Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort Zuiderzee

De Goudkust van Resort Zuiderzee

EuroParcs Resort Zuiderzee staat voor een comfortabel verblijf aan ‘rijk water’. De naam verwijst naar een tijd toen u nog fluitschepen voorbij zag trekken. De Gouden Eeuw is niet meer, maar dit resort wordt wel gekenmerkt door een ‘gouden ligging’.

EuroParcs Resort Zuiderzee heeft zijn eigen goudkust met een ruim één kilometer lang privéstrand met een jachthaven. De lengte van het strand garandeert u privacy, de eigen jachthaven het comfort dat u met een boot kunt aanmeren en vervolgens slechts enkele tientallen meters hoeft te lopen om zich te kunnen vleien op de zachte zandkorrels.

De unieke beleving aan het water wordt nog eens versterkt doordat EuroParcs in de jachthaven luxueuze waterlodges gaat realiseren. En ook op de vaste grond komt nog meer luxe en comfort, zodat de gasten na een enerverende en ontspannen dag ook met een lach op het gelaat gaan slapen. EuroParcs gaat namelijk ook op Resort Zuiderzee luxueuze stenen vakantiewoningen en chalets bouwen en daarnaast fors investeren in horeca, faciliteiten en voorzieningen.