Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Uitzicht Resort De Kraaijenbergse Plassen

Resort De Kraaijenbergse Plassen

Rustiek en waterrijk gelegen bij Nijmegen

Resort De Kraaijenbergse Plassen ligt nabij Nijmegen en is zowel per auto als boot uitstekend te bereiken. Dit laatste door zijn ligging aan natuur- en recreatiegebied de Kraaijenbergse Plassen. Deze ‘groene long’ omvat zeven grote natuur- en recreatieplassen en is maar liefst 400 hectare groot.

Er is bovendien een directe vaarroute vanaf de Maas naar het resort. Deze mooie vaarroute brengt u langs de mooiste plekjes van de Kraaijenbergse Plassen. Rondom de Kraaijenbergse Plassen ligt het Land van Cuijk: een aantrekkelijk fiets- en wandelgebied door het pittoreske landschap van landelijk groen en rustieke dorpen. En voor wie een dagje wil winkelen of genieten van andere stedelijke voorzieningen: Cuijk zelf, dat een gezellig centrum kent, is slechts op 10 minuten rijden van het resort gelegen. Wenst u meer historie te zien en shopfun te beleven? Nijmegen ligt ook slechts op 20 minuten rijafstand van het resort.

Plattegrond Resort De Kraaijenbergse Plassen

 

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Luchtfoto Resort De Kraaijenbergse Plassen
Luchtfoto Resort De Kraaijenbergse Plassen
Entree Resort De Kraaijenbergse Plassen
Resort De Kraaijenbergse Plassen
Resort De Kraaijenbergse Plassen
Luchtfoto Resort De Kraaijenbergse Plassen
Woning aan het water op Resort De Kraaijenbergse Plassen
Luchtfoto Resort De Kraaijenbergse Plassen
Woning aan het water op Resort De Kraaijenbergse Plassen
Vakantiewoning Resort De Kraaijenbergse Plassen
Bekijk alle foto's

Het resort genaamd De Kraaijenbergse Plassen

Resort De Kraaijenbergse Plassen wordt een resort dat het beste van water- en natuurbeleving combineert. Om dat eerste nog maar eens te benadrukken: u kunt vanaf de Maas rechtstreeks naar het resort varen! EuroParcs is momenteel bezig het resort nog meer divers te maken en daarmee voor nog meer beleving te zorgen.

Daartoe worden momenteel niet alleen nieuwe faciliteiten en voorzieningen, maar ook wegen aangelegd. De kroon op het werk zijn de nieuwe recreatiewoningen die EuroParcs in eigen beheer ontwerpt en ontwikkelt en die waar mogelijk, het gevoel van ‘thuis’ overtreft. Tegelijkertijd sluiten ze door de natuurlijke look aan bij de omgeving en is de inrichting zowel luxueus als luchtig waarmee het vakantiegevoel wordt versterkt. En: kavels direct aan het water zijn beschikbaar! De mooiere en grotere recreatiewoningen op Resort De Kraaijenbergse Plassen zorgen daarmee voor een prachtige symbiose: enerzijds voelt het door al dat comfort als thuis maar dan wel met een vleugje adellijke klasse.

Luchtfoto Resort De Kraaijenbergse Plassen

Aanbod recreatiewoningen van Resort De Kraaijenbergse Plassen

Resort De Kraaijenbergse Plassen wordt een resort dat het beste van water- en natuurbeleving combineert. Ontdek het aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

Velthorst
Resort De Kraaijenbergse Plassen
4 personen
€ 129.500
Bekijken
Resort De Kraaijenbergse Plassen
12 personen
€ 539.900
Bekijken
Resort De Kraaijenbergse Plassen
12 personen
€ 539.900
Bekijken
Resort De Kraaijenbergse Plassen
Aan het water met vrij uitzicht
6 personen
€ 349.500
Bekijken
Bekijk het volledige aanbod

Informatiedagen Resort De Kraaijenbergse Plassen

Bent u geinteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort De Kraaijenbergse Plassen? Bezoek dan één van de informatiedagen/ avonden of maak een afspraak met de aankoopadviseur. U bent van harte welkom op het resort dat volop in ontwikkeling is. 

Aan de Kraaijenbergse Plassen nabij Cuijk ontwikkeld EuroParcs een nieuw resort. Op het vakantiepark zullen nieuwe recreatiewoningen worden gebouwd op ruime kavels. Een deel van de kavels is gelegen aan het water en biedt een fantastisch uitzicht over de Kraaijenbergse Plassen. Het nieuwe resort biedt voor de investeerder uitstekende investeringsmogelijkheden. Het is ook mogelijk om op het resort een recreatiewoning aan te schaffen voor (gedeeltelijk) eigen gebruik.

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkeling van het nieuwste project van EuroParcs of in de aankoop van een recreatiewoning op Resort De Kraaijenbergse Plassen? Tijdens de open dagen bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het park.

Maakt u liever een afspraak met de verkoopadviseur? Neem dan vooral even contact met ons op.

Recreatiewoningen op Resort De Kraaijenbergse Plassen

Contact met EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

Het vakantiepark Resort De Kraaijenbergse Plassen is gelegen nabij het karakteristieke dorpje Linden in het Land van Cuijk, in het noordoosten van Brabant! Heeft u vragen voor EuroParcs over Resort De Kraaijenbergse Plassen? Wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres 
Den Drul 19 
5439 NR Linden

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Park locatie