Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
EuroParcs Marina Strand

EuroParcs Marina Strandbad

Een recreatiewoning aan de rand van de Achterhoek

EuroParcs Marina Strandbad is gelegen in Olburgen aan de rand van de Achterhoek en direct aan een meer en de IJssel. Het vakantiepark ligt op enkele minuten rijafstand van Dieren, op iets meer dan tien minuten met de auto van Doesburg, op twintig minuten rijden van Zutphen, op 25 minuten van Doetinchem en op iets meer dan een half uur van Arnhem en Lochem.

De ligging nabij de Veluwezoom en zijn heuvels maakt het vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht door de bossen. Echter, Olburgen is ook ideaal gelegen om de Achterhoek of de IJsselvallei te verkennen. Dat laatste kunt u doen met de auto of fiets of per boot, want EuroParcs Marina Strandbad heeft een eigen jachthaven.

Andere tips voor een dagtrip vanuit EuroParcs Marina Strandbad zijn belevingspark Cactus Oase en het Hof van Eckberge in Eibergen: een veelzijdige 25.000 vierkante meter grote speel- en belevingsaccommodatie met  onder meer  400 vierkante meter lasergamejungle, uitdagende klimstructuren, een minizoo en ruim 10.000 liter zoutwateraquaria. Een andere aanrader is Erve Brooks in Gerselaar dat zowel een uitdagende binnen- als buitenspeelplaats heeft met onder meer boomstammen die je lopend over het water moet trotseren en een air-trampoline. 

  • Het vakantiepark ligt gunstig om een dagje uit te plannen naar bijvoorbeeld Burgers’ Zoo of het Openluchtmuseum in Arnhem, het Doolhof in Ruurlo en het Klimbos in hetzelfde dorp.
  • Officieel hoort Marina Strandbad bij de Achterhoek, bekend om zijn vele kastelen, de houtwallen en het coulisselandschap. Het vakantiepark is de ideale uitvalsbasis om de burchten rondom Vorden te bekijken, ijsvogels te zien tijdens een vaartocht op een berkelzomp over de Berkel of het sfeervolle Lochem met zijn historische centrum te bekijken.
  • EuroParcs Marina Strandbad staat voor waterbeleving. In het aangrenzende meer, in het buitenbad of wanneer u met een boot vanuit de jachthaven de IJssel opgaat.

Plattegrond EuroParcs Marina Strandbad

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Het vakantiepark

Het beste van drie werelden, dat biedt EuroParcs Marina Strandbad. Dit vakantiepark in Olburgen ligt in de Achterhoek, maar tevens vlakbij de Veluwezoom en in de IJsselvallei. Het maakt EuroParcs Marina Strandbad tot een drietrapsraket naar een interessant investeringsrendement, omdat door de veelzijdigheid van de omgeving er een breed vakantiepubliek wordt aangesproken.

De Veluwezoom staat niet alleen bekend om het bos en het rijke vegetatie- en dierenleven, maar ook om de heuvels. Zo heeft u vanaf de negentig meter hoge Posbank niet alleen uitzicht over het bos, maar ook over het IJsseldal en zelfs een stuk land aan de andere kant van de Nederlands-Duitse grens. Kortom, een ideaal wandel- en fietsgebied, maar EuroParcs Marina Strandbad biedt meer dan dat. Sterker nog, de ligging aan een meer maakt samen met de IJssel en de jachthaven dat het vakantiepark uitstekend is toegerust voor waterrecreatie. Een tocht over De IJssel inspireert, elke keer weer, door het uitzicht over de meanderende rivier en de groene stroken ernaast waar Schotse hooglanders, IJslandse paarden en een grote variëteit aan vogels te zien zijn.

Ook stedelijk comfort is nabij. Niet alleen in Lochem, maar ook in andere nabij gelegen plaatsen als Dieren, Doesburg, Zutphen en Arnhem. Naar Dieren, dat zo ongeveer om de hoek ligt van het vakantiepark, gaat u voor de noodzakelijke boodschappen, maar Doesburg, Zutphen en Arnhem zijn inspirerende steden. Zowel qua cultuur, historie en in het geval van Arnhem en Zutphen ook qua winkelplezier. In Doesburg geeft het centrale plein met de Waag en het stadhuis een wauw-effect, Zutphen heeft een veel groter Middeleeuws centrum. Blikvangers zijn onder meer de bibliotheek De Librije, de Walburgiskerk, de Drogenapstoren uit 1444, de Bourgonjetoren uit 1457, de zeven eeuwen oude Kruittoren, de zeventiende-eeuwse Wijnhuistoren met zijn eerste zuivere carillon ter wereld en diverse waltorens uit de dertiende eeuw. Wie wil winkelen is op de Groenmarkt, Houtmarkt en Zaadmarkt aan het juiste adres.

In Arnhem behoren tot de blikvangers de vijf eeuwen oude Sint Eusebiuskerk, de Sabelspoort, Huis Sonsbeek en de vele beschermde stadsgezichten, zoals de wijken Geitenkamp, Sonsbeekkwartier-Noord, Sonsbeekpark, Mussenberg en Van Verschuerwijk. Onder meer aan de Varkensstraat en de Korenstraat kunt u uitgaan, de Koningstraat is de belangrijkste winkelstraat van Arnhem. 

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Marina Strandbad

Wilt u meer weten over de vakantiewoningen op EuroParcs Marina Strandbad? Kom dan op bezoek tijdens een van de informatie dagen of maak een afspraak met een aankoopadviseur wanneer het u uitkomt.

Unieke en luxe vakantiewoning Cube Magnifique
EuroParcs Marina Strandbad
Unieke vakantiewoning die wij met recht de grootste van Nederland durven te noemen!
8 personen
5 Kamers
Vanaf € 299.500
Bekijk woning
Het ultieme vakantiegevoel in een Beach House van Droomparken
EuroParcs Marina Strandbad
Deze fraaie Beach House staat op Droompark Marina Strandbad op loopafstand van het strand.
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 124.900
Bekijk woning
Stoere en solide vakantiewoning Cube La Mer Premium Plus
EuroParcs Marina Strandbad
Met deze luxe en bijzondere vormgeving steel je de show
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 139.500
Bekijk woning
EuroParcs Marina Strandbad
Stijlvolle woning met klasse en een luxe uitstraling!
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
Sfeervolle vakantiebungalow kopen
EuroParcs Marina Strandbad
Fraaie vakantiewoning onder architectuur ontworpen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 159.500
Bekijk woning
EuroParcs Marina Strandbad
Beperking is de nieuwe luxe!
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 119.500
Bekijk woning
Cosy Unique Plus Droompark Marina Strandbad
EuroParcs Marina Strandbad
Voorzien van zonnepanelen, licht en modern, maar door de omheinde bouw ook heel knus en privé
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 106.500
Bekijk woning
Cosy Royal Droompark Marina Strandbad
EuroParcs Marina Strandbad
Luxe 4-persoons chalet met zonnepanelen en alle aandacht voor duurzaamheid
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 163.000
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Marina Strandbad

Op zoek naar een mooie investeringsmogelijkheid in de Achterhoek? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over de verschillende recretiewoningen op EuroParcs Marina Strandbad in Olburgen.

Adres
Pipeluurseweg 8
7225 ND Olburgen

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak