Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort De Rijp
Resort De Rijp
Resort De Rijp

Hollands Rijp

Een meer Hollandse beleving kan bijna niet. Kabbelend water voor de deur, een natuurlijk landschap met riet en moerasbos op korte afstand evenals grasland met koeien: EuroParcs Resort De Rijp straalt in alles het pure Nederland uit.

Of u nu naar de Zaanstreek of Amsterdam gaat, of naar De Rijp, Volendam, Marken, Alkmaar of het pittoreske eiland De Woude: Hollands glorie vindt u overal terug in de fraaie zeventiende eeuwse panden en het is allemaal binnen een half uur bereikbaar.

Niet alleen de ligging van het resort is grandioos. Ook het aanbod recreatiewoningen in Noord-Holland is spectaculair en de faciliteiten op en rondom het resort maken het plaatje compleet. Wilt u meer weten? Bekijk de video en foto's en krijg een indruk van de natuurlijke schoonheid van EuroParcs Resort De Rijp!

Is uw interesse gewekt en overweegt u om een recreatiewoning te kopen in Noord Holland? Kom vooral even op bezoek en ontmoet ons en het vakantiepark in West-Graftdijk. Bijvoorbeeld tijdens de informatiedagen. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.