Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Resort Limburg

EuroParcs Limburg

Bourgondisch gelegen EuroParcs Limburg

EuroParcs Limburg is gelegen in het smalste gedeelte van het Bourgondische Limburg in de gemeente Echt-Susteren, grenzend aan zowel Duitsland als België. De omgeving kenmerkt zich door de typische Maasdalhoeves en de schitterende dorpsgezichten.

De geschiedenis komt daarnaast in deze regio tot leven. Neem de eeuwenoude monumentale Sint-Amelbergabasiliek of Kasteel Hoensbroek. Maar het is toch vooral de diversiteit van bezienswaardigheden, natuur, musea en attractieparken die tot de verbeelding spreekt. Geniet met uw kinderen in Recreatiepark Steinerbos, kijk uw ogen uit in Gaia Park Zoo te Kerkrade of geniet van de schoonheid van de natuur in Mondo Verde. Proef verder van het verleden in het Limburgs Museum in Venlo of van de lekkernijen van het heden in bierbrouwerij Hertog Jan in Arcen. Ook kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de pittoreske dorpjes, langs het weidse uiterwaardenlandschap van de Maas en door schilderachtig mooie natuurgebieden. De regio heeft uitgestrekte internationale fietsroutes, sprankelende evenementen en een rijke cultuur.

Plattegrond EuroParcs Limburg

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Bekijk alle foto's

Ontdek de faciliteiten van EuroParcs Limburg

EuroParcs Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Zo kan jong en oud zich vermaken in de grote recreatievijver of op het aangrenzende zandstrand. Binnen het met een drijflijn afgezette zwemgedeelte bevinden zich twee spectaculaire glijbanen: een half overdekte met veel bochten en een golvende glijbaan waarbij je met z’n drieën naast elkaar naar beneden kan!

Aan de andere kant van deze recreatievijver kunt u vissen en varen. Maar EuroParcs Limburg biedt meer. Gezellig met het hele gezin midgetgolfen, tennissen, jeu de boules spelen of tafeltennissen: het kan allemaal. Speciaal voor de kleinere gasten zijn er klimtoestellen, springkussens, een groot schaak- en damspel en niet te vergeten het recreatieteam dat de hele dag op het vakantiepark aanwezig is. Maak daarnaast kennis met de dieren van de dierenweide op EuroParcs Limburg. Voor de groteren onder ons: direct naast het park bevindt zich de prachtige golfbaan Echt-Susteren.

Zwemplezier, voor jong en oud en dat het hele jaar door. Dat biedt ons zwemparadijs & wellnesscenter. Relaxen kan in het prachtige saunagedeelte. Ingericht met relaxruimte, Feng Shui Sauna, Turks Stoombad, Zoutgrot, Odorium, Infraroodcabine en zonnebanken.  Vanuit het zwemparadijs & wellnesscenter loopt u binnendoor naar de gezellig ingerichte Plaza. Hier kunt u heerlijk genieten van uw ontbijt lunch of diner (ook streekgerechten!), maar ook lekker ontspannen bij de open haard in de chique loungeruimte. Het restaurant heeft een groot buitenterras maar ook een gezellig bruin café en een snackbar. Bovendien kent de Plaza een grote recreatiezaal (geschikt tot 250 personen) voor gezellige thema-avonden. En hebt u een lege koelkast, daarvoor hoeft u het park niet te verlaten: de Plaza is ook voorzien van een supermarkt.

Zwembad Resort Limburg

Bekijk het woningaanbod van EuroParcs Limburg

Ontdek de vakantiewoningen die op EuroParcs Limburg te koop staan. Wilt u meer weten over het woningaanbod? Kom op bezoek tijdens een van de informatie dagen of maak een afspraak met een aankoopadviseur wanneer het u uitkomt.

Verkocht
EuroParcs Limburg
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 139.500
Bekijk woning
EuroParcs Limburg
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 110.000
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Limburg
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 120.000
Bekijk woning
EuroParcs Limburg
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 110.000
Bekijk woning
Verkocht
Berkel+
EuroParcs Limburg
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 69.500
Bekijk woning
Daelenbroek
EuroParcs Limburg
12 personen
7 Kamers
Vanaf € 489.000
Bekijk woning
EuroParcs Limburg
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 69.500
Bekijk woning
EuroParcs Limburg
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 139.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Video

EuroParcs Limburg herbergt alles waar EuroParcs voor staat: een mix van vrijstaand, luxueus wonen, daarnaast heerlijk ontspannen in de vele voorzieningen op het vakantiepark waaronder het zwemparadijs & wellnesscenter en tenslotte ook nog eens heerlijk genieten van de loofrijke Limburgse natuur in de omgeving.

EuroParcs Limburg is een van onze vakantieparken in Limburg en de ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Kortom… een landgoed voor jong en oud! Laat ons je informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die EuroParcs Limburg én de omgeving van Limburg jou te bieden hebben! 

Bezoek de informatiedagen op EuroParcs Limburg

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs Limburg? Bezoek dan één van de informatie dagen, informatieavonden of open dagen.

U kunt dan kennis maken met alle mogelijkheden die het vakantiepark u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op het park.

Verhuurinkomsten
Een recreatiewoning kopen als investering behoort tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de verhuurinkomsten. Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op EuroParcs Limburg ook voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.

Bezoek EuroParcs Limburg
U kunt het aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Limburg alvast online bekijken. Wenst u meer informatie of heeft u vragen over het park of een van de recreatiewoningen? Neem dan gerust contact met ons op of plan een bezoek aan het vakantiepark! Wij ontvangen u graag en helpen u graag verder. 

Bezoek de informatiedagen op Resort Limburg

Neem contact op met EuroParcs Limburg

Vragen? Contact EuroParcs Limburg door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Hommelweg 2
6114 RT Susteren

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs Limburg met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.