Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Veluwemeer

EuroParcs Veluwemeer biedt het beste van water en bos

Direct gelegen aan het Veluwemeer. En: slechts op vijf minuten gesitueerd van Nederlands grootste bosgebied, de Veluwe. EuroParcs Veluwemeer staat voor een brede vakantiebeleving, ook al omdat het Veluwemeer zich door de geringe diepgang leent voor allerlei vormen van watersport en –recreatie. Het zandstrand op het vakantiepark is een ideale relaxlocatie en uitvalsbasis voor een sprong in het water. Daarnaast is er een zeil- en surfschool op het park gevestigd die kinderen de beginselen van deze sporten bijbrengen.  Verder kunt u met een boot nabij uw vakantiewoning aanmeren, want het vakantiepark kent ook een jachthaven. Een andere vorm van waterplezier brengt het buitenzwembad op EuroParcs  Veluwemeer. Daarnaast zijn er diverse spel- en sportmogelijkheden op het park, zoals een voetbal- en pannacourt.

  • Gelegen aan het Veluwemeer
  • Vlakbij de Veluwe
  • Vlakbij het Dolfinarium

Plattegrond EuroParcs Veluwemeer

Informatiepakket

Zien en doen

Ook op EuroParcs  Veluwemeer geniet u van de gebruikelijke hoge mate van comfort en luxe die EuroParcs al sinds jaar en dag tot dé standaard heeft verheven, maar tegelijkertijd zijn spannende avonturen nooit ver weg. In het Dolfinarium bijvoorbeeld dat op minder dan een kwartier rijafstand ligt, net als attractiepark Walibi dat befaamd is om zijn vele achtbanen. Of op de Apenheul of Kinderpretpark Julianatoren die op een half uur rijden van het vakantiepark zijn gelegen. Dichterbij gelegen en ook leuk: het Klimbos Ermelo en paintball Strande Horst.

Genieten van cultuur en winkels kunt u in de vestingstad Elburg of in het gemoedelijke Nunspeet. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet dat maar liefst 27 holes telt.

Foto's

Bekijk alle foto's

Aanbod recreatiewoningen EuroParcs Veluwemeer

Voordat u het volledige aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Veluwemeer gaat bekijken ...

Willen wij eerst even Pavillon Delice L aan u laten zien. Pavillon Delice L is luxe uitgevoerd en heeft een fantastische ligging aan het water. Vanaf uw eigen aanlegsteiger vaart u zo het Veluwemeer op. Hoe uniek is dat? Daarom wilt u vast even binnenkijken.

Wij nodigen u graag uit om op het vakantiepark deze vakantiewoning of een andere recreatiewoning te bekijken tijdens een van de informatie dagen. Komt een ander moment beter gelegen? Maak een afspraak met de aankoopadviseur.

EuroParcs Veluwemeer
4 personen
vanaf € 99.900
Bekijk woning
Velthorst Vision
EuroParcs Veluwemeer
4 personen
vanaf € 114.900
Bekijk woning
EuroParcs Veluwemeer
4 personen
vanaf € 140.900
Bekijk woning
Etoile+ 412
EuroParcs Veluwemeer
Ligging aan het water!
4 personen
vanaf € 319.900
Bekijk woning
EuroParcs Veluwemeer
8 personen
vanaf € 599.900
Bekijk woning
EuroParcs Veluwemeer
4 personen
vanaf € 114.900
Bekijk woning
Verkocht onder voorbehoud
Pavillon Etoile
EuroParcs Veluwemeer
Gelegen op een ruime kavel
4 personen
vanaf € 129.900
Bekijk woning
EuroParcs Veluwemeer
Ligging aan het water!
6 personen
vanaf € 334.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Veluwemeer

Vragen? Contact EuroParcs Veluwemeer door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres 
Randmeerweg 8 
8071 SH Nunspeet

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen van EuroParcs Veluwemeer met informatie over de recreatiewoningen.