Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs heeft hier een prachtpark van gemaakt

16 april 2020

Ervaring Europarcs van Jan en Jannie Groenendijk

Hij heeft in al die jaren dat hij een vakantiewoning heeft in Susteren meerdere eigenaren voorbij zien komen. ,,Tot de Gewestelijke Mijnstreek aan toe, kun je nagaan”, vertelt Jan Groenendijk die samen met zijn Jannie in een vierpersoons Linde verblijft. ,,Maar EuroParcs heeft er echt iets moois van gemaakt. Landgoed Hommelheide, het is een parel. En het wordt alleen maar nog mooier, want er is afgelopen jaren al veel geïnvesteerd in speeltoestellen, springkussens en wat al niet meer, maar er staat nog veel meer op de rol.”

Jan Groenendijk is van huis uit een Zuid-Hollander, iemand die zijn roots heeft in de Alblasserwaard. Tegenwoordig wonen hij en zijn vrouw Jannie in Zeeland, in een appartement in de nabijheid van hun zoon. Maar ze zijn ook veelvuldig te vinden op Landgoed Hommelheide waar Jan bekend staat als Jan ‘bingo’ omdat hij dat spel twee keer in de week organiseert. Hij geldt als een belangrijk aanspreekpunt voor de mensen op het park, maar ook als een belangrijk schakelpunt voor de communicatie met de mensen die in de omgeving van Landgoed Hommelheide wonen. Die rol wordt nog eens versterkt omdat hij aan de poort bezoekers van het park verwelkomt en indien nodig begeleidt naar de receptie.

,,Mensen uit de hele regio komen op Landgoed Hommelheide bingo spelen”, vertelt hij. ,,Dat zorgt voor een stukje saamhorigheid tussen de mensen op en buiten het park. Trouwens, er worden steeds meer activiteiten op Landgoed Hommelheide gehouden en daar komen ook mensen uit de streek op af. Je ziet dan ook dat Landgoed Hommelheide nu echt gewaardeerd wordt in de regio.”

Als sterkste punt van EuroParcs noemt hij de vrijheid die wordt gegund aan de woningeigenaren en de gasten. ,,En dan heb ik het niet alleen over het organiseren van activiteiten. Maar als je bijvoorbeeld je vakantiewoning iets anders op het perceel wilt hebben dan ingetekend, dan wordt daar gewoon werk van gemaakt. Waar tref je dat soort flexibiliteit bij bedrijven nog aan?”

EuroParcs heeft er echt iets moois van gemaakt. Landgoed Hommelheide, het is een parel. En het wordt alleen maar nog mooier.

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder