Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Resort De Koog Texel

EuroParcs De Koog

Beleef Texel op EuroParcs De Koog

EuroParcs De Koog is gesitueerd op het vliedend middelpunt van Texel. Waar de wegen naar het noorden, westen, oosten en zuiden van het eiland samenkomen. Waar u tegelijkertijd maar op vijf minuten rijden van het strand afzit. Waar u ook in vijf minuten tijd op het duin staat met uitzicht over het unieke natuurgebied De Slufter. Waar u door het brakke water kunt lopen, bijzondere gras- en plantensoorten kunt waarnemen en vogels als de eidereend, scholekster, kluut, kievit, tureluur, strandplevier, bontbekplevier en stormmeeuw kunt zien. Nabij De Slufter lopen bovendien wilde konikpaarden rond.

Zoals de parknaam al weergeeft ligt EuroParcs De Koog nabij De Koog, een dorp met een bruisend centrum volop restaurant, bars en andere uitgaansgelegenheden. Bovendien kent De Koog ook een groot winkelbestand en een groot strand met goed toegeruste strandpaviljoens. Wie nog een breder winkel- en horecabestand wil: het grootste dorp van Texel, Den Burg, ligt op nog geen tien minuten rijden vanaf EuroParcs De Koog.

EuroParcs De Koog ligt tegen de duinrand van natuurreservaat Korverskool. Dit natuurgebied is onderdeel van Nationaal Park Duinen van Texel. Vanaf het vakantiepark wandelt of fiets u in korte tijd naar het brede strand van de Koog. Verlaat u het vakantiepark in zuidelijke richting, dan wandelt u direct natuurgebied Waalenburg in.

Plattegrond EuroParcs De Koog

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Vakantiewoning Resort De Koog
Vakantiewoning Resort De Koog
Vakantiewoning Resort De Koog
Vakantiewoning Resort De Koog
Vakantiewoning Resort De Koog
Vakantiewoning Resort De Koog
Vakantiewoning Resort De Koog
Vakantiewoning Resort De Koog
Luchtfoto Resort De Koog
Bekijk alle foto's

Uw eigen lodge op het meest veelzijdige Waddeneiland

Er worden 37 prachtige, stijlvolle lodges voor 4 personen gebouwd midden in het prachtige duinlandschap van Texel. De kavels en recreatiewoningen zijn zorgvuldig gekozen zodat er voldoende pricavy is. De uitvoering van de lodges is van hoogwaardige, onderhoudsarme materialen die een natuurlijke uitstraling hebben. Elke recreatiewoning is voorzien van een berging (overkapt) voor fietsen en natuurlijk een heerlijk zonneterras.

Resort De Koog Texel

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs De Koog

Op EuroParcs De Koog zijn verschillende soorten vakantiehuizen te koop. Wilt u meer weten over deze vakantiehuizen? Bekijk online het aanbod vakantiehuizen op EuroParcs De Koog, bijvoorbeeld de onderstaande.

Pavillon La Mer
EuroParcs De Koog
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 154.500
Bekijk woning
Pavillion La Mer Resort De Koog
EuroParcs De Koog
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 369.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Beleef Texel met zijn fantastische stranden, prachtige natuurgebieden en bijzondere bezienswaardigheden.

Texel staat voor het betere leven. Voor het genieten dat in de volksmond Bourgondisch wordt genoemd. De schapen op het eiland vormen een eigen ras waarvan het vlees door de hoge kwaliteit ervan zeer geliefd is. Verder heeft het eiland een eigen bier, de Texelse Skuumkoppe. Dit donkere tarwebier, ook wel donker witbier genoemd, heeft een heerlijke afdronk en is inmiddels in heel Noord-Holland een begrip. Het is mogelijk om op de brouwerij in Oudeschild een rondleiding te krijgen en dit gerstenat met andere biersoorten te
proeven.

Oudeschild is ook de plek van de zeehondenafvaarten: tochten van anderhalf uur of langer richting Vlieland of De Razende Bol waar grijze zeehonden en gewone zeehonden liggen te zonnen op de zandbanken. In de winter kun je de jongen van de grijze zeehonden zien op de zandbanken, in juli en augustus heb je vanaf de boot zicht op de pups van de gewone zeehond. De zeewind die in het gezicht blaast en de meeuwen die om de boot vliegen en door de schipper vaak ook gevoerd worden vormen een extra attractie tijdens deze boottocht. Daarnaast is het soms ook mogelijk om een wandeltocht op het wad te maken.

Wie er zeker van wil zijn om de zeehonden van dichtbij te bekijken, moet naar Ecomare. Dit zeehondenopvangcentrum, op een steenworp gelegen van EuroParcs De Koog, is een attractie op zich. Huilers en volwassen dieren alsmede bruinvissen vormen het bijzondere gastenbestand van Ecomare. U kunt zien hoe de dieren gevoerd worden en daarnaast tal van informatie krijgen over hun levenswijze. Ecomare ligt in de duinen, aan een groot bosgebied wat een ander onderscheidend element aan Texel is: het heeft kwelders, bossen, ruige duingebieden, heide, graslanden en pittoreske dorpen. Den Burg en De Koog hebben qua winkelbestand en horeca alles waar een gezin behoefte aan heeft. Daarnaast kennen de Texelse dorpen in algemeenheid veel historische panden, waarbij de vuurtorens eruit springen. Die van De Cocksdorp in het noorden van het eiland met uitzicht over zowel de Noordzee als de Waddenzee is het meest bekend.

Voor wie verder wil dan Texel hoeft het bovendien niet bij een uitzicht te blijven. Aan de noordwestkant van het eiland, vlakbij De Cocksdorp, kun je dagelijks met de boot naar Vlieland.

Texel Resort De Koog

Bezoek de informatiedagen op EuroParcs De Koog

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs De Koog? Bezoek dan één van de informatiedagen of avonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die EuroParcs De Koog u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op EuroParcs De Koog. 

Investering
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op dit vakantiepark op Texel voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf. Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Advies
Het aanbod recreatiewoningen op EuroParcs De Koog kunt u alvast online bekijken. Heeft u vragen? Wenst u meer informatie over het vakantiepark of een van de recreatiewoningen? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens een van de open dagen. De open dagen kalender geeft u een overzicht met alle open dagen van alle vakantieparken. Liever op een ander moment op bezoek komen? Dat natuurlijk ook. Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Tijdens de open dagen bent u zonder afspraak vanaf 10:00u van harte welkom op het park. Bent u van plan om te komen en wenst u op een van deze dagen toch een afspraak in te plannen met de aankoopadviseur? Vul dan het afsprakenformulier in.

Bezoek de informatiedagen op Resort De Koog

Neem contact op met EuroParcs De Koog

Vragen? Neem contact op met EuroParcs De Koog door te bellen of mailen! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs De Koog met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.