Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Resort De Kempen

EuroParcs Zilverstrand

Vlaamse klasse in De Lage Kempen

EuroParcs Zilverstrand staat voor goud als het gaat om natuurbeleving. Het vakantiepark ligt in het natuurgebied De Lage Kempen en naast het in Vlaanderen befaamde Zilvermeer. Dit meer met een natuurlijk reinigingssysteem biedt allerlei soorten vermaak op, in, onder en naast het water. Verder ligt het vakantiepark op rijafstand van Antwerpen met zijn bruisende centrum en ook niet ver van attractiepark Bobbejaanland.

  • Het vakantiepark kent verschillende typen verblijfsaccommodaties en onderscheidt zich door een veelheid aan voorzieningen waaronder een binnenzwembad.
  • Vanuit EuroParcs Zilverstrand fiets of wandel je zo het natuurgebied De Lage Kempen in.
  • Het park ligt op vijf minuten rijafstand van de snelweg naar Antwerpen

Plattegrond EuroParcs Zilverstrand

Informatiepakket

Zien en doen

EuroParcs Zilverstrand, nabij het Belgische Mol, is gelegen in één van de mooiste Belgische streken. Het natuurgebied De Lage Kempen kent loof- en naaldbos, heiden, vennen, meren, graslandschap en een rijk dierenleven. Daarbij profiteert u bij EuroParcs Zilverstrand van een natuurparel als ‘buurman: het prachtige Zilvermeer. De directe omgeving van het Zilverstrand is ook helemaal toegerust op de vakantievierder: er zijn diverse sport- en spelcourts ingericht en er zijn tevens klim- en survivaltrajecten.

Het vakantiepark bevindt zich bovendien niet ver van Antwerpen met zijn aansprekende winkelbestand en bruisende nachtleven. Nog dichterbij is het gemoedelijke Turnhout gesitueerd dat zichzelf afficheert als hoofdstad van De Lage Kempen. Verder ligt Bobbejaanland, dat gekenmerkt wordt door meerdere achtbanen en waterattracties, op minder dan een half uur rijden. Een andere aanrader voor gezinnen met jonge kinderen is het Plopsa Indoor Hasselt. Dit toonaangevende centrum van vermaak is het onderkomen is van Kabouter Plop en Piet Piraat, twee bekende animatiefiguren in België en Nederland.  

Zwembad Resort De Kempen

Foto's

Bekijk alle foto's

Aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Zilverstrand

Wilt u meer weten over Hackfort 6 of een andere recreatiewoning van EuroParcs Zilverstrand? Kom langs, bezoek, beleef ons vakantiepark in België en ontvang persoonlijk advies op maat. Neem contact op en bel of maak een afspraak met de verkoopadviseur. Wij staan u graag te woord!

Belsano
EuroParcs Zilverstrand
6 personen
€ 179.000
Bekijk woning
Domus
EuroParcs Zilverstrand
4 personen
€ 139.000
Bekijk woning
EuroParcs Zilverstrand
6 personen
vanaf € 226.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Zilverstrand

Vragen? Contact EuroParcs Zilverstrand door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres 
Kiezelweg 17

2400 Mol, België

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs Zilverstrand met informatie over de recreatiewoningen. Wilt u graag persoonlijk advies en antwoord op al uw vragen? U kunt dan het beste een afspraak maken met de aankoopadviseur.