Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Molengroet

Vakantiepark met kust, bos, natuur en stad in de nabijheid

Verzekerd zijn van strand, zee, een waterplas met zoet water, bos, duinen én pittoreske dorpen en sfeervolle steden. Kortom, EuroParcs Molengroet heeft alles wat een vakantieganger zoekt voor hem- of haarzelf en het gezin. Waarbij de nabijheid van twee dierentuinen en diverse speelparken met attracties dit park extra interessant maakt. De ligging aan het Noord-Hollandse natuurgebied Geestmerambacht, gelegen tussen Alkmaar en Schagen, geeft EuroParcs Molengroet nog eens extra cachet.

  • EuroParcs Molengroet ligt op slechts vijf kilometer van de duinen en tien kilometer van het strand hetgeen het tot zeer gewild in de investeerdersmarkt maakt.
  • Het vakantiepark ligt aan de waterplas van het Geestmerambacht en herbergt zelf een verwarmd buitenzwembad.  De andere voorzieningen op het park bestaan uit sport- en speelvelden, jeu-de-boulesbanen, een air-trampoline, een fraai restaurant, loungeruimte, luxueuze snackbar en bruin café.
  • Stedelijk comfort is dichtbij: zowel Alkmaar als Schagen met hun historische centrum en vele winkels en restaurants ligt slechts op tien minuten rijden.

Plattegrond EuroParcs Molengroet

Informatiepakket

Zien en doen

De directe omgeving van EuroParcs Molengroet biedt ontzettend veel voor het gezin. Naast de recreatieplas Geestmerambacht en de Schoorlse duinen met daarachter de Noord-Hollandse kust, is het dorp Schoorl met zijn Klimduin, winkels en horeca een inspirerend uitje voor  alle leeftijden.

De kinderen vervelen zich ook elders in de regio geen moment. Vakantievierende gezinnen kunnen naar De Holle Bolle Boom bij Dirkshorn dat bestaat uit een overdekte speelparadijs en een spetterbad in de buitenlucht. Ook kan er een bezoek gebracht worden aan dierentuin Van Blanckendaellpark in Tuitjenhorn. Of laat de jeugd zijn gang gaan in speelpark De Goudvis in Sint Maartenszee. Of kies voor Het Land van Fluwel, dat daar vlakbij is: dit park combineert educatie over de geschiedenis van de tulp met tal van attracties.

Een andere aanrader is de overdekte sport- en spelwereld SkagaVenture in Schagen. Die heeft een kartbaan van 350 meter lengte plus een trampolinepark van duizend vierkante meer alsmede Virtual Reality Rooms en een indoor speelparadijs. Of ga naar Vlindorado in Waarland, dat een prachtig schouwspel van talloze vlinders biedt. Een must see is verder Landgoed Hoenderdaell dat onder meer leeuwen en tijgers herbergt.  Dit alles kan gecombineerd worden met een bezoek aan Schagen, Alkmaar en de kuststrook.

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Molengroet

Op EuroParcs Molengroet vindt u verschillende type woningen. Kom langs, bezoek, beleef ons vakantiepark en ontvang persoonlijk advies op maat van onze aankoopadviseur. Wilt u meer weten over de recreatiewoningen op dit park? Neem contact op en bel of maak een afspraak. Wij staan u graag te woord!

Exclusif EuroParcs Molengroet
EuroParcs Molengroet
4 personen
vanaf € 129.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Molengroet

Een vakantiewoning in Noord-Holland? Dat kan op EuroParcs Molenrgoet dat vlakij het waterrijke recreatiegebied Geestmerambacht ligt. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Molengroet 1
1723 PX Noord-Scharwoude

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

 

Maak een afspraak