Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Sunset Beach Resort

Ligging

EuroParcs Sunset Beach Resort is gelegen bij de hoofdstad van Bonaire, Kralendijk, op een eiland die niet alleen Nederlanders maar mensen over de hele wereld inspireert. De wateren rondom Bonaire staan wereldwijd bekend als één van de beste om te surfen en zeilen. De wereld onder water is ook al bijzonder, vooral ook omdat u slechts tot uw knieën het water in hoeft om dat te zien. En dan zijn er nog de palmbomen, mooie stranden, de mangrove en het mooie natuurgebied Nationaal Park Washington Slagbaai. Het is in een notendorp dé perfecte vakantie.

Informatiepakket

Foto's

Bekijk alle foto's

Omgeving

De omgeving van EuroParcs Sunset Beach Resort staat voor het grote genieten voor lichaam en geest. Voor wat betreft de zee: Bonaire is niet alleen een walhalla voor duikers, maar ook voor zeilers en surfers dankzij de kalme golfslag. Het eiland kent verder ook als enige van de voormalige Nederlandse Antillen een mangrove. Daar, in Lac Bay, wemelt het van jong leven dat onder meer per kajak te bezichtigen is.

Ook op het vasteland is van alles te zien en te beleven. Blikvangers zijn het ‘Bounty-eiland’ Klein Bonaire tegenover EuroParcs Sunset Beach Resort, Nationaal Park Washington Slagbaai in het noorden en de zoutmijnen in het zuiden. Specifieke aanraders voor een dagtrip zijn een bezoek aan het Gotomeer met zijn flamingo’s en het Echo natuurbeschermingscentrum waar u de beschermde inheemse papegaaiensoort van Bonaire, de lora, kunt bekijken.

Verder is de boulevard van hoofdstad Kralendijk altijd sfeervol. U kunt er ook heerlijk eten en niet alleen Bonairiaans, want ook de Nederlandse, Franse en Italiaanse keuken is goed vertegenwoordigd op het eiland.

Faciliteiten

EuroParcs Sunset Beach Resort staat voor het pure en ultieme vakantiegevoel, ook wat betreft de faciliteiten. Het resort gaat bestaan uit 106 luxe appartementen en penthouses, met een modern fris uiterlijk maar ook met accenten erin verwerkt uit de Bonairiaanse bouwstijl.  EuroParcs Sunset Beach Resort wordt verder verrijkt met een fraaie binnentuin met palmbomen, een veertig meter lang zwembad, luxueuze ligbedden aan dat bad, een pool- annex beachbar en horeca die vakantiegasten verwent met heerlijke gerechten uit de Europese en Bonairiaanse keuken.

EuroParcs Sunset Beach Resort staat echter voor een dienstverlening die nog veel verder gaat. Genieten aan een privéstrand, in het casino of al dan niet onder begeleiding van onze duikschool het koraal verkennen dat zo ongeveer tot onze voordeur reikt: het hoort allemaal tot het faciliteitenniveau van het resort. Bovendien staat EuroParcs Sunset Beach Resort voor een 5-sterren hotelservice: u kunt kortom onze receptie elke dag op elk tijdstip bellen voor roomservice, een taxi of iets anders waarmee u ontzorgd wil worden.

Aanbod recreatiewoningen van Sunset Beach Resort

Op Sunset Beach Resort zijn verschillende soorten appartementen te koop. Wilt u meer weten over deze appartementen? Bekijk online het aanbod vakantiehuizen op Sunset Beach Resort bijvoorbeeld de onderstaande appartementen.

Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met Sunset Beach Resort

Vragen? Contact Sunset Beach Resort door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres

Kaya Gobernador N Debrot
Kralendijk, Caribisch Nederland

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over Sunset Beach Resort met meer informatie over de appartementen.