Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Spaarnwoude

In de rust en toch dichtbij Amsterdam

Genieten van stranden, waterplassen en prachtige fiets- en wandelpaden door het bos.  Maar tegelijkertijd ervan verzekerd zijn dat je in een kwartier met de auto in Amsterdam bent. EuroParcs Spaarnwoude biedt het beste van natuurbeleving en de hoofdstad van Nederland met zijn bruisende uitgaansgelegenheden, fraaie musea en prachtige grachtenpanden.

Bovendien ligt het vakantiepark ook op maar een kwartier afstand van het brede strand van de Noordzeekust in IJmuiden. Dat betekent familiepret aan en  in het water en onderwijl genieten van een drankje met verse vis bij de vele lunchrooms en restaurants.  De omgeving biedt ook veel mogelijkheden om leuk te winkelen, in Amsterdam uiteraard, maar ook in Haarlem met zijn fraaie historische binnenstad en in Beverwijk dat in 2020 nog een landelijke bekroning heeft gehad voor zijn inspirerende winkelbestand. Aan de rand van deze stad treft u bovendien de Beverwijkse Bazaar. Hier kunt u in de zeven grote hallen uren de Turkse en Oosterse cultuur opsnuiven, lekker eten en artikelen kopen die u elders niet vindt.

  • EuroParcs Spaarnwoude heeft een binnenzwembad
  • Het vakantiepark ligt centraal in de provincie Noord-Holland en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor verschillend vertier
  • Het vakantiepark ligt in het fraaie recreatiegebied Spaarnwoude met zijn zandstranden. Het veelal ondiepe water maakt het veilig zwemwater voor jong en ouder

Plattegrond EuroParcs Spaarnwoude

Informatiepakket

Zien en doen

EuroParcs Spaarnwoude staat voor veelzijdigheid, al in de directe omgeving van het park. Niet alleen kunt u mooie fiets- en wandeltochten maken door de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude, maar om de spreekwoordelijke hoek ligt tevens een aansprekende golfbaan van maar liefst 54 holes. Daarmee is dit golfcomplex, Golfbaan Spaarnwoude, de grootste van Europa! Op loopafstand van EuroParcs Spaarnwoude ligt nog een blikvanger: SnowWorld. Deze indoorskibaan heeft pistes tot 170 meter in lengte, in meerdere moeilijkheidsgraden. Ook zijn er aparte kinderpistes.

Voor wie meer cultuur en historie wil zien dan alleen in ‘de grote stad’: De wereldberoemde Zaanse Schans ligt slechts op twintig minuten rijden van het park. Hier ziet u Nederland in vroeger tijden, qua gebouwen en oude ambachten die er uitgevoerd worden.

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Spaarnwoude

Bent u benieuwd en zou u binnen willen kijken? Dat kan digitaal, maar ook in levende lijve! U bent van harte welkom, bijvoorbeeld tijdens een open dag, bij ons op het resort! Een recreatiewoning kopen in Noord-Holland? Laat u adviseren bij de aankoop van een vakantiewoning en maak een afspraak over de investeringsmogelijkheden.

Verkocht
EuroParcs Spaarnwoude
4 personen
Bouwjaar 2015
€ 184.500
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Spaarnwoude
6 personen
vanaf € 195.900
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Spaarnwoude
4 personen
vanaf € 129.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Spaarnwoude

Met een recreatiewoning op EuroParcs Spaarnwoude heeft u het beste van twee werelden. Het park ligt middenin een natuurrijk gebied, maar ook de stedelijke voorzieningen van Amsterdam zijn vlakbij. Neem contact met ons op voor alle informatie over de aankoop van een tweede huis.

Adres
Zuiderweg 2
1165 NA Halfweg

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak