Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Tiny house kopen

Een tiny house kopen komt steeds meer in de belangstelling te staan. Reden is zowel de strengere regels omtrent het investeren in particuliere woningen als de negatieve spaarrente voor mensen met een vermogen boven de 1000.000 euro. Dat zorgt er enerzijds voor dat de opties voor investeren in het veilige onroerend goed schaars worden en anderzijds dat mensen dat toch per se willen, omdat hun vermogen afneemt als ze het op de bank laten staan. Het kopen van een vakantiewoning in het algemeen en een tiny house in het bijzonder is dan een interessante optie.

Maak een afspraak

Voordeel 1 van een tiny house kopen 

Het kopen van een tiny house betekent namelijk dat je niet in zomaar een vakantiehuis investeert, maar één met een specifiek design dat een brede doelgroep aanspreekt. Rendeert de aanschaf van een tiny house die te koop staat ook voor u? Dat is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, maar ook de partij met wie u zaken doet. Wanneer u tiny house koopt een vakantieparkenspecialist met slagkracht, zoals EuroParcs, weet u dat u een tiny house koopt bij een partij die vakantiewoningen voor een breed publiek onder de aandacht kan brengen.

Bovendien biedt EuroParcs de mogelijkheid de te koop staande tiny house met grond erbij te kopen. Dat geeft u meer zekerheid en maakt uw investering nog meer waardevast.

Voordeel 2 van een tiny house kopen

Een tiny house kopen wordt steeds populairder, omdat worden ze vaak in een adem geassocieerd worden met een geborgen, uniek vakantiegevoel ‘hoe het vroeger was’.  Deze kleine vakantiewoningen ademen door hun omvang een romantiek en nostalgie uit die op veel vakantievierders een grote magneetwerking hebben. Tiny houses brengen een vakantieboodschap over van hoe het ooit in Nederland was en waar velen naar terug verlangen. Maar dan wel met het comfort van anno nu: tiny houses doen qua luxe niets onder voor grotere vakantiehuizen.

Voordeel 3 van een tiny house kopen

Omdat tiny housses goed in de verhuurmarkt liggen, kunt u rekenen op een gemiddeld rendement van 4 tot 6 procent. Wanneer u besluit om de te koop staande tiny hous met grond erbij te kopen, is het investeerdersperspectief nog rooskleuriger. Bovendien ontzorgt EuroParcs u, nadat u hebt besloten om het te koop staand tiny house eigen te maken, geheel in het aankoopproces. Ook na oplevering heeft u geen omkijken naar de tiny house, want ook de verhuur wordt voor u geregeld.

Bent uw nieuwsgierig geworden naar het kopen van een tiny house in Nederland? U kunt dan contact opnemen met één van onze aankoopadviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Neem contact met ons op 

Modern, romantisch én zeer gewild

De Tiny Houses van EuroParcs hebben het allemaal; een romantisch uiterlijk, ze zijn voorzien van de modernste gemakken en ze voldoen qua duurzaamheid en ecologische voetdruk aan hoge kwaliteitsstandaarden.

Lees verder

Waarom moet ik nu een tiny house kopen in Nederland?

De markt voor vakantiehuizen is zeer goed. Wat geldt voor de gewone huizenmarkt geldt ook voor te koop staande vakantiehuizen: ze worden in steeds sneller tempo verkocht. Het jaar 2020 was qua verkoop én verhuur één van de beste ooit voor vakantieparkaanbieders en dat na enkele jaren waarin ook al glanzende verkoop- en verhuurcijfers werden genoteerd. Tiny houses behoren tot de meest gewilde recreatieobjecten.