Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Kaatsheuvel

Vakantierijk & rustig gelegen EuroParcs Kaatsheuvel

EuroParcs Kaatsheuvel staat door zijn ligging aan bos, heide, duinen én De Efteling voor veelzijdigheid. U hebt hier de keuze om te kiezen voor de reuring van het attractiepark of de rust van onder meer de heide op Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Maar waar u ook voor kiest: u bent altijd verzekerd van de lach van uw kinderen, want ook in het zand en de bossen in dit nationaal park is het heerlijk spelen. Bovendien bent u op EuroParcs Kaatsheuvel ~ en in slechts enkele minuten van een omgeving ~ die het vakantiegevoel pur sang uitstraalt.

Plattegrond EuroParcs Kaatsheuvel

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Bekijk alle foto's

Magische faciliteiten in een sprookjesachtige omgeving

Niet alleen de omgeving maar ook het park zelf is zeer aansprekend te noemen met onder meer een buitenzwembad en een overdekt zwembad. Verder is het vakantiepark verrijkt met sportvelden, een minigolfbaan, speeltuinen en zeer uitgebreide horeca die bestaat uit onder andere een gezellig familierestaurant bestaat. 

Waterbeleving. Bosbeleving. Zandbeleving.

Veel sport- en spelbeleving op het park zelf. En een sprookjesachtige omgeving. Het maakt dat EuroParcs Kaatsheuvel de interesse van veel Nederlanders en buitenlandse toeristen heeft om er een vakantie te vieren, ter ontspanning en ter inspiratie. Want wie na een welverdiende vakantie vertrekt van het vakantiepark heeft een twinkeling in de ogen van alle indrukken. Zowel jong als ouder.

Specificaties

Algemeen: Receptie op het park
Wasserette
Wifi op het park (gratis)
Horeca: Eetcafé / bar
Restaurant
Snackbar
Sport & Spel: Fietsverhuur
Kids Club
Overdekt zwembad
Speeltuin(en)

 

Aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Kaatsheuvel

Op EuroParcs Kaatsheuvel zijn verschillende type recreatiewoningen te koop, zoals een Concept, een Velthorst en het type Villa Kaatsheuvel.

Wilt u meer weten over deze recreatiewoningen? Kom langs, bezoek, beleef ons vakantiepark in Kaatsheuvel en ontvang persoonlijk advies op maat. Neem contact op en bel of maak een afspraak met de verkoopadviseur. U kunt natuurlijk ook langs komen tijdens een van de verkoopdagen, dan informeren wij u graag.

Verkocht
EuroParcs Kaatsheuvel
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 132.500
Bekijk woning
Verkocht
Concept
EuroParcs Kaatsheuvel
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 119.500
Bekijk woning
More Nature
EuroParcs Kaatsheuvel
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 189.500
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Kaatsheuvel
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 145.000
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Kaatsheuvel
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 179.500
Bekijk woning
Hackfort Unique
EuroParcs Kaatsheuvel
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 149.500
Bekijk woning
Hackfort Split Level
EuroParcs Kaatsheuvel
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs Kaatsheuvel
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 155.000
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Video

Stop met zoeken, maar stop nooit met dromen, want dromen worden werkelijkheid op Kaatsheuvel! EuroParcs Kaatsheuvel beschikt over alle denkbare faciliteiten voor jong en oud. Tel daarbij de ligging op een steenworp afstand tot de Efteling op en je hebt de ideale vakantiebestemming. Bent u benieuwd naar welke verschillende type recreatiewoningen er te koop staan? Tijdens de informatiedagen op EuroParcs Kaatsheuvel bent u meer dan van harte welkom en informeren wij u graag. Kom kennis maken en beleef ons vakantiepark in Kaatsheuvel tijdens de open dagen. Liever op een ander moment op bezoek komen? Dat kan! Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

 

 

Informatiedagen op EuroParcs Kaatsheuvel

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs Kaatsheuvel? Bezoek dan één van de informatiedagen.

Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op EuroParcs Kaatsheuvel voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf. Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan periodiek de huurinkomsten.

Het aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Kaatsheuvel kunt u alvast online bekijken. Heeft u vragen? Wenst u meer informatie over het vakantiepark of een van de recreatiewoningen? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Met de open dagen kalender krijgt u een overzicht met alle open dagen van alle vakantieparks. Liever op een ander moment op bezoek komen? Dat kan! Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Bezoek de informatiedagen op Resort Kaatsheuvel

Neem contact op met EuroParcs Kaatsheuvel

Vragen? Contact EuroParcs Kaatsheuvel door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Van Haestrechtstraat 24
5171 RC Kaatsheuvel

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Kaatsheuvel met informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Investeringskompas aanvragen