Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Spaarnwoude

Spaarnwoude, middenin het bekende recreatiegebied

EuroParcs Spaarnwoude ligt in een van de bekendste recreatiegebieden van Noord-Holland, Spaarnwoude, nabij de doorgaande weg tussen Amsterdam en IJmuiden. Het vakantiepark heeft de naam van de perfecte uitvalsbasis en niet alleen om het centrum van de hoofdstad te bezoeken en daar bijvoorbeeld te genieten op het Leidseplein, Rembrandtplein of in de Jordaan. Vanaf EuroParcs  Spaarnwoude is het slechts vijftien minuten rijden naar het strand in Wijk aan Zee of IJmuiden. Ook het historische Haarlemse stadshart is op nog geen dertig minuten rijafstand gelegen.

Daarnaast is het vakantiepark nabij Golfbaan Spaarnwoude gesitueerd. Die heeft maar liefst 66 holes en is daarmee het grootste golfcomplex van Europa is. Ook SnowWorld Amsterdam is zowat naast het vakantiepark gelegen. Deze telt pistes tot 170 meter lang voor de geoefende en minder geoefende wintersporter en een aparte kinderpiste.

  • De Bazaar, één van de bekendste winkelwalhalla’s van Nederland, ligt op zo'n 20 minuten rijden. Verdeeld over zeven hallen is er vrijwel alles te krijgen wat u wilt, zowel op het gebied van food als non-food en dat tegen scherpe prijzen.
  • EuroParcs Spaarnwoude herbergt een verwarmd binnenzwembad, een apart baby-/peuterbad bruiningsapparatuur, sauna, solarium en een Turks stoombad.
  • Daarnaast is het vakantiepark gelegen in een bijzondere omgeving. Zwemwater, stranden en ligweiden kleuren recreatiegebied Spaarnwoude in. 

Plattegrond EuroParcs Spaarnwoude

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Het vakantiepark

Geniet in één van de grootste recreatiegebieden, Spaarnwoude, van Noord-Holland. Met het grootste golfcomplex van Europa om de hoek. EuroParcs Spaarnwoude staat voor ontspanning met de hoofdletter O. Bovendien is dit vakantiepark ideaal gelegen: op slechts een kwartier rijafstand van zowel de Noord-Hollandse kust als Amsterdam.

EuroParcs Spaarnwoude is echter ook een toplocatie voor winkelliefhebbers. Het ligt op korte rijafstand van de bekende Bazaar met zeven hallen waar je in Oosterse, Turkse of gewoon Nederlandse sfeer vrijwel alles kunt aanschaffen. Ook zit je vanaf EuroParcs Spaarnwoude zo in het centrum van Beverwijk dat begin 2020 nog door Willem-Alexander werd bezocht, omdat de winkeliers er zo innovatief zijn.

In de buurt van EuroParcs Spaarnwoude heb je ook wintersportfun: indoorskibaan SnowWorld Amsterdam heeft pistes voor de geoefende, minder geoefende en beginnende skiër.

De diversiteit van de regio, zowel landschappelijk als qua ontspanningsmogelijkheden, maakt samen met de luxueuze inrichting van het park EuroParcs Spaarnwoude tot een gewilde investeringslocatie. 

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Spaarnwoude

Bent u benieuwd en zou u binnen willen kijken? Dat kan digitaal, maar ook in levende lijve! U bent van harte welkom, bijvoorbeeld tijdens een open dag, bij ons op het resort! Een recreatiewoning kopen in Noord-Holland? Laat u adviseren bij de aankoop van een vakantiewoning en maak een afspraak over de investeringsmogelijkheden.

EuroParcs Spaarnwoude
Stijlvolle woning met klasse en een luxe uitstraling!
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
EuroParcs Spaarnwoude
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 129.500
Bekijk woning
EuroParcs Spaarnwoude
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 137.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Spaarnwoude

Met een recreatiewoning op EuroParcs Spaarnwoude heeft u het beste van twee werelden. Het park ligt middenin een natuurrijk gebied, maar ook de stedelijke voorzieningen van Amsterdam zijn vlakbij. Neem contact met ons op voor alle informatie over de aankoop van een tweede huis.

Adres
Zuiderweg 2
1165 NA Halfweg

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak