Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs De Rijp

Meesterlijke ligging van ‘tweede Zaanse Schans’

EuroParcs De Rijp is een attractie op zich dankzij de aanblik van het vakantiepark en het rijke faciliteitenniveau. Dit vakantiepark nabij De Rijp, dat in het verleden is verkozen tot mooiste dorp van de provincie Noord-Holland, herbergt veel vakantiewoningen die zijn opgetrokken in oud-Zaanse en oud-Waterlandse stijl.

Deze tweede ‘Zaanse Schans’ in de volksmond kent een centrumgebouw in eveneens historische stijl met restaurant, lounge, terras, minisupermarkt, ijssalon, binnenzwembad, sauna, andere wellnessfaciliteiten en indoor speelparadijs. Ook herbergt dit vakantiepark  ook tal van buitenfaciliteiten zoals een buitenzwembad, een multifunctionele sportbaan en een dierenweide.

EuroParcs De Rijp ligt verder aan het Noordhollandsch kanaal, aan het natuurgebied de Eilandspolder, op een steenworp van het Alkmaardermeer en vlakbij de Zaanse Schans, werelderfgoed de Beemster en de befaamde Schermer molens. 

  • Centraal gelegen in Noord-Holland
  • Vlakbij de Zaanse Schans
  • Nabij Zaandam en Alkmaar

Plattegrond van EuroParcs De Rijp

 

Informatiepakket

Zien en doen

Een schilderij van de Hollandse Meesters. Dat gevoel roept EuroParcs De Rijp in West-Graftdijk op wanneer u vanaf het vakantiepark over het Noord-Hollands kanaal of het natuurgebied De Eilandspolder uitkijkt. Vanuit het park is het prachtig varen naar niet alleen de Eilandspolder, maar ook naar het Alkmaardermeer met het veeneiland De Woude als mogelijke pitstop. Of ontdek alle pittoreske dorpjes in de nabije omgeving op de fiets, zoals De Rijp en Middenbeemster. Bezienswaardigheden zijn de kaasfabriek van Beemster kaas, de molens in de Schermer en de forten van De Stelling van Amsterdam. Wanneer u kiest voor Fort aan de Nekkerweg kunt u bovendien genieten van de grootse spa die er in gevestigd is.

Ook anderszins in het vakantiepark ideaal gelegen: Alkmaar met zijn kaasmarkt in de zomer ligt op slechts tien minuten rijden, de Zaanse Schans is op een kwartier rijden gelegen, net als de Noord-Hollandse duinen, bossen, stranden en Noordzee. Verder bent u vanaf het park in iets meer dan tien minuten op de Koemarkt in Purmerend of op de 18-holes baan in dezelfde stad. Volendam, dat zowel historie als een bruisend uitgaansleven biedt, is op een half uur rijafstand gesitueerd.

 

Zwembad op Resort De Rijp

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs De Rijp

U bent van harte welkom op EuroParcs De Rijp tijdens een van de informatie dagen of maak gerust een afspraak met de aankoopadviseur wanneer het u gelegen komt. Overweegt u een vakantiehuis te kopen in Noord Holland? Laat u goed informeren over investeringsmogelijkheden en vraag gratis een brochure over EuroParcs De Rijp.

EuroParcs De Rijp
6 personen
vanaf € 234.900
Bekijk woning
Lodge
EuroParcs De Rijp
4 personen
vanaf € 89.500
Bekijk woning
EuroParcs De Rijp
6 personen
vanaf € 224.900
Bekijk woning
EuroParcs De Rijp
6 personen
vanaf € 389.900
Bekijk woning
EuroParcs De Rijp
6 personen
vanaf € 339.900
Bekijk woning
EuroParcs De Rijp
6 personen
vanaf € 229.900
Bekijk woning
Eco Concept
EuroParcs De Rijp
4 personen
vanaf € 119.500
Bekijk woning
EuroParcs De Rijp
6 personen
vanaf € 119.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs De Rijp

Vragen? Contact EuroParcs De Rijp door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres 
Burgemeester Dalenbergstraat 50
1486 MT West-Graftdijk

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen van EuroParcs De Rijp met meer informatie over de recreatiewoningen.