Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Niet alleen informatief, maar vooral ook fris, uitbundig en sprankelend. De voorjaarseditie van de Second Home Beurs op 8, 9 en 10 maart in de Jaarbeurs Utrecht ademt in alles de totale beleving uit die EuroParcs voorstaat.

Wij nodigen u uit om bij een van de events aanwezig te zijn op onze stand in de Jaarbeurs in Utrecht.


Zaterdag 9 maart | Sing-a-long | aanvang 16.00 uur
Op zaterdag 9 maart staan de resorts op het Nederlandse vasteland en ons eerste buitenlandse project, Resort De Kempen in België, centraal. Het aanbod is uitgebreid, de mogelijkheden ook, maar er is één constante factor: onze eigen Pianoman. De stand wordt namelijk verrijkt met een vleugje Billy Joël, een Nederlandse pianist die net als in het beroemde lied verzoeknummers speelt van de gasten.

Zondag 10 maart | Hollandse middag | aanvang 16.00 uur
Ook op zondag10 maart is de pianist present en de sfeer is dan mogelijk nog gemoedelijker, want op deze familiedag staat het familiebedrijf EuroParcs in het middelpunt en hoe we dat vertalen naar onze dienstverlening en onze resorts. Sinds de oprichting doet EuroParcs zaken op de vertrouwde Hollandse manier. Het is dan ook Nederlandstalige muziek, die u wederom zelf ook kunt aanvragen bij de pianist, die deze slotdag van de beurs omlijst.

Om de sfeer verder te verhogen mag u tenslotte op alle dagen ook een introducé meenemen, zodat ook hij of zij op een informele wijze met EuroParcs kan kennismaken.

Wij ontvangen u graag op onze stand.
 
Klik hier voor gratis toegangskaarten.