Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Jachthaven van Resort De Biesbosch

EuroParcs De Biesbosch

De ligging van EuroParcs De Biesbosch

Een stoere plek van Batavieren. Dat gevoel roept de ligging van EuroParcs De Biesbosch op wanneer u vanaf het vakantiepark over het Hollands Diep en de Dordtse Kil uitkijkt.

De jachthaven bij het park versterkt niet alleen het vakantiegevoel, maar biedt ook mogelijkheden voor woningeigenaren om op andere wijze dan een auto op het park te komen. EuroParcs De Biesbosch biedt kortom rust, maar het avontuur, oftewel in de natuur oftewel in steden als Dordrecht en Rotterdam, is nooit ver weg.

Plattegrond van EuroParcs De Biesbosch

 

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Bekijk alle foto's

Faciliteiten van EuroParcs De Biesbosch

EuroParcs De Biesbosch is een attractie op zich dankzij het centrumgebouw en alle faciliteiten en voorzieningen.

Het centrumgebouw is aangekleed met een lounge-, restaurant- en caferuimte. Met een supermarkt. Met een indoor speelparadijs. Met wellnessruimten en sauna’s. En met een zwembad. Daarnaast bevindt zich op het park nog een buitenzwembad, een grote speeltuin, een tennisbaan en een kinderboerderij.

Buitenzwembad op Resort De Biesbosch

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs De Biesbosch

Bent u benieuwd en zou binnen willen kijken? Dat kan digitaal, maar ook in levende lijve! U bent van harte welkom, bijvoorbeeld tijdens een open dag, bij ons op het vakantiepark! Een recreatiewoning kopen in Zuid Holland? Laat u adviseren bij de aankoop van een vakantiewoning, maak een afspraak over de investeringsmogelijkheden en vraag gratis een brochure aan over EuroParcs Biesbosch.

Verkocht
EuroParcs De Biesbosch
Ligging aan het water
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 109.500
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 99.500
Bekijk woning
Verkocht
Velthorst middenerker
EuroParcs De Biesbosch
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 109.500
Bekijk woning
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 89.500
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs De Biesbosch
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 129.500
Bekijk woning
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 99.500
Bekijk woning
EuroParcs De Biesbosch
Beperking is de nieuwe luxe!
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 89.500
Bekijk woning
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 119.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Video

Water, haven, mooie natuur, centraal gelegen en heel veel vakantieplezier! EuroParcs De Biesbosch ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil.

Het vakantiepark heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren, ideaal voor de watersporter! Met de boot vaart u direct het prachtige natuurgebied “De Hollandse Biesbosch” in. De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden.

Op dit park kunt u heerlijk zwemmen in een prachtig buitenzwembad en gebruik maken van tennisbanen en speelvoorzieningen voor kinderen. Een groot horeca- en wellnesscomplex met sauna’s, binnenzwembad een restaurant, en bar is ook aanwezig.

Bezoek de informatiedagen op EuroParcs De Biesbosch

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs De Biesbosch? Bezoek dan één van de open dagen of informatieavonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het vakantiepark u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op EuroParcs De Biesbosch.  

Investeren
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op het vakantiepark in Dordrecht voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf. Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Vakantiehuis kopen in Zuid-Holland?
Het aanbod recreatiewoningen op EuroParcs De Biesbosch kunt u online bekijken. Heeft u vragen, wilt u graag meer weten over het vakantiepark of een van de recreatiewoningen? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Liever op een ander moment langskomen wanneer het u uitkomt? Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Bezoek de informatiedagen op Resort De Biesbosch

Neem contact op met EuroParcs De Biesbosch

Vragen? Contact EuroParcs De Biesbosch door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres 
Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht

Contactgegevens 
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs De Biesbosch met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.