Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Molengroet

EuroParcs Molengroet vind je op een A-locatie

EuroParcs Molengroet ligt op een absolute A-locatie, aan recreatiegebied Geestmerambacht aan de doorgaande weg N245 tussen Alkmaar en Schagen. Daarnaast ligt het resort op nog geen twee kilometer aan het Noordhollandsch kanaal, beeldbepalend voor Noord-Holland en de doorgaande weg N9 tussen Alkmaar en Den Helder.

Vanaf het vakantiepark bent u in tien minuten in Schoorl dat om meer bekend is dan alleen zijn strand en zeevertier. Schoorl herbergt ook de zogeheten Strandduin waar oud en jong van af kan rollebollen. Hier vindt u de hoogste duinen van Noord-Holland gecombineerd met veel naaldbos. Kortom, een omgeving die zich leent voor een inspirerende wandeling of fietstocht.

  • U bent in slechts tien minuten op de Waag in Alkmaar of de Markt in Schagen: twee toplocaties om in een historische omgeving wat te eten en drinken met de familie.
  • Het vakantiepark ligt op luttele kilometers van zowel de zee als de duinen als het strand als groot natuurwater als loofbos als naaldbos als stedelijk vertier. 
  • Het vakantiepark ligt aan een groot recreatiegebied, het Geestmerambacht, met veel zwemwater, strandjes, ligweiden en bos.

Plattegrond EuroParcs Molengroet

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Veel te doen op EuroParcs Molengroet

EuroParcs Molengroet heeft zelf een verwarmd buitenzwembad. Daarnaast kunt u om de spreekwoordelijke hoek zwemmen in de grootse waterplas in recreatiegebied Geestmerambacht. Dit park onderscheidt zich verder door de ruime vismogelijkheden. Verder kleuren sport- en speelvelden, een trampoline, speeltuinen en een jeu-de-boulesbaan het vakantiepark in. EuroParcs Molengroet wordt opgesierd met een groot en mooi restaurant bij de ingang. In het hoofdgebouw treft u verder naast de receptie ook een loungeruimte, luxueuze snackbar en bruin café aan.

In de directe omgeving zijn nog veel meer faciliteiten. Op vijf minuten rijden nabij Dirkshorn ligt De Holle Bolle Boom: een groots overdekt kinderspeelparadijs met daarnaast een spetterbad in de buitenlucht. Ook op vijf minuten rijden, in Tuitjenhorn, ligt het Van Blanckendaellpark, een dierentuin met onder meer zebra’s, lama’s en tal van vogel- en apensoorten. Iets verder weg, op Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna, kunt u grotere zoogdieren zoals leeuwen en Siberische tijgers bekijken.  

Op tien minuten rijden, in Schagen, kunt u in SkagaVenture u helemaal uitleven op de overdekte kartbaan van maar liefst 350 meter lengte. Verder herbergt dit overdekte ‘spel- & sportparadijs’ een grootse trampolinepark van duizend vierkante meter. Ook interessant voor de kids: de Virtual Reality Rooms waar je virtuele gevechten levert of racet in een F1-wagen. Voor de jongere kinderen is er een indoor jungle speeltuin.

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Molengroet

Op EuroParcs Molengroet vindt u verschillende type woningen. Kom langs, bezoek, beleef ons vakantiepark en ontvang persoonlijk advies op maat van onze aankoopadviseur. Wilt u meer weten over de recreatiewoningen op dit park? Neem contact op en bel of maak een afspraak. Wij staan u graag te woord!

Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Molengroet

Een vakantiewoning in Noord-Holland? Dat kan op EuroParcs Molenrgoet dat vlakij het waterrijke recreatiegebied Geestmerambacht ligt. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Molengroet 1
1723 PX Noord-Scharwoude

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

 

Maak een afspraak