Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Kaatsheuvel

‘Recreatiehoofdstad’ van Nederland

Je hebt vakantieparken en vakantieparken, maar slechts één verdient de titel ‘recreatiehoofdstad’: EuroParcs Kaatsheuvel. Omdat het direct naast Nederlands mooiste en bekendste attractiepark, De Efteling, is gelegen. Omdat het ook direct aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, befaamd om zijn bossen en zandverstuivingen, is gesitueerd. En omdat het ook zelf heel veel herbergt: een buitenzwembad en een overdekt zwembad, sportvelden, een minigolfbaan, speeltuinen en zeer uitgebreide horeca die bestaat uit onder andere een gezellig familierestaurant bestaat.

  • Op steenworp afstand van De Efteling
  • Nabij Tilburg en Den Bosch
  • Vele faciliteiten op het park

Plattegrond EuroParcs Kaatsheuvel

Informatiepakket

Zien en doen

EuroParcs Kaatsheuvel staat door zijn ligging aan bos, heide, duinen én De Efteling voor veelzijdigheid. U hebt hier de keuze om te kiezen voor de reuring van het attractiepark of de rust van onder meer de heide op Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Maar waar u ook voor kiest: u bent altijd verzekerd van de lach van uw kinderen, want ook in het zand en de bossen in dit nationaal park is het heerlijk spelen. Er leven veel dieren in dit natuurgebied, maar wie er nog veel meer wil zien moet naar Safaripark De Beekse Bergen dat binnen een half uur rijden ligt: hier ziet u leeuwen, neushoorns, jachtluipaarden, olifanten, zebra’s en giraffen vrij rondlopen. Een aanrader is verder het kleinschalige dierenpark De Oliemeulen in Tilburg. Hier worden roofvogelshows gehouden en krijgt u, wanneer u dit zou willen, de kans een slang om uw nek te doen of een vogelspin in de hand te houden.

Tilburg ligt op een kleine twintig minuten rijden van het vakantiepark. Naast de stadsbrouwerij en het textielmuseum is Doloris’ Meta Maze een aanrader: hier moet u geblinddoekt door een doolhof vol met kunstwerken gaan. Hierbij moet u klimmen, klauteren en glijden om in een volgende ruimte te geraken. Verder biedt Tilburg veel shopfun en ook anderszins veel te zien zoals het voormalige paleis van koning Willem II.

Luchtfoto EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Foto's

Bekijk alle foto's

Aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Kaatsheuvel

Op EuroParcs Kaatsheuvel zijn verschillende type recreatiewoningen te koop, zoals een Concept, een Velthorst en het type Villa Kaatsheuvel.

Wilt u meer weten over deze recreatiewoningen? Kom langs, bezoek, beleef ons vakantiepark in Kaatsheuvel en ontvang persoonlijk advies op maat. Neem contact op en bel of maak een afspraak met de verkoopadviseur. U kunt natuurlijk ook langs komen tijdens een van de verkoopdagen, dan informeren wij u graag.

EuroParcs Kaatsheuvel
4 personen
vanaf € 145.900
Bekijk woning
Verkocht
7% vast meerjarig rendement
EuroParcs Kaatsheuvel
4 personen
vanaf € 142.500
Bekijk woning
EuroParcs Kaatsheuvel
6 personen
vanaf € 294.900
Bekijk woning
EuroParcs Kaatsheuvel
6 personen
vanaf € 215.900
Bekijk woning
EuroParcs Kaatsheuvel
4 personen
vanaf € 140.900
Bekijk woning
Hackfort Panorama
EuroParcs Kaatsheuvel
4 personen
€ 149.500
Bekijk woning
Concept
EuroParcs Kaatsheuvel
4 personen
vanaf € 124.900
Bekijk woning
EuroParcs Kaatsheuvel
4 personen
€ 184.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Kaatsheuvel

Vragen? Contact EuroParcs Kaatsheuvel door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Van Haestrechtstraat 24
5171 RC Kaatsheuvel

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Kaatsheuvel met informatie over de recreatiewoningen.