Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiewoningen op Resort Zuiderzee

Resort Zuiderzee

De gouden ligging van Resort Zuiderzee

Resort Zuiderzee ligt nabij Elburg, de Veluwe en attractiepark Walibi en aan het Veluwemeer. De ligging biedt echter veel meer voordelen.

Dat begint met het privéstrand van maar liefst een kilometer lengte op het resort zelf en de eigen jachthaven, waardoor het resort niet alleen per auto maar ook boot te bereiken is. Het water voor u is de ideale plek voor waterrecreatie. Niet alleen bij goed weer maar door de beschutte ligging ook als de weergoden u minder goed gezind zijn.

En achter dat water ligt de Veluwe, Nederlands grootste bosgebied van Nederland waar u zich kunt laven aan de pracht van de naaldbossen en de vele dieren die in dit natuurgebied leven. Bovendien kent de Veluwe vele pittoreske plaatsen met sfeervolle horeca, zoals Nunspeet, Elburg, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten.

Plattegrond Resort Zuiderzee

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Vakantiewoningen op Resort Zuiderzee
Receptie op Resort Zuiderzee
Indoor Speelparadijs op Resort Zuiderzee
Indoor speelparadijs op Resort Zuiderzee
Binnenzwembad op Resort Zuiderzee
Binnenzwembad op Resort Zuiderzee
Binnenzwembad op Resort Zuiderzee
Restaurant op Resort Zuiderzee
Beachclub op Resort Zuiderzee
Beachclub op Resort Zuiderzee
Jachthaven op Resort Zuiderzee
Jachthaven op Resort Zuiderzee
Strand op Resort Zuiderzee
Strand op Resort Zuiderzee
Bekijk alle foto's

Faciliteiten op Resort Zuiderzee

De beschutte ligging van het Veluwemeer geeft de gast op EuroParcs Resort Zuiderzee allerlei mogelijkheden tot waterrecreatie zoals surfen en zeilen. De verschillende faciliteiten en voorzieningen springen in op goed en slecht weer, zowel indoor als outdoor is er veel te beleven op het resort.

Ook bij slecht weer staat waterbeleving centraal dankzij het overdekte zwemparadijs, de vier bowlingbanen en het glow-in-the dark-midgetgolf. Ook komt er veelzijdige horeca in hoofdletters geschreven met het restaurant De Hollandsche Glorie, bruin café Bolle Johan, een beachbar, een bootbar, een Taste & More restaurant annex luxueuze snackbar De Kajuit en een plaza met tal van show en entertainment.

Met het oog op de verdere ontwikkeling van Resort Zuiderzee investeert EuroParcs ook in voorzieningen die een en ander gestroomlijnd moeten doen verlopen. Zo is er een nieuw receptiegebouw en een informatie/verkoopcentrum voor kandidaat-investeerders gebouwd.

Binnenzwembad op Resort Zuiderzee

Bekijk het woningaanbod op Resort Zuiderzee

Wilt u binnenkijken? Dat kan! U bent van harte welkom op Resort Zuiderzee om de beschikbare vakantiewoningen voor de verkoop te bekijken! Neem vrijblijvend contact op en bel of maak een afspraak met de verkoopadviseur voor advies op maat over de investeringsmogelijkheden!

Eco Just Nature
Resort Zuiderzee
4 personen
€ 149.500
Bekijken
Eco Concept
Resort Zuiderzee
4 personen
€ 99.500
Bekijken
Eco Lodge
Resort Zuiderzee
4 personen
€ 89.500
Bekijken
Dijkvilla
Resort Zuiderzee
Uitzicht op het Veluwemeer!
10 personen
€ 299.500
Bekijken
Boslodge en suite
Resort Zuiderzee
4 personen
€ 129.500
Bekijken
Hackfort de Luxe
Resort Zuiderzee
6 personen
€ 139.500
Bekijken
Velthorst Wood
Resort Zuiderzee
4 personen
€ 129.500
Bekijken
Lodge
Resort Zuiderzee
4 personen
€ 89.500
Bekijken
Bekijk het volledige aanbod

Video

EuroParcs Resort Zuiderzee staat voor een comfortabel verblijf aan ‘rijk water’. De naam verwijst naar een tijd toen u nog fluitschepen voorbij zag trekken. De Gouden Eeuw is niet meer, maar dit resort wordt wel gekenmerkt door een ‘gouden ligging’.

EuroParcs Resort Zuiderzee heeft zijn eigen goudkust met een ruim één kilometer lang privéstrand met een jachthaven. De lengte van het strand garandeert u privacy, de eigen jachthaven het comfort dat u met een boot kunt aanmeren en vervolgens slechts enkele tientallen meters hoeft te lopen om zich te kunnen vleien op de zachte zandkorrels.

De unieke beleving aan het water wordt nog eens versterkt doordat EuroParcs in de jachthaven luxueuze waterlodges gaat realiseren. En ook op de vaste grond komt nog meer luxe en comfort, zodat de gasten na een enerverende en ontspannen dag ook met een lach op het gelaat gaan slapen. EuroParcs gaat namelijk ook op Resort Zuiderzee luxueuze stenen vakantiewoningen en chalets bouwen en daarnaast fors investeren in horeca, faciliteiten en voorzieningen.

  

Bezoek de informatiedagen op Resort Zuiderzee

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort Zuiderzee nabij Elburg? Bezoek dan één van de informatiedagen of avonden.

EuroParcs Resort Zuiderzee is goud gelegen aan het Veluwemeer nabij Elburg. Het resort beschikt over een privéstrand. Daarnaast onderscheid dit resort zich door een zeer grote plaza die ruimte biedt aan onder andere een indoor zwemparadijs, indoor speelparadijs diverse horecagelegenheden, bowlingbanen en nog veel meer.

Koopopties
Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die Resort Zuiderzee u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort Zuiderzee. 

Eigen gebruik
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op Resort Zuiderzee voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Open dagen
Tijdens de open dagen bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Wenst u een gesprek met een aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Bezoek de informatiedagen op Resort Zuiderzee

Neem contact op met Resort Zuiderzee

Adres
Spijkweg 15
8256 RJ Biddinghuizen

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Resort Zuiderzee met informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Park locatie