Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Resort De Rijp

Resort De Rijp

Een meesterlijke ligging

Een schilderij van de Hollandse Meesters. Dat gevoel roept de ligging van EuroParcs Resort De Rijp in West-Graftdijk op wanneer u vanaf het resort over het Noordhollandsch kanaal of het natuurgebied De Eilandspolder uitkijkt.

Een gevoel dat versterkt wordt als u de pont naar het eiland De Woude neemt, door werelderfgoed de Beemster rijdt of het fraaie dorpshart van De Rijp bezichtigt: het ligt allemaal op maximaal drie kilometer afstand. Resort De Rijp biedt kortom afwisseling en veelzijdigheid, zowel in landschap als in architectuur!

Resort De Rijp is een kleine weergave van de veelzijdigheid die Noord-Holland biedt. Het grote Amsterdam of de authentieke Zaanse Schans? De fraaie West-Friese cultuur en historie in Hoorn en Enkhuizen? Golfen op een hypermoderne 18-holes baan in Purmerend of op een wat meer sfeervolle omgeving van de 9-holes baan in Zuidoostbeemster? Noord-Holland heeft het allemaal en ook deze vormen van beleving en ontspanning liggen op maximaal een half uur afstand. Daarnaast ligt ook de Noord-Hollandse kust, karakteristiek door niet alleen de duinen maar ook een groot bosgebied, op nog geen dertig minuten rijden.

Plattegrond van Resort De Rijp

 

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Vakantiewoning op Resort De Rijp
Receptie op Resort De Rijp
Vakantiewoning op Resort De Rijp
Vakantiewoning op Resort De Rijp
Vakantiewoning op Resort De Rijp
Bungalow op Resort De Rijp
Vakantiewoning aan het water op Resort De Rijp
Zwembad op Resort De Rijp
Restaurant op Resort De Rijp
Speeltuin op Resort De Rijp
Bekijk alle foto's

Ontdek de faciliteiten van Resort De Rijp

EuroParcs Resort De Rijp is een attractie op zich dankzij de faciliteiten in het centrumgebouw.

Het centrumgebouw is aangekleed met een lounge- en restaurantruimte. Met een kleine supermarkt. Met een indoor speelparadijs. Met wellnessruimten en sauna’s. En met een binnenzwembad. Daarnaast kent dit resort ook tal van buitenfaciliteiten zoals een buitenzwembad, een multifunctionele sportbaan en een dierenweide.

Vanuit het resort is het prachtig varen naar de Eilandspolder. Of ontdek alle pittoreske dorpjes in de nabije omgeving op de fiets. Boten en fietsen zijn te huur bij de receptie op Resort De Rijp.

Zwembad op Resort De Rijp

Bekijk het woningaanbod op Resort De Rijp

U bent van harte welkom op Resort De Rijp tijdens een van de informatie dagen of maak gerust een afspraak met de aankoopadviseur wanneer het u gelegen komt. Overweegt u een vakantiehuis te kopen in Noord Holland? Laat u goed informeren over investeringsmogelijkheden en vraag gratis een brochure over Resort De Rijp.

Velthorst
Resort De Rijp
Deze recreatiewoning is verkocht, informeer naar onze andere mogelijkheden.
4 personen
€ 99.500
Bekijken
Resort De Rijp
6 personen
€ 129.500
Bekijken
Lodge
Resort De Rijp
4 personen
€ 89.500
Bekijken
Pavillon Lumiere
Resort De Rijp
8 personen
€ 259.500
Bekijken
Waterland
Resort De Rijp
6 personen
€ 199.500
Bekijken
Resort De Rijp
6 personen
€ 129.500
Bekijken
Velthorst
Resort De Rijp
4 personen
€ 119.500
Bekijken
Bekijk het volledige aanbod

Video

Een meer Hollandse beleving kan bijna niet. Kabbelend water voor de deur, een natuurlijk landschap met riet en moerasbos op korte afstand evenals grasland met koeien: EuroParcs Resort De Rijp straalt in alles het pure Nederland uit.

Of u nu naar de Zaanstreek of Amsterdam gaat, of naar De Rijp, Volendam, Marken, Alkmaar of het pittoreske eiland De Woude: Hollands glorie vindt u overal terug in de fraaie zeventiende eeuwse panden en het is allemaal binnen een half uur bereikbaar.

Niet alleen de ligging van het resort is grandioos. Ook het aanbod recreatiewoningen in Noord-Holland is spectaculair en de faciliteiten op en rondom het resort maken het plaatje compleet. Wilt u meer weten? Bekijk de video en foto's en krijg een indruk van de natuurlijke schoonheid van EuroParcs Resort De Rijp!

Is uw interesse gewekt en overweegt u om een recreatiewoning te kopen in Noord Holland? Kom vooral even op bezoek en ontmoet ons en het vakantiepark in West-Graftdijk. Bijvoorbeeld tijdens de informatiedagen. 

Bezoek de informatiedagen op Resort De Rijp

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een tweede huis? Kom langs tijdens één van de informatiedagen en bezoek EuroParcs Resort De Rijp.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort De Rijp.  

Investeren
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op het resort in West-Graftdijk voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Recreatiewoning kopen in Noord-Holland
Het aanbod recreatiewoningen op Resort De Rijp kunt u alvast online bekijken. Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over het resort of een recreatiewoning? Neem gerust contact met ons op. Kom langs tijdens de open dagen of maak een afspraak met een aankopoadviseur wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Tijdens de open dagen bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Bent u van plan om te komen en wenst u op een van deze dagen toch een afspraak in te plannen met de aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Bezoek de informatiedagen op Resort De Rijp

Neem contact op met Resort De Rijp

Adres 
Burgemeester Dalenbergstraat 50
1486 MT West-Graftdijk

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen van EuroParcs Resort De Rijp met meer informatie over de recreatiewoningen. Wilt u meer weten over investeren en de mogelijkheden daarvan? Het stappenplan geeft uitleg over de aankoop van een recreatiewoning bij EuroParcs.

Park locatie