Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Resort Veluwemeer

EuroParcs Veluwemeer

Glinsterende ligging van EuroParcs Veluwemeer

Wuivende loofbomen, bootjes op het glinsterende water en velden die een weids uitzicht bieden op de bossen. EuroParcs Veluwemeer brengt het oer-Hollandse landschap tot leven.

Het uitzicht vanaf EuroParcs Veluwemeer is adembenemend. Vanaf het zandstrand kunt u elk moment van de dag weer genieten van de horizon van water, velden en bossen. Maar het vakantiepark biedt meer, doordat het vlakbij Nunspeet ligt, met ruim 19.000 inwoners het grootste dorp van de gemeente.

Plattegrond EuroParcs Veluwemeer

 

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Foto's Resort Veluwemeer
Foto's Resort Veluwemeer
Bekijk alle foto's

Faciliteiten op EuroParcs Veluwemeer

EuroParcs Veluwemeer beschikt over tal van faciliteiten voor jong en oud. EuroParcs Veluwemeer beschikt over een hoofdgebouw met een Grand Café en restaurant.

Het gebouw ligt aan het Veluwemeer met een adembenemend uitzicht. Aan het Veluwmeer op het vakantiepark is een zandstrand en een jachthaven. Ook aan de achterzijde van het hoofdgebouw is er plezier voor jong en oud. In het buitenzwembad kan men in de zomermaanden verkoeling zoeken. Naast het zwembad zijn een aantal interactieve speeltoestellen geplaatst. Deze interactieve speeltoestellen brengt buitenspelen naar een heel nieuw niveau.

Aanbod recreatiewoningen EuroParcs Veluwemeer

Voordat u het volledige aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Veluwemeer gaat bekijken ...

Willen wij eerst even Pavillon Delice L aan u laten zien. Pavillon Delice L is luxe uitgevoerd en heeft een fantastische ligging aan het water. Vanaf uw eigen aanlegsteiger vaart u zo het Veluwemeer op. Hoe uniek is dat? Daarom wilt u vast even binnenkijken.

Wij nodigen u graag uit om op het vakantiepark deze vakantiewoning of een andere recreatiewoning te bekijken tijdens een van de informatie dagen. Komt een ander moment beter gelegen? Maak een afspraak met de aankoopadviseur.

EuroParcs Veluwemeer
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 154.500
Bekijk woning
Velthorst Vision
EuroParcs Veluwemeer
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 82.500
Bekijk woning
EuroParcs Veluwemeer
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs Veluwemeer
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 119.500
Bekijk woning
EuroParcs Veluwemeer
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 79.500
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Veluwemeer
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 349.500
Bekijk woning
Concept EuroParcs Veluwemeer
EuroParcs Veluwemeer
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 119.500
Bekijk woning
Villa
EuroParcs Veluwemeer
10 personen
6 Kamers
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Video

Groot, grootser, grootst. Daar staat Europarcs Veluwemeer voor. Het vakantiepark is groot in mogelijkheden, zowel als het gaat om het recreëren als het investeren in onroerend goed.

De ruime kavels geven u een gevoel van rust en privacy. Een gevoel dat nog verder versterkt wordt door de fraaie recreatiewoningen die op die kavels gerealiseerd worden. De prachtige aanblik van Europarcs Veluwemeer maakt tezamen met het gevarieerde landschap van water, bos, heide en velden de uitstraling van het vakantiepark groots. En dan is er nog de overtreffende trap van het woord groot dat van toepassing is voor de kavels aan het open vaarwater. Niet alleen heeft u vanaf hier een prachtig uitzicht, maar u kunt ook met een boot aanmeren dan wel direct het Veluwemeer op varen.

Bezoek de informatiedagen op EuroParcs Veluwemeer

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs Veluwemeer? Bezoek dan één van de informatiedagen, informatieavonden of open dagen.

U kunt dan kennis maken met alle mogelijkheden die het vakantiepark u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op het vakantiepark.

Verhuurinkomsten
Een recreatiewoning kopen als investering behoort tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de verhuurinkomsten.Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op EuroParcs Veluwemeer ook voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.

Bezoek EuroParcs Veluwemeer
U kunt het aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Veluwemeer alvast online bekijken. Wenst u meer informatie of heeft u vragen over het vakantiepark of een van de recreatiewoningen? Neem dan gerust contact met ons op of plan een bezoek aan het park! Wij ontvangen u graag en helpen u graag verder. 

Open dagen
U bent altijd van harte welkom. Ook buiten de open dagen om. Vul het onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak met de aankoopadviseur.

Neem contact op met EuroParcs Veluwemeer

Vragen? Contact EuroParcs Veluwemeer door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres 
Randmeerweg 8 
8071 SH Nunspeet

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen van EuroParcs Veluwemeer met informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan kunt u het stappenplan aanvragen.