Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs De Biesbosch

Waterknooppunt met veel vakantievoorzieningen

EuroParcs De Biesbosch is een attractie op zich dankzij het centrumgebouw en alle faciliteiten en voorzieningen. Dit vakantiepark heeft zowel een buiten- als binnenzwembad, een beautycenter met wellnessvoorzieningen, een tennisbaan, een multifunctionele sportbaan, een dierenweide en een groot buitenspeelterrein voor kinderen.  Verder is er een groot indoorspeelparadijs, een minimarkt en diverse vormen van horeca: een restaurant met mooi terras, een loungeruimte, een bruin café en een luxe snackbar.

EuroParcs De Biesbosch is verder gelegen op het waterknooppunt Hollands Diep en Dordtse Kil. Bij het vakantiepark ligt een grote jachthaven zodat u ook per boot naar uw verblijfsaccommodatie kunt komen. De jachthaven is verder ook ideaal als uitvalsbasis voor de watersporter.

  • Gelegen aan het water
  • Naast het Nationale Park
  • Nabij Dordrecht en Rotterdam

Plattegrond van EuroParcs De Biesbosch

Informatiepakket

Zien en doen

EuroParcs  De Biesbosch ligt tegenover Nationaal Park De Hollandsche Biesbosch waar voor diegenen die er wandelend of varend doorheen gaan zich een natuurparadijs ontvouwt. Verder ligt Dordrecht, de oudste stad van Holland, op nog geen tien minuten rijden. Dordrecht biedt een blik op het verleden met het Hof en de Grote Kerk, maar is ook interessant voor winkelliefhebbers. De Dordtse Voorstraat is namelijk de langste winkelstraat van Nederland. Wie meer houdt van een moderne bruisende omgeving kan kiezen voor Rotterdam dat op iets meer dan twintig minuten rijden van het vakantiepark is gelegen.

Wat betreft andere ontspanningsmogelijkheden: attractiepark De Efteling is op maar dertig kilometer van EuroParcs De Biesbosch gesitueerd, GoKart in Dordrecht herbergt een spectaculaire indoorbaan en verder is Skischool Drechtsteden met zijn kunstskibaan een aanrader. Leuk voor jong en ouder is verder Klimpark Fun Forest Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, de Kinderdijk met zijn vele molens en Glowgolf  & Escape Room Capelle aan den IJssel.

Buitenzwembad op Resort De Biesbosch

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs De Biesbosch

Bent u benieuwd en zou binnen willen kijken? Dat kan digitaal, maar ook in levende lijve! U bent van harte welkom, bijvoorbeeld tijdens een open dag, bij ons op het vakantiepark! Een recreatiewoning kopen in Zuid Holland? Laat u adviseren bij de aankoop van een vakantiewoning, maak een afspraak over de investeringsmogelijkheden en vraag gratis een brochure aan over EuroParcs Biesbosch.

EuroParcs De Biesbosch
6 personen
vanaf € 150.900
Bekijk woning
In prijs verlaagd
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
vanaf € 119.500
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
vanaf € 349.900
Bekijk woning
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
vanaf € 199.900
Bekijk woning
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
vanaf € 155.900
Bekijk woning
EuroParcs De Biesbosch
6 personen
vanaf € 179.900
Bekijk woning
EuroParcs De Biesbosch
4 personen
vanaf € 184.900
Bekijk woning
EuroParcs De Biesbosch
Ligging aan de haven!
6 personen
vanaf € 204.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs De Biesbosch

Vragen? Contact EuroParcs De Biesbosch door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres 
Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht

Contactgegevens 
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs De Biesbosch met meer informatie over de recreatiewoningen.