Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Niet alleen informatief, maar vooral ook fris, uitbundig en sprankelend. De voorjaarseditie van de Second Home Beurs op 8, 9 en 10 maart in de Jaarbeurs Utrecht ademt in alles de totale beleving uit die EuroParcs voorstaat. Mét Caribisch carnaval en vleugje Billy Joël.

Wij nodigen u uit om bij een van de events aanwezig te zijn op onze stand in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vrijdag 8 maart | Caribbean Party | aanvang 16.00 uur
Dat houdt in dat op vrijdag 8 maart de stand wordt omgeturnd in een Caribisch carnaval in het klein met swingende muziek van een Caribische brassband, fraai uitgedoste danseressen en passende hapjes en drankjes. EuroParcs draagt anno 2019 namelijk meer uit dan alleen een Nederlandse uitstraling: Resort Bonaire op het gelijknamige eiland heeft zich ontwikkeld tot een recreatiehit.

Zaterdag 9 maart | Sing-a-long | aanvang 16.00 uur
Op zaterdag 9 maart staan de resorts op het Nederlandse vasteland en ons eerste buitenlandse project, Resort De Kempen in België, centraal. Het aanbod is uitgebreid, de mogelijkheden ook, maar er is één constante factor: onze eigen Pianoman. De stand wordt namelijk verrijkt met een vleugje Billy Joël, een Nederlandse pianist die net als in het beroemde lied verzoeknummers speelt van de gasten.

Zondag 10 maart | Hollandse middag | aanvang 16.00 uur
Ook op zondag10 maart is de pianist present en de sfeer is dan mogelijk nog gemoedelijker, want op deze familiedag staat het familiebedrijf EuroParcs in het middelpunt en hoe we dat vertalen naar onze dienstverlening en onze resorts. Sinds de oprichting doet EuroParcs zaken op de vertrouwde Hollandse manier. Het is dan ook Nederlandstalige muziek, die u wederom zelf ook kunt aanvragen bij de pianist, die deze slotdag van de beurs omlijst.

Om de sfeer verder te verhogen mag u tenslotte op alle dagen ook een introducé meenemen, zodat ook hij of zij op een informele wijze met EuroParcs kan kennismaken.

Second Home Beurs

Aanhef
Voorletter(s)
Tussenvoegsel(s)
Achternaam
E-mailadres
Op welke dag mogen wij u begroeten?
Aantal personen
* Verplichte velden