Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
  • de Wiltzangh heidelodge

EuroParcs De Wiltzangh

Drenthe (Nederland)

EuroParcs De Wiltzangh - In de Drentse natuur

Drenthe doet je ademen, letterlijk en figuurlijk. Hier, bij EuroParcs De Wiltzangh, treft u echter meer dan alleen ruimte. Dit vakantiepark is gelegen midden in het bos en onderscheidt zich door de grote percelen omzoomd door bomen en struiken. Waar vakantieparken meer en meer worden ‘volgebouwd’ bent u op EuroParcs De Wiltzangh verzekerd van veel privacy.

  • Gelegen aan het unieke Dwingelderveld

  • Nabij de hunebedden

  • Ruime kavels

Faciliteiten op EuroParcs De Wiltzangh

EuroParcs De Wiltzangh - locatie en omgeving

Een plek waar Nederland nog is zoals in de tijd voor industrialisatie en woningbouw. Waar door wind en weer een landschap gevormd is die zo herkenbaar en toch zo bijzonder is. Drenthe doet je ademen, letterlijk en figuurlijk. Hier, bij EuroParcs De Wiltzangh, treft u echter meer dan alleen ruimte. Dit vakantiepark is gelegen midden in het bos en onderscheidt zich door de grote percelen omzoomd door bomen en struiken. Waar vakantieparken meer en meer worden ‘volgebouwd’ bent u op EuroParcs De Wiltzangh verzekerd van veel privacy.

Daarmee geeft dit Drentse park de geest rust… Met een vleugje romantiek voor partners zonder kinderen en groots gezinsplezier voor hen met kleine kinderen, want het is een ideale speelomgeving voor de jeugd…  Bovendien kunt u bovenop dit alles genieten van het inspirerende landschap in het naburige Nationaal Park Dwingerderveld.

In dit natuurpark wordt het oog geprikkeld door het fraaie, oer-Nederlandse landschap van vennen, natte heide, jeneverbesstruwelen en andere planten die uniek zijn voor Nederland. Waar schapen, koeien en Schotse hooglanders ervoor zorgen dat dit open land intact blijft en niet overwoekerd raakt door bos. Waar de nabijgelegen hunebedden vertellen hoe zodanig rijk en inspirerend dit deel van Nederland duizenden jaren geleden was dat hier de eerste tekenen van beschaving zijn gevonden.  Het is een plek waar het verleden hedendaagse vakantievierders inspireert, elke dag weer.

Nationaal Park DwingelderveldMeppel Family Water Boats

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs De Wiltzangh