Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Resort De Wije Werelt

EuroParcs De Wije Werelt

Veluwse ligging van Resort De Wije Werelt

Resort De Wije Werelt is gelegen in Otterlo, diep verscholen in de Veluwe. Het is het kloppend hart van dit enige grote bosgebied van Nederland. Veelzeggend is dat één van de ingangen van Nationaal Park De Hoge Veluwe zich in Otterlo bevindt.

Ook de natuurgebieden Het Mosselsche Zand en Planken Wambuis liggen tegen Otterlo aan, terwijl u in korte tijd ook in Nationaal Park Veluwezoom bent. Tegelijkertijd ligt Apeldoorn op nog geen kwartier rijden en bent u ook in een kort tijdbestek in Arnhem, zodat u het beste ervaart van een natuurlijke omgeving en stedelijke voorzieningen.

De omgeving biedt sowieso veel vertier. Apeldoorn en omgeving herbergt de Apenheul, familiepretpark Koningin Juliana Toren, kinderparadijs Malkenschoten en het klimbos Veluwe en Arnhem onder meer Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum. Andere aanraders binnen een straal van dertig kilometer zijn het Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, de paleistuin Het Loo van de koninklijke familie en het kasteel Rosendael.

Plattegrond Resort De Wije Werelt

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Vakantiewoning op Resort De Wije Werelt
Vakantiewoning op Resort De Wije Werelt
Geurt vakantiewoning op Resort De Wije Werelt
Stacaravan op Resort De Wije Werelt
Zwembad op Resort De Wije Werelt
Chalet op Resort De Wije Werelt
Zwerfhutten op Resort De Wije Werelt
Restaurant op Resort De Wije Werelt
Restaurant op Resort De Wije Werelt
Indoor Speelparadijs op Resort De Wije Werelt
Indoor Speelparadijs op Resort De Wije Werelt
Indoor Speelparadijs op Resort De Wije Werelt
Indoor speelparadijs op Resort De Wije Werelt
Restaurant op Resort De Wije Werelt
Vakantiewoning op Resort De Wije Werelt
Vakantiewoning op Resort De Wije Werelt
Vakantiewoning op Resort De Wije Werelt
Zwerfhut op hoogte op Resort De Wije Werelt
Buitenzwembad op Resort De Wije Werelt
Speeltuin op Resort De Wije Werelt
Luchtfoto van Resort De Wije Werelt
Natuurwoningen op Resort De Wije Werelt
Buitenzwembad op Resort De Wije Werelt
Bekijk alle foto's

Faciliteiten op Resort De Wije Werelt

Zomaar een greep uit de faciliteiten op Resort De Wije Werelt die op zich al de rijkdom van het resort weerspiegelt, maar pas echt tot leven komen wanneer ze worden ingebed in de totale sfeerbeleving die Resort De Wije Werelt biedt.

Een verwarmd buitenzwembad. Een apart peuterbad met speel- en spettertoestellen. Een kinderboerderij en een buitenspeeltuin. Een binnenspeelparadijs. Een kidsclub die voor de kleinsten onder ons volop kinderanimatie organiseert in het kindertheater. 

Zo is het achtergronddecor van het buitenzwembad het familierestaurant De Houtzagerij dat in alles de Veluwe uitademt. Deze horecagelegenheid is gebouwd met lariks- en douglashout van 25 meter hoge bomen uit het natuurgebied Planken Wambuis. De unieke sfeer van Resort De Wije Werelt komt niet alleen terug in de horeca of in het rijke voorzieningenniveau, maar vooral ook in de natuuraccommodaties die in alles beantwoorden aan dat wat de consument anno nu eist: een optimum aan natuurbeleving zonder dat aan de mate van comfort concessies worden gedaan. Elk van deze natuuraccommodaties is gebouwd met hout uit de Veluwe maar voelt qua comfort van binnen als thuis dankzij de rijke inrichting.

Buitenzwembad op Resort De Wije Werelt

Aanbod natuuraccommodaties van Resort De Wije Werelt

Bekijk de natuuraccommodaties en de rest van het aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Resort De Wije WereltBent u benieuwd? Laat u dan vooral even informeren en adviseren door een aankoopadviseur over de investeringsmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij staan u graag te woord.

Lodge
EuroParcs De Wije Werelt
4 personen
€ 89.500
Bekijken
EuroParcs De Wije Werelt
10 personen
€ 299.500
Bekijken
Verkocht
Boslodge
EuroParcs De Wije Werelt
4 personen
€ 139.500
Bekijken
Bekijk het volledige aanbod

Video

Er zijn weinig plekken in Nederland als Resort De Wije Werelt in Otterlo waar de mystiek van het bos de oren doet spitsen, de ogen doet twinkelen en de neus doet prikkelen met geuren die u elders in Nederland nauwelijks ruikt.

Dit resort in het hart van de Veluwe brengt u de verse geur van dennennaalden, ochtendnevel waarin u wellicht een hert of een wild zwijn ontwaart, een bonte verzameling van geluiden van allerlei dieren en het spectaculaire aanzicht van de zandverstuivingen op Het Mosselsche Zand.

De fraaie aanblik van de natuurlijke ongerepte beken in het gebied en de oer-Nederlandse heide die in bloei staat is nog niet eens genoemd. EuroParcs presenteert u kortom een met hoofdletters geschreven bosbeleving. Een ervaring die u elders niet of nauwelijks kunt vinden aangezien de Veluwe in omvang, puurheid en dierenleven uniek is in Nederland.

 

 

Informatiedagen op Resort De Wije Werelt

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort De Wije Werelt? Bezoek dan één van de informatiedagen of avonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort De Wije Werelt. 

Verhuren
Wist u bijvoorbeeld dat u een recreatiewoning op Resort De Wije Werelt voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Aankoopadviseur
Wenst u meer informatie over het resort of een van de natuuraccommodaties? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Liever op een ander moment op bezoek komen? Dat kan! Maak een afspraak met de aankoopadviseur wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Tijdens de open dagen bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Bent u van plan om te komen en wenst u op een van deze dagen toch een afspraak in te plannen? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Zwerfhut op hoogte op Resort De Wije Werelt

Neem contact op met Resort De Wije Werelt

Vragen? Contact Resort De Wije Werelt door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Arnhemseweg 100-102
6731 BV in Otterlo

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Resort De Wije Werelt met informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Park locatie