Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Resort Poort van Zeeland

Resort Poort van Zeeland

Historische ligging van Resort Poort van Zeeland

Resort Poort van Zeeland is gelegen op een stukje onvervalste Hollandse historie. Het resort is gelegen bij Hellevoetsluis wat eeuwenlang de marinehaven van eerst de Republiek der Zeven Provinciën en later het Koninkrijk der Nederlanden was.

Er bestaat een kans dat het strand waaraan Resort Poort van Zeeland gelegen is in een andere tijd de beroemdste Zeeuw ooit, admiraal Michiel de Ruyter, over het water keek. De tijden zijn veranderd, maar nog altijd heb je vanuit de duinen en het strand bij het huidige resort een zodanig uitzicht dat het een Hollandse meester uit de zeventiende eeuw zou kunnen inspireren tot een prachtig stilleven. Daarnaast vind je in Hellevoetsluis zelf ook nog veel terug van het roemruchte verleden. Aan die tijd herinneren nog gebouwen als het Tromphuys, de Affuitenloods, het Kruythuys en het Ruyterhuys, vernoemd naar Michiel de Ruyter.

Parkplattegrond Resort Poort van Zeeland

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Bekijk alle foto's

Veel faciliteiten op Poort van Zeeland

Nu al schuilt er achter de poort een klein kasteel waar jong en ouder zich koning te rijk voelt. Maak kennis met het Adventuredome op Resort Poort van Zeeland, ontdek de vele faciliteiten en zie hoe de kinderen helemaal opgaan in hun eigen wereld in het indoor speelparadijs.

Sta toe dat uzelf ook weer een beetje kind wordt en ga helemaal los in de lasergameruimte of geef met het hele gezin toe aan de nieuwste rage: de ‘glow in the dark minigolf’. Grote kans dat u aan het einde van de dag uw kleine ‘koninkrijk’ niet meer verlaten. Hoezeer het ook de bedoeling is in de spannende escape room om zo snel mogelijk te ontsnappen, diep in uw hart wilt u misschien helemaal nog niet weg.

Gelukkig hoeft dat ook niet, want Resort Poort van Zeeland kent nu al hoogwaardige horeca. U kunt kiezen uit een restaurant bij het Adventuredome om na alle avonturen even bij te komen of het pannenkoekenschip waarmee u symbolisch gesproken wegvaart naar het volgende avontuur. Dat kan nu het buitenspeelterrein zijn of het strand en binnenkort nog veel meer, want EuroParcs gaat het aantal faciliteiten op dit resort gelijktrekken met dat op andere resorts.

Faciliteiten

Aanbod recreatiewoningen op Resort Poort van Zeeland

Ontdek het aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Resort Poort van Zeeland.

Recreatiewoning Pavillon Delice is ruim, comfortabel en heeft een lichte woonkamer en een luxe, gezellige open keuken. Dit type is onderhoudsvriendelijk, degelijk geconstrueerd en zeer compleet afgewerkt met duurzame materialen en dat geeft een robuust uiterlijk. 

Wilt u binnenkijken? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak met de verkoopadviseur wanneer het u schikt. Bezoek ons resort in Hellevliet en beleef het!

Pavillon Delice
Resort Poort van Zeeland
Deze recreatiewoning is verkocht, informeer naar onze andere mogelijkheden.
6 personen
€ 159.500
Bekijken
Berkel
Resort Poort van Zeeland
Deze recreatiewoning is verkocht, informeer naar onze andere mogelijkheden.
4 personen
€ 89.500
Bekijken
Resort Poort van Zeeland
4 personen
€ 99.500
Bekijken
Hackfort Concept
Resort Poort van Zeeland
6 personen
€ 169.500
Bekijken
Lodge
Resort Poort van Zeeland
4 personen
€ 89.500
Bekijken
Bekijk het volledige aanbod

Video

Nederland zoals dat is vastgelegd door de Hollandse meesters. Een prachtig duinlandschap. Een onbetaalbaar mooi vergezicht. De wind die je huid doet tintelen en het gevoel van vrijheid bekrachtigt.

EuroParcs Resort Poort van Zeeland is de nieuwste parel van EuroParcs. Meer dan welke andere parel dan ook draagt dit kroonjuweel de Hollandse kleur uit door de unieke ligging aan het strand, met het historische Hellevoetsluis in de rug en met aan de horizon de skyline van Rotterdam en de befaamde schier-eilanden die geassocieerd worden als ‘het karakter van Zeeland’.

Informatiedagen op Resort Poort van Zeeland

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort Poort van Zeeland? Bezoek dan één van de informatiedagen, avonden of open dagen.

U kunt dan kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort Poort van Zeeland.

Eigen gebruik of verhuren
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op Resort Poort van Zeeland voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Ontdek het aanbod
U kunt het aanbod recreatiewoningen op Resort Poort van Zeeland alvast online bekijken. Wenst u meer informatie over het resort of een van de beschikbare recreatiewoningen? Neem gerust contact op of kom langs bij ons op het resort!

Open dagen
Tijdens de open dagen bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Bent u van plan om te komen en wenst u op een van deze dagen toch een gesprek met de aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Neem contact op met EuroParcs Resort Poort van Zeeland

Adres
Parkweg 2
3221 LV Hellevoetsluis

Contactinformatie
T: 088 070 80 00
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Poort van Zeeland met informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen

Park locatie