Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Resort De Kempen

EuroParcs Zilverstrand

De centrale ligging van Resort Zilverstrand

Zilverstrand ligt centraal in Noord-België: vanuit het natuurgebied bent u in korte tijd in het westelijk gelegen Antwerpen, maar ook in het Nederlandse Baarle-Nassau in het noorden, het oostelijk gelegen Limburg of het pittoreske Hasselt in het zuiden.

De dichtstbijzijnde plaats is het gezellige Mol, iets verder weg ligt Turnhout dat zichzelf afficheert als hoofdstad van de Kempen. Dat natuurgebied is een attractie op zich dankzij de meanderende natuurlijke beken die het afwisselende landschap van loof- en dennenbossen, weilanden, bossen, heidevelden en vennen doorkruisen. De Kempen kent bovendien een goed wandel- en fietsnetwerk. De meeste routes zijn vlak en daardoor geschikt voor jong en ouder.

Overigens is het resort gelegen in de Lage Kempen. Meer naar het oosten, nabij de Nederlandse provincie Limburg, liggen de Hoge Kempen. Dit is deels een beschermd natuurgebied onder de naam Nationaal Park De Hoge Kempen en onderscheidt zich onder meer met zijn landduinen.

Plattegrond Resort Zilverstrand

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Springkussen Resort De Kempen
Wandelen op Resort De Kempen
Midgetgolf op Resort De Kempen
Waterfiets op Resort De Kempen
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's Resort De Kempen
Foto's Resort De Kempen
Foto's Resort De Kempen
Bekijk alle foto's

Faciliteiten op Resort Zilverstrand

U hoeft niet ver weg om te genieten van De Kempen. Het resort kent namelijk een groots verblijfscomfort dat zich onder meer uit in faciliteiten op het resort, zoals de veelzijdige horeca dat allemaal gecentreerd is in één gebouw.

De horeca omvat een à la carte restaurant, grand café, bruin café en luxueuze snackbar, zodat u van ’s ochtends tot ’s avonds op dit centrale ontmoetingspunt kunt eten en drinken. Elk van de ruimtes is van elkaar gescheiden, zodat u met uw familie geniet van een geborgen sfeer en vooral topkwaliteit. Vooral het restaurant is niet alleen qua gerechten die geserveerd worden maar ook qua aankleding een plaatje.

Het hoofdgebouw herbergt niet alleen veel genot voor de innerlijke mens maar ook veel voorzieningen die een weldaad zijn voor de ‘uiterlijke’ mens. Wie het pand betreedt en links afslaat komt uit in het subtropisch zwemparadijs. U, uw partner en uw kinderen zijn verzekerd van een lach op het gelaat dankzij de grote glijbaan, stroomversnellingen, sauna, whirlpool en Turks stoombad.

De supermarkt en het indoor speelparadijs kleuren samen met de horeca de overdekte faciliteiten op Resort Zilverstrand verder in. Het indoor speelparadijs is gesitueerd in een aparte ruimte met daarom heen tafels en stoelen waar de ouders in alle rust wat kunnen lezen of praten, terwijl zij hun kinderen in de gaten houden. Verder zit in het hoofdgebouw ook een aparte ruimte met podium waarop regelmatig animatie voor de kinderen te zien en te beleven is.

Direct buiten het hoofdgebouw, veelal op of aan het strand, kent het resort diverse buitenspeelvoorzieningen zoals een jeu de boulesbaan, biljarttafel, trampoline, tafeltennistafel, diverse speeltuinen, midgetgolf en twee visvijvers. In het water kan jong en ouder zich vermaken op het houten eiland of de glijbaan in het meer. Verder is er half verscholen in de bossen nog een tokkelbaan gelegen.

EuroParcs gaat het faciliteiten- en voorzieningenniveau bovendien nog verder opschalen. Wij beloven u een resort dat net zo veelzijdig is als de omgeving.

Zwembad Resort De Kempen

Aanbod recreatiewoningen van Resort Zilverstrand

Wilt u meer weten over Hackfort 6 of een andere recreatiewoning van Resort Zilverstrand? Kom langs, bezoek, beleef ons resort in België en ontvang persoonlijk advies op maat. Neem contact op en bel of maak een afspraak met de verkoopadviseur. Wij staan u graag te woord!

EuroParcs Zilverstrand
6 personen
€ 145.000
Bekijken
EuroParcs Zilverstrand
6 personen
€ 150.000
Bekijken
EuroParcs Zilverstrand
6 personen
€ 79.500
Bekijken
EuroParcs Zilverstrand
4 personen
€ 129.500
Bekijken
EuroParcs Zilverstrand
6 personen
€ 179.500
Bekijken
Premium
EuroParcs Zilverstrand
6 personen
€ 139.500
Bekijken
EuroParcs Zilverstrand
6 personen
€ 179.500
Bekijken
Bekijk het volledige aanbod

Video

Het Vlaamse vlakke land, om een term van een bekende Belgische chansonzanger aan te halen, is meer dan alleen een prachtig decor van uitgestrekte velden en pittoreske dorpen en steden. ‘Properheid’ vind je er ook in bossen, vennen en heiden.

Resort Zilverstrand heeft het allemaal, van de weilanden tot de heiden, van de vennen tot de bossen én de nabijheid van sfeervolle stedelijke voorzieningen. Tel hierbij op het rijke voorzieningen- en faciliteitenniveau en je hebt een parel van een resort in een parel van een landschap.

Daarmee is ook gelijk de kracht van dit fraaie Belgische natuurgebied benoemd: De Kempen presenteert zich gedurende de seizoenen in vertrouwde patronen. Met een explosie van nieuw dierenleven in het voorjaar… Met de frisse geuren van loof- en dennenbomen en een overdonderende rijkdom van dieren- en plantenleven in de zomer… Met zijn kleurenpalet aan de bomen en zijn mystieke nevels in de herfst, waarin je veel paddenstoelen maar ook een hert zou kunnen ontwaren… Met zijn naakte puurheid in de winter dat zich manifesteert in prachtige doorkijkjes van vele tientallen meters…  

Informatiedagen op Resort Zilverstrand

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort Zilverstrand? Bezoek dan één van de informatiedagen of avonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die Resort Zilverstrand u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort Zilverstrand. 

Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op Resort Zilverstrand voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Het aanbod recreatiewoningen op Resort Zilverstrand kunt u alvast online bekijken. Heeft u vragen? Wenst u meer informatie over het resort of een van de recreatiewoningen? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Met de open dagen kalender krijgt u een overzicht met alle open dagen van alle resorts. Liever op een ander moment op bezoek komen? Dat kan! Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Tijdens de open dagen bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Bent u van plan om te komen en wenst u op een van deze dagen toch een afspraak in te plannen met de aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Bezoek de informatiedagen op Resort De Kempen

Neem contact op met Resort Zilverstrand

Vragen? Contact Resort Zilverstrand door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres 
Kiezelweg 17

2400 Mol, België

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs Resort Zilverstrand met informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen. Wilt u graag persoonlijk advies en antwoord op al uw vragen? U kunt dan het beste een afspraak maken met de aankoopadviseur.

Park locatie