuroParcs IJsselmeer. Dit is niet zomaar een vakantiepark maar met recht een bungalowpark. Elk van de vakantiehuizen is uit steen en beton opgetrokken, goed geïsoleerd en ogen door de dubbellaagse bouw ook robuust. Bovendien beschikt elk van de vakantievilla’s over een fraaie, grote achtertuin en een toonaangevende living met openslaande tuindeuren en een open keuken.

EuroParcs IJsselmeer staat door de ruimtelijke indeling voor rust en veel privacy, maar er is ook genoeg te doen voor het gezin. Het bungalowpark kent een verwarmd binnenzwembad met glijbaan en diverse sportvelden en speeltuinen.

  • Unieke locatie aan het IJsselmeer, vlakbij een zandstrand
  • Eigen aanlegsteiger bij de vakantiewoning; open vaarroute vanaf het IJsselmeer
  • Verwarmd binnenzwembad

 

Informatiepakket

Zien en doen

Wie zegt Medemblik, zegt watersport. EuroParcs is gelegen vlakbij het internationale zeilwedstrijdcentrum. Daarnaast kunt u in de haven van Medemblik regelmatig de bruine vloot bewonderen. Of het nu gaat om zwem- of bootwedstrijden: deze stad met zijn fraaie zeventiende-eeuwse centrum is meestal start- en/of finishplaats. Misschien dat daarom de eet- en drinkgelegenheden een ietwat ander karakter hebben dan ‘standaard’: in Medemblik vindt u nog een authentieke oud-Hollandse sfeer die op veel andere plekken is verdwenen.

Dat eigenzinnige karakter is ook af te zien aan het kasteel dat in prachtige staat opdoemt aan de boorden van het IJsselmeer: kasteel Radboud is een herinnering aan de Hollandse graaf Floris V die met de burcht de opstandige West-Friezen eronder wilde houden. Het is thans een museum en u kunt er ook de innerlijke maag verwennen.

Medemblik toont overigens ook een andere kant van het water. Naast EuroParcs IJsselmeer ligt het Nederlands Stoommachinemuseum. Hier kunt u nog een stoomgemaal in werking zien. Net zo bijzonder is de museumstroomtrein die rijdt tussen Medemblik en Hoorn. Wellicht kunt u een rit daarin combineren door vanaf het pittoreske station in Medemblik te lopen naar de haven en daar op de Bep Glasius te stappen. Deze boot brengt u over het IJsselmeer naar Enkhuizen of Stavoren en weer terug.

Foto's

Bekijk alle foto's

Op EuroParcs IJssemeer zijn verschillende soorten vakantiehuizen te koop. Wilt u meer weten over deze vakantiehuizen? Bekijk online het aanbod vakantiehuizen op het park zoals bijvoorbeeld de onderstaande vakantiehuizen.

Watervilla Wellness 204
EuroParcs IJsselmeer
6 personen
vanaf € 434.900
Bekijk woning
EuroParcs IJsselmeer
6 personen
vanaf € 349.500
Bekijk woning
EuroParcs IJsselmeer
6 personen
vanaf € 269.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs IJsselmeer

Een vakantiewoning aan het water? Dat kan op EuroParcs IJsselmeer. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Oosterdijk 1
1671 HJ
Medemblik

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak