Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Jachthaven van Resort De Biesbosch

EuroParcs De Biesbosch

De ligging van Resort De Biesbosch

Een stoere plek van Batavieren. Dat gevoel roept de ligging van Resort De Biesbosch op wanneer u vanaf het resort over het Hollands Diep en de Dordtse Kil uitkijkt.

De jachthaven bij het resort versterkt niet alleen het vakantiegevoel, maar biedt ook mogelijkheden voor woningeigenaren om op andere wijze dan een auto op het park te komen. Resort De Biesbosch biedt kortom rust, maar het avontuur, oftewel in de natuur oftewel in steden als Dordrecht en Rotterdam, is nooit ver weg.

Plattegrond van Resort De Biesbosch

 

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Restaurant op Resort De Biesbosch
Zwembad op Resort De Biesbosch
Jachthaven op Resort De Biesbosch
Restaurant op Resort De Biesbosch

Faciliteiten van Resort De Biesbosch

Resort De Biesbosch is een attractie op zich dankzij het centrumgebouw en alle faciliteiten en voorzieningen.

Het centrumgebouw is aangekleed met een lounge-, restaurant- en caferuimte. Met een supermarkt. Met een indoor speelparadijs. Met wellnessruimten en sauna’s. En met een zwembad. Daarnaast bevind zich op het park nog een buitenzwembad, een grote speeltuin, een tennisbaan en een kinderboerderij

Buitenzwembad op Resort De Biesbosch

Bekijk het woningaanbod op Resort De Biesbosch

 

Bent u benieuwd en zou binnen willen kijken? Dat kan digitaal, maar ook in levende lijve! U bent van harte welkom, bijvoorbeeld tijdens een open dag, bij ons op het resort! Een recreatiewoning kopen in Zuid Holland? Laat u adviseren bij de aankoop van een vakantiewoning, maak een afspraak over de investeringsmogelijkheden en vraag gratis een brochure aan over EuroParcs Biesbosch.

Verkocht
EuroParcs De Biesbosch
Ligging aan het water
6 personen
€ 109.500
Bekijken
Verkocht
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
€ 99.500
Bekijken
Velthorst middenerker
EuroParcs De Biesbosch
6 personen
€ 109.500
Bekijken
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
€ 89.500
Bekijken
EuroParcs De Biesbosch
6 personen
€ 129.500
Bekijken
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
€ 99.500
Bekijken
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
€ 119.500
Bekijken
Verkocht
EuroParcs De Biesbosch
6 personen
€ 109.500
Bekijken
Bekijk het volledige aanbod

Video

Water, haven, mooie natuur, centraal gelegen en heel veel vakantieplezier! Resort De Biesbosch ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil.

Het resort heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren, ideaal voor de watersporter! Met de boot vaart u direct het prachtige natuurgebied “De Hollandse Biesbosch” in. De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden.

Op dit resort kunt u heerlijk zwemmen in een prachtig buitenzwembad en gebruik maken van tennisbanen en speelvoorzieningen voor kinderen. Een groot horeca- en wellnesscomplex met sauna’s, binnenzwembad een restaurant, en bar is ook aanwezig.

Bezoek de informatiedagen op Resort De Biesbosch

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort De Biesbosch? Bezoek dan één van de open dagen of informatieavonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort De Biesbosch.  

Investeren
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op het resort in Dordrecht voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf. Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Vakantiehuis kopen in Zuid-Holland?
Het aanbod recreatiewoningen op Resort De Biesbosch kunt u online bekijken. Heeft u vragen, wilt u graag meer weten over het resort of een van de recreatiewoningen? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Liever op een ander moment langskomen wanneer het u uitkomt? Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Bezoek de informatiedagen op Resort De Biesbosch

Neem contact op met Resort De Biesbosch

Vragen? Contact Resort De Biesbosch door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres 
Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht

Contactgegevens 
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs Resort De Biesbosch met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Park locatie